Muhabbet kusu ve kizim

Cok tesekkurederim , ne guzel anlatmissiniz. Sagolun anlayisiniz icin.

Zaten 2 yaş çocukta bu dedikleriniz normal şeyler 2 yaş sendromu var hepsinde. Ayrıca felakat tellalı olmak istemem ama kreşe belli bir zamana kadar ara vermek durumunda kalacaksınız. Şimdi hem ortalık hastalığı hem de kreştki diğer çocuklardan virüs alıyor. 1 hafta gidiyorsa 2 hafta gitme durumu olamadı benim.oglumun. 1 ay önce mecbur ara verdik.
Çocuğumun ve benim sinirim neden yipransn ki sebep sevdgm bir kuş. Komşuda kalsın ona bir eş alın arada sevmeye gidin. Ki evde kuş olmasını da doğru bulmuyorum orası ayrı

Baska nasil öğrenecek, hayiri ogrenmesi gerekiyor bu yasta.

Canım o yaştaki çocuklar canlıyı cansızı ayırt edemez. Animizm deriz buna. Onun bir canının olduğunu acıdığını vs öğrenmesi lazım. Çocukların boğarak öldürdüğü böyle çok hayvan dostumuz var malesef.

Kızınıza bu farkındalığı kazandırırsanız. Kuşu kurtarmış olursunuz. Kızınız için de önemli bir adım atmış olursunuz. Öte yandan siz birşey yapmasanız da 4 yaşına geldiğinde kendi bunun farkına varmaya başlayacak. Kendi kendine hareket edebilenlerin canlı olduğunu düşünecek kabaca. Sonra 6 yaşına geldiğinde tamamen canlıyı cansızı ayırabilecektir.

Ne kadar harika bi cevap. Vay demek bilimsel bir aciklamasi da varmis. Tesekkurediyorum

Ama bu dogru degil. Butun gun hayir olmaz yapma demekle gecmesi de normal degil ynai
Tamam da butun gun kuşu hirpaliyo gibi anlatmişsiniz, bi can almişsiniz, size emanet, kiziniz 2 yasinda sinirlari bilemez ki. Birakin hayir demeyin o zaman, kuşlar zaten cok narin. Uzuldum ben hayvana

Kedi köpek olsa dediğinize katılırdım ama kuşlar çok hassas aynı zamanda zeki canlılar, çocuk kuşu ciddi derece hırpalayabilir.

Bir kus sahibi olarak kalbim sizladi gercekten. O kadar zeki varliklar ki, ben bizi taniyacagini dusunmezdim bile ama bizden baskasina asla gitmiyor.

Kiziniz kafesine yaklastikca, korkuttukca minik kalbi pir pir ediyordur. Hayvancagizi bu derece korkutmak zaten akil kari degil. Cocugun elinden ölmese kalpten, stresten gidecek

Bence akrabaniza verin ve bir de arkadas alin yanina.

Başka odaya alın kapısını örtün bebek girmesin hayvana yazık sizi seviyor madem az büyüsün hayvan sevgisi aşılayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…