Muhabbet kuşu besleyenler

Benim de tatli bir kziim var.ona dereotu,marul veiryorum.kafeste devamli kalmasina gonlum razi olmuyor,saldigin zamanda elimde cay varsa cay icmek icin ugrasip duruyor,ben bardagi kaciriyorum ,o tekrae konuyor:) yani çay i cok seviyorlar..Misir ,ekmek, meyve dilimleri veriyorum.cok seviyorum kizimi.♥️♥️
"Maasum bebegiimm " diye seslendigimde kafasini salliyor heyecanli heyecanli..annem uyarmasina ragmen dayanamayip opuyorum onu gagasindan,kanadindan.yabanci birini gordugunde suikastci gibi saldiriyor,isiriyor ,gulme krizine giriyoruz.
iyi ki varsin kizim♥️♥️
İns annen sana guzel bakabiliyordur♥️♥️

Arkadaslar hangi marka yem kullaniyorsunuz en iyi yem hangisidir ?

Arkadaslar 1 yasinda muhabbes kusumuz var tuy dokumune gecmis , yulaf veriyorum ama gogsunde yara var kanamis neden olabilir acaba bilgisi olan yazabilirmi

Kaşınıyordur belki salatalık iyi gelir tüy dönemi ama en iyisi veterinere götür ve arkadaşlar ballı kraker vermeyin balın kilosu kaç tl yeme katıp satmazlar tutkalla yapıştırıyorlar ve şekerli dal darı verin onun yerine şeker ve tuzdan uzak tutun efe ve maya selam cikliyor size

Kaşınıyordur belki salatalık iyi gelir tüy dönemi ama en iyisi veterinere götür ve arkadaşlar ballı kraker vermeyin balın kilosu kaç tl yeme katıp satmazlar tutkalla yapıştırıyorlar ve şekerli dal darı verin onun yerine şeker ve tuzdan uzak tutun efe ve maya selam cikliyor size
Benim yavrum oldu😫 cok agladim giturdum veterinere bisey yapamadilar. Yulaf ver dddiler kurtulamadi canim bir saat once bakmistim 1 saat sonra oldu😣😣

Back
X