tamam canım inş götürebilirim,zaten kuşuma taşıma kafesi şipariş verdim ahşaptan küçük taşıma kafesi yaptırıyorum, sen bırakıp gittiğindemi öldü kuşun?kıyamam.
canım benimde bi kuşum wardı biz memlekete giderken götürmüştük ama kendi arabamızla gittik bence sakın kimseye emanet etme.götür onu ama kafesiyle.....
benim oqluşum öldüsenağlama bir ssene oluyoo çok üzülüyosun bence ne olursa olsun bırakma aslaaaamafoldumben
hayır ben bırakıp qitmedim ama şehir dışından misafirim qelmişti iki qün ewde deqildim ilqilenemedim oda hastalandı we öldü ama çok kötü zamanlar qeçirdik o bizim ewimizin neşesiydi eşimle 1 ay falan doqru düzqün kendimize qelemedik
ben kuşumu gttiğim heryere götürüyorum ama öyle çok uzak yerler değil hemde arabayla gidiyorz o bakımdan iyi oluyo. bi keresinde bi arkadaşa bırakmıştk 2 gnlüğüne geldiğimzde almaya gttk kafes pislik içinde ne suyu var ne yemi üflenmiş o kadar çok kızmıştım ki.madem bakamıcksın alma dmi ama o günden beri bırakmıyorum kmseye
ben bir iki defa komşuma bıraktım ne kadarda bıraksan aklın hep onda kalıyor
2 günlüğüne bakmak çokmu zor gelmiş ne yemini üflemiş nede suyu kalmış yazık ya ,neden böyle insanlar cnm iyki o zaman gittiğin yerde çok kalmadın kuşun bunalıma girerdi daha doğrusu aç kalabilirdi ay ALLAH KORUSUN.
Canım götürdün mü bilmiyorum ama? Muhabbet kuşları hakkında bayağı bilgim var.18 saatlik yol çok uzun. 24 saatlik yolada götürmüştüm küçükken bir şey olmamıştı ama bu olmayacağı anlamına gelmez ancak stres düzeyini en aza çekebilirsin. 12 yaşımdan beri mubiş besliyorum bir çok hastalıklarına kadar hemen hemen çoğu konuda bilgiliyim ve öğrenmeye devam ediyorum yabancı mbiş sitelerinden çeviri yaptığımda oldu. Aslında sitemiz bile varda şu sıralar sorun yaşıyoruz.Sorununa gelelim önerilerim.
1- İmkanın varsa uçakla git sonuçta zamanında alınca bilet fiyatları aynı oluyor. Sun expressle önceden rezervasyon yaparak gidebilirsin merak etme kabinde gidiyorsun.Uçakla gitmek istersen sana neler yapabileceğini anlatırım.
2-Otobüsle gidecekseniz kendi kafesinde götür ki tedirgin olmasın ama kafesi büyük diyorsan sığmaz yaptığın ahşap kafese yolculuğa çıkmadan 1 hafta önce koyki kafese alışsın nasıl biz ev değiştirdiğimiz yadırgıyoruz inan bana onlarda öyle.
3- Hava değişimden sorun olmaz. Ben uçakla götürdüm düşünün basncı vs... Hava değişimi değilde hava akımı olabilir otobüste klima vs. dikkat gece üşümemesi için aks, bir durum olur diye bir örtü alın yanınıza.Yemleri tam doldurun.
4- Yolculuk boyu onunla konuşun. Mutlaka sevdiği oyuncağı yanında olsun.
5- Şu sıralar havalar soğuk mutlaka dışarı çıkardığınızda üstünde kalın bir örtü olsun en ufak bir hava akımı malesef üşütmeye ve daha ağır vakalara götürüyor.
Sormak istediğiniz başka şeyler olursa sorabilirsiniz. umarım yardımcı olmuşumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?