Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Eklersin canım ya ben ilk defa pişirdim olmamış olabilir gerçektenAma tadı iyiydi yani nasıl olcek deyin bakem

yok kız niye olmasın be, dedim ya ben bu şeklini hiç sevmediğim için hiç kondurmadım karnabahara hakkaten ama ufak olunca et sote gibi duruyor ufak fotoda

bu şeklini sevmeyenler için ekliycem ben de yaparsak bu haft, benimki çok pratik yav, 2 kaşık sıvıyağla harmanla haşlanmış karnabaharları ufak ufak, teflona yay, üzerine galeta unu hoop fırınaaa ister sade ister yoğurtla, ama karnabahar yemeyenler bile yiyebiliyor böyle

Onuda biliyorum canım ama yapmadım yaparım

mönünün sayıyok kanga ayıpsın

ay güldürmeyin her yanım ağrıyo

Skop sen bu yemeğin karnıbahar olduğuna eminsin demi

:13: hakkaten tencereler, fotolar karışmış olmasın :83:

Yaw niye benzetemediniz ben çok küçük kestim karnıbaharları ondan üle oldu bi keremSize yapmadım zati

aman bıze yapma

oo yemekler konuşulmuş akşam fırında balık yaptım kızlar kokusu tadı herşeyi harika olmuştu bunu benmi yaptım diye şaşırdım süperdi

Bugün eşimin doğum günü..Bense heran regli olabilirim acayip sıkıntılıyım.Heryerim ağrıyor sinirlerim laçka offf...

oo yemekler konuşulmuş akşam fırında balık yaptım kızlar kokusu tadı herşeyi harika olmuştu bunu benmi yaptım diye şaşırdım süperdi

ellerıne sağlık
Bugün eşimin doğum günü..Bense heran regli olabilirim acayip sıkıntılıyım.Heryerim ağrıyor sinirlerim laçka offf...

sağlıklı huzurlu yıllar
sıcak bişiler iç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…