muhabbet kusu almak istiyorum

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
meraba muhabbet kusu almak istiyorum
ama hiç bi bilgim yok nasıl bakılır tuvalet falan :) 1 tane almak istiyorum offfffff daha adı var bi yardımcı olur musunuz bakımı falan zor mu özellikle tuvalet

Son düzenleme:
tuvalet derken o canının istediği yere yapar seni anlamayacağına garanti veriyorum evet zor yemi suyu sürekli kontrol etmen gerekiyor kafes temizliğide 2 günü geçmemesi lazım kokuyor birde her yer tüy oluyor canım

ayy çok zormus ya ben hiç kafesinden çıkarmamayı düşünmüştüm oraya yapar die vazgectim almaktan simdi

valla uğraşılacak iş değil bi kere sabahın körü belli saatlerinde bi ötme fasılları var ben istemedeim eşim annemlerdeyken almış zaten öldü kızım rahat vermedi birde her gün yerlerden tüy süpür o pis kafesi temizle hiç gerek yok

hiç kafesınden cıkarmamak mı ? sen de evden cıkma arkadas bakamayacaksan alma , benım kuzenım almış bakamamış

Tanrı hiçbir hayvanı sizinle karşılaştırmasın.........

Sus icin hayvan bakilmaz. Ben cikartiyorum kuslari, her yere siciyorlar ama benim taktigim o degil. Herseyi kemiriyorlar ne kadar dikkat etsem de dolayisiyla bir yerlerden mikrop kapiyorlar. Sonra karaciger sorunlari cikiyor. Iyi baktigimi sandigim halde hasta oluyorlar. Cok narinler cunku cookkk.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Muhabbet kuşlarına tuvalet eğitimi verilmez. Onlar istedişleri yere yaparlar. Ayrıca sadece kafesde durması da hayvana ayrı bir eziyet. Onlar genellikle serbest olmayı severler. Kafeslerine sadece uyumak ve yemek-içmek için girmek isterle. Suyu her gün muhakkak değiştirilmeli ve suluğu yıkanmalı. Yeminin kabukları da temizlenmeli günde bir defa. Ona bu şartları sağlamayacaksanız hiç almayın derim.

Yok ben bu sorumluluğu üstlenirim diyorsanız pet shop da almayın kuşunuzu. 2-3 aylık kuşları satıyorlar. Kuş size alışmaz, yabani olur. Bizzat gidip üreticilerden alın. 20 günlük bir bebek size çok rahat alışacaktır.

London senin önceki konundan kuşlarına ne kadar iyi baktığını hatırlıyorum... Ee ama dünyanın kanunu bu bir tarafta senin gibi insanlar diğer tarafta "öldü zaten" "kızım rahat vermedi" diyebilen insan(!)lar... Herşey zıddıyla varolurmuş...

evet var maalesef off pekte heveslenmiştim ya kusları severim hemde çok şirinler netten kusuma koyacagım isime bile bakmıstım tüh ya zor işmiş bakmak
bi arkadasımın kusu var ona özenmiştim kolay gibi geliyodu bide

eğer bir hayvanı sahiplenmek istiyor ama yok temizliği yok gürültüsü,aman pisliği diyerek vazgeçiyorsanız daha en baştan bence uzaktan sevin..o bir heves etmek gibi birşey diye düşünüyorum..insandan ne farkı var kı..sevmek dokunmak oyun oynamak için almayın birtek sonuçta pille çalışmıyor can taşıyor..yani bazen canınız istemediğinde o hayvancığa ilgi göstermeme, bakmama imkanınız olmayacak..ona en iyi şekilde bakabilmelisiniz..sorumluluk istiyor yani sizin hayatınız olduğu gibi onunda var öyle düşünün en iyi kararı verin..

bende muhabbet kuşu besliyorum henüz yeni geldi evimize..yani o kadarda pisletmiyor...yani pisletse ne olacakki temizlemek o kadarda zor değil..insan evini kaç günde temizler zaten toz alma falan ee kuş için sık yapın ne olacak..yem ve su vermekte o kadar zor bir şey değil ayrıca..yani inanın onun masumluğu yeter yani isterse saat başı pisletsin değer yani..ilerde çocuğunuz olsa nasılki vazgeçme imkanınız yok onuda öyle düşünün ..evinizin üyesi olacak..ama bir görünüşü güzel diyerek temizliğe tüye gelemem diyorsanızda sakın almayın bırakın gerçekten iyi bakabilen sahiplensin onu..

yinede size kalmış ama benim fikrimde böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…