evet kuşumuz erkek. eşim eş alcam diye tutturduğu için bi tane aldık dişi bizim haydarımızı istemedi yaklaştırmadı yanına onu verip başka aldık oda olmadı zaten haydara göre baya küçüktü eşim haydarı petşopa götürdü beğenmiş bitane orda öpüştüler diyo eşim ama şimdi dişi yaklaşıyo ama haydar istemiyo kaçıyo biri bi köşede biri diğer köşede öyle sessizce duruyolar belki anca alışırlar birbirlerine haydarında huzuru bozuldu kaç günür kafesinde rahat hareket edemiyo eşimin bu eş isteği yüzünden.
haydar naz yapıyorduralışmış yanlızlığa ondan uzaklaşıyordur. alışması zaman alabilir. birde kafesi değiştirin daha büyük olsun. rahat hareket etmeleri için. ama bence zamanla dişisine alışacaktır.
benim kuşumun kafesi devamlı açık olurdu. bıcır bıcır canı nereye gitmek istese oraya giderdi. belki kafes içinde daralmış bunalmıştır. uçmak istiyordur. kuş sonuçta uçmak ister
sizinki gibi sürekli açık değil ama kafese hapsetmedik hiç onu günde 2-3 saat dışarda
ne güzel
ama aklınızda olsun devamlı kafesi açık olursa kaçmaya da çalışmıyorlar.
siz zaten salıyormuşsunuz da, bunu sizin için yazmıyorum, devamlı kafes içinde olan kuş bulduğu delikten kaçıp gidiyor.
devamlı açık kafes olursa zaten yine gününün çoğu vaktini kafesinde geçirir, canı uçmak isterse geniş odaya gelir misal salonda tur atmaya başlar yorulunca yine kafesine döner
ben de tek besliyorum, çift oldular mı sizinle olan iletişimi biter, sürekli birbirleriyle ilgileniyorlar. benim kuşum 3 senedir yalnız yanına eş almayı da hiiiç düşünmüyorum.. kafesi büyük mü oyuncak var mı kafesinde? benim ki öyle mesela, oyuncaklarıyla topuyla oynuyor aynaya öpücük atıyor oyalıyor kendini, tabii gün içinde bol bol konusuyoruz yanına gidiyoruz ilgilenmek de önemli sıkılmaması için.. günün 3-4 saatide dışarda.. e daha ne dimi
geçen haftada kaynım muhabbet kuşu getirdi çift bunlar ama poposunda sanki yumurta var gibi
veterinere götürdüm oysaki kistmiş yani yapacak birşey yok kuş ölecek yanlız erkek olan çok ilgili kızım diyor ki onu erkek hasta etmiş yumurta kutusundan çıkmıyor zavallı ve sadece erkek besliyor acaba neden poposunda kis oldu daha ,önce kuaför salonundaydı bunun etkisi var mı acaba?
geçen haftada kaynım muhabbet kuşu getirdi çift bunlar ama poposunda sanki yumurta var gibi
veterinere götürdüm oysaki kistmiş yani yapacak birşey yok kuş ölecek yanlız erkek olan çok ilgili kızım diyor ki onu erkek hasta etmiş yumurta kutusundan çıkmıyor zavallı ve sadece erkek besliyor acaba neden poposunda kis oldu daha ,önce kuaför salonundaydı bunun etkisi var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?