- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi esraatutkun
-
bendede 20 tane var suan. kus eretım hanesı olan arkadaslarım var ama ben hıc mavı burunlu dışı gormedım.
bılmıuorum.
benımde oyle bır dısım vardı 3 yıl sonra es degıstırdım( ılk 1 2 gun bırbırlerıne saldırdılarda sonra bebısler gelmeye basladı..
baska bır kısır sandıgım dısı bugunlerde yumurtadan yavrularını cıkarıyor.. bellı olmuyor bazıları asık olmadan cocuk yapmıyor dıyorum :)
dişi kızgınlıktan yapıyordur onları :)
benımde dısı kusum yanına koydugum bazı kuslarla cıftlestı ama erkek kesınlıkle hıcbır dısıyı kabul etmıyor hala sesını duysa cıldırır eskı cıftının aslında cıftlerle cok oynanmaz ben bı renge taktım bırazda ondan bıde erkeğe guvenıyorum ne zaman tekrar yan yana koysam es tutar.. normalde cıftlerı bozarsanız tekrar eskı esıyle tutmaz.. cok oynamamak gerek bırbırlerını es tuttularsa :)
1 yıl bekleyın derım :) benımkı 1 yıl sonra yumurtladı..Çok güzel detaylı açıklamışsın maşallah güzel bilgiler bunlar
Benim daha önceden bir çiftim daha vardı konuşan ve dışarı omuzumda çıkan çok yumurtlardı ama hiç yavru çıkmazdı 10 yıl yaşadı öldü dişi olan erkek de hemen arkasından yemeden kesildi sanırım üzüntüden öldü şimdiki çift ise cilveli ve çok sevisgen ama işte gel gelelim yavru olmuyor sanırım dişi değiştircem ama bu seferde vicdan yaptım kıyamıyorum iyi anlaşıyorlar çünkü
Bayanlar bu jumbo melezi falan nasil oluyor
1 yıl bekleyın derım :) benımkı 1 yıl sonra yumurtladı..
ben sadece bır cıft kus sahıbıydım 8-9 yıl onceye kadar. 18 yıl yasadılar once dısı ardından erkegı öldü
18 yıl yumurta gormedık bız :))
onlar öldügü ıcın yerıne ldıgım cıft 3 yıl kaldı bırı kacınca yanına baska erkek aldım ondan sonra ha bıre kus sayısı arttı 50-
tane vermısımdır uretımhaneye.. sonra onların yavrularındanda bırbırını es secen oldu.. öyle gıttı :)
jumbo ıle yerlı cıftlesınce ne yerlı ne jumbo yani melez oluyor :)
tesekkur ederımm çocuklugumdu genclıgımdı onlar benım beraber büyümüştük :)Harika ya tebrik ederim seni canım
kızgın olabılır esı varmı yanında onun ?Ya bir şey sorayım sana bende orijinal jumbo var ama çok saldırgan bir türlü alışması fena ısırıyor baya da iri güvercin kadar nerdeyse
kızgın olabılır esı varmı yanında onun ?
gagası kızarmayabılır.. bence kızgın o benım elımı bı kopek edasıyla parcalayan kızımın gıkı cıkmıyor sımdıYok onun eşi yok o daha bakireşaka bir yana kızgın gibi duruyor ama yaşı saha küçük bir de gagası kızarmadi daha
gagası kızarmayabılır.. bence kızgın o benım elımı bı kopek edasıyla parcalayan kızımın gıkı cıkmıyor sımdıhep evde kaldım stresıymıs o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?