Muhabbet kusu cinsiyeti

Çok güzel detaylı açıklamışsın maşallah güzel bilgiler bunlar
Benim daha önceden bir çiftim daha vardı konuşan ve dışarı omuzumda çıkan çok yumurtlardı ama hiç yavru çıkmazdı 10 yıl yaşadı öldü dişi olan erkek de hemen arkasından yemeden kesildi sanırım üzüntüden öldü şimdiki çift ise cilveli ve çok sevisgen ama işte gel gelelim yavru olmuyor sanırım dişi değiştircem ama bu seferde vicdan yaptım kıyamıyorum iyi anlaşıyorlar çünkü

1 yıl bekleyın derım :) benımkı 1 yıl sonra yumurtladı..
ben sadece bır cıft kus sahıbıydım 8-9 yıl onceye kadar. 18 yıl yasadılar once dısı ardından erkegı öldü
18 yıl yumurta gormedık bız :))
onlar öldügü ıcın yerıne ldıgım cıft 3 yıl kaldı bırı kacınca yanına baska erkek aldım ondan sonra ha bıre kus sayısı arttı 50-
tane vermısımdır uretımhaneye.. sonra onların yavrularındanda bırbırını es secen oldu.. öyle gıttı :)

Harika ya tebrik ederim seni canım

jumbo ıle yerlı cıftlesınce ne yerlı ne jumbo yani melez oluyor :)

Ya bir şey sorayım sana bende orijinal jumbo var ama çok saldırgan bir türlü alışması fena ısırıyor baya da iri güvercin kadar nerdeyse

Yok onun eşi yok o daha bakire şaka bir yana kızgın gibi duruyor ama yaşı saha küçük bir de gagası kızarmadi daha
gagası kızarmayabılır.. bence kızgın o benım elımı bı kopek edasıyla parcalayan kızımın gıkı cıkmıyor sımdı hep evde kaldım stresıymıs o

gagası kızarmayabılır.. bence kızgın o benım elımı bı kopek edasıyla parcalayan kızımın gıkı cıkmıyor sımdı hep evde kaldım stresıymıs o

Bu benim aklıma gelmemişti haklisinmn kudurmuş o zaman bizim jumbo kız desene

Uzak duruyor erkek kusum o disi kus ise kr yapiyor kafa salliyor kanadina vuruyor nasjl bir seydir anlamadim

face book da uretıcıer var ıllere gore gruplar var ordan deneyın belkı bırı yapar takas.. da benım malzemelerı aldıgım kuscum yapar mesela hep aynı esnafla muhattap olun aranız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…