Muhabbet kusu cinsiyeti

Kuşlar sakin ortam ararlar diye biliyorum. Bizim dişi kuşumuz kendinden küçük erkekleri hep döverdi yem dahi yedirmiyordu garibanın başında sinsi sinsi bekliyordu. Komşumuz kendi erkek kuşlarını bize emanet ettiklerinde bizim kız resmen uçan tekme attı yem yedirmedi kafeste rahat bırakmadı bizde dikkatlerini dağıtmadık ve 1hafta içinde çiftleştiler. Bence evde onların dikkatini dağıtmamaya özen gösterin.

face book da uretıcıer var ıllere gore gruplar var ordan deneyın belkı bırı yapar takas.. da benım malzemelerı aldıgım kuscum yapar mesela hep aynı esnafla muhattap olun aranız olsun :)
Hep ayni yerden alisveris yapiyoruz fakat kapidan ciktigi andan itibaren degisim yapmak yasakmis hastalikli olabiliyo tasiyici olabiliyo vs diyor

Bizim disi kus secti erkegini petshoptan fakat evde benim 1 ciftim daha var erkek kus evdeki yetiskin disiyi gordu ona kur yapmaya basladi bizim bu dsi de 6aylik daha sanirim kucuk diye erkek kusum yuz vermiyor suan. Tunege bile yaklastirmiyor. Yan yana gelseler hemen kavga ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…