canım bende besliyorum , bu yeni birşey değil annem çok meraklı ben kendimi bildim bileli mubişimiz vardır evde ,,nerden baksan 15 mubiş beslemişizdir ( muhabbet kuşu) kitaplarını bile aldık hastalandı ampulden ısıtma yaptık vs .. gelelim konuna muhabbet kuşuna verdiğin yem güzel onun dışında ballı yemler oluyor onlara bayılıyorlar kutuda satılmıyor daha çok kuş satan yerlerde oluyor dal gibi . bunun dışında marulu da severler..( bizimki çay içiyo) çiftleşmiyorlar demişsin daha küçüklerdir ya da kızgınlık dönemi gelmemiştir anlaşıyorlarsa sorun yok he yok büyükler diyorsan yuva as dişi yuvaya girip çıkar 1-2 gün sonra erkeğe yanaşır:)banyo yapmayı bizim bütün kuşlar bayılıyordu , şimdiki kuş banyo kabını sevmiyor artık ona ait olan yemek tabağına ılık su koyuyoruz coşuyor:)önemli olan yemin taze olması suyunun ve yeminin düzenli kontrolü :)bizim kuş şuan eş istiyor kendisi dişi , maviş diyince bile pozisyon alıyor eşşek :)) ama hem kuş bulamadım hemde konuşuyor eşi olursa konuşmaz diye bekliyorum vijdanıma yenilip alacağım sanırım

soruların olursa her türlü yardım ederim , he unutmadan parazit spreyleri oluyor onların ondan da kullanın mutlaka 4 tl falan