Allah aşkla oturmayı nasip etsin selcim güle güle oturun
sell çok hoşmuş evin
buzdolabındaki resme bayıldım
Çok teşekkür ederim canlarım.
Spidi Rabbim sana daha güzellerini nasip etsin inşallah
Nerdesiniz kızlar
speedy-gonzales yatak odan güzelmiş Allah mutlulukla bir yastıkta gocatsın
Defnecim sen nasılsın meleğin nasıl
y bi yerde evimin fotoları vardı ekliyim bende albüme bakarsınız
Görükmüyon
buradayım yaa :82:
Çok teşekkür ederim canımsel evin güzelmiş canım Allah sanda ömür boyu ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutluluklar balım
Geçmiş olsun Defnecim.İyiyim canımcım çok sağol. bugün bulantım biraz daha az sanırım artık bitecek. dün elimi dolaba sıkıştırdım tırnağım ters döndüyazı yazaren okadar acıyorki ilaçta içemedim bebeğe zararı olur diye uyuyamadım hiç
bayıldım evine çok ferah. Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin. özellikle holdeki yolluk süper bayıldımm
Görükmüyon
Çok teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun Defnecim.
Ayrıca çok teşekkür ederim
sağol tatlım
naptın pideyi yapabildin mi cuma günü?
Evet yaptım pideyi muhteşem oldu.
Ama o kadar acıkmışız ki fırından çıkar çıkmaz yedik, foto çekmeyide unuttum.
Fırındanhamur aldım dediğin gibi çok güzel oldu yaaa
afiyet bal şeker olsun canımbak ıspanak seviyorsanız ıspanaklı da dene derim o da süper oluyor
Ya annemlerin evinde eskiden Toprak fırın vardı, annem onda yapardı ıspanaklı, pancarlı falan.
Muhteşem olurdu ordan biliyorum tadını.
ama kendi yoğururdu sağolsun :)
Hafta sonu nasıl geçti Defne
toprak fırında ne yaparsan yap muhteşem oluyor canım. bizimde köyde hep topraktan fırınlar.
hele börek enfes oluyor
haftasonu yattım canım bebiş çok uykuya düşkün sanırım sürekli uyuyorumyılbaşında bile uyudum o derece uykum vardı iğrenç bir haftasonu oldu yani. sen neler yaptın? yılbaşında evdeydin dimi?
Evdeydim Cuma akaşmı çay demledik meyve yedi tv nin karşısında.
cumartesi temizlik yaptım, oturma odasını ve yatak odasını şeklini dğeiştirdik eşimle.
Camları sildim, halıları yıkamaya götürdü kocem.
Yorgunluktan öldüm.
Dünde aşure yaptım komşulara dağııtım.
Ama bu gün hastayım sabah zor kalktım faranjit olmuşum sesim yok gibi
Senin bebiş tembel mi olcek yoksa, Defne bi arkadaş yazmış sana kızın olcak içimden geçiyor diye benimde içimden kız geçiyor biliyor musun
Ohhhh mis gibi olmuştur ev ama yorulduğuna deymiştirbenimde çok temizlik yapasım var ama hiçbir iş yapamıyorum artık inş 1-2 ay sonra biraz daha gücüm kuvvetim yerine gelirde köşe bucak temizlerim evimi zaten doğuma yakın badana falan da yapmak lazım.
Allah kabul etsin canım aşureni. ayrıca da geçmiş olsun faranjit çok fena oluyor bende de var azıcık üşüttümü sesim çıkmaz hiç. zencefilli ıhlamuru tavsiye ederim süper açıyor sesi. boğazının acısını da alır.
inşallah kız olur yaeşimde ben de çok kız istiyoruz ama hep içimden erkek olucak gibi geliyor. bebek odalarına falan bakıyorum hep erkek odalarına gidiyor gözüm. inş hislerim beni yanıltır
Ay valla çiçek gibi koktu evim.
Bi mutfak dolaplarımı silicem onlarıda haftaya yaparım bi aksilik çıkmazsa diyorum.
Eşim bile diyor mis gibi oldu ev içim açıldı diye.
Yoruldum ama değdi dediğin gibi
Ay inşallah o zaman kız olur, ben ne istediğini bilmediğim için çekingen yaklaştım o yüzden.
Kız çocukları çok sevimli oluyor.
Bende Rabbim nasip ederse ilk bebeğimi erkek istiyorum.
Rabbim seninde gönlüne göre versin Defnecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?