bende burdayımmm ..
hafta sonu can sıkıntısıııı
mrb canım nasılsın????????
Skop sen bu yemeğin karnıbahar olduğuna eminsin demi
:13: hakkaten tencereler, fotolar karışmış olmasın:83:
Yaw niye benzetemediniz ben çok küçük kestim karnıbaharları ondan üle oldu bi keremSize yapmadım zati
oyyy kıyamamm skopcacığa benngel yamacıma, ama ben de bi daha yapınca ekleyem de gözümüz karnabahar görsün :83::83:
Eklersin canım ya ben ilk defa pişirdim olmamış olabilir gerçektenAma tadı iyiydi yani nasıl olcek deyin bakem
yok kız niye olmasın be, dedim ya ben bu şeklini hiç sevmediğim için hiç kondurmadım karnabaharahakkaten ama ufak olunca et sote gibi duruyor ufak fotoda
bu şeklini sevmeyenler için ekliycem ben de yaparsak bu haft, benimki çok pratik yav, 2 kaşık sıvıyağla harmanla haşlanmış karnabaharları ufak ufak, teflona yay, üzerine galeta unu hoop fırınaaaister sade ister yoğurtla, ama karnabahar yemeyenler bile yiyebiliyor böyle
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
mönünün sayıyok kanga ayıpsın
ay güldürmeyin her yanım ağrıyo
Skop sen bu yemeğin karnıbahar olduğuna eminsin demi
:13: hakkaten tencereler, fotolar karışmış olmasın:83:
Yaw niye benzetemediniz ben çok küçük kestim karnıbaharları ondan üle oldu bi keremSize yapmadım zati
Bugün eşimin doğum günü..Bense heran regli olabilirim acayip sıkıntılıyım.Heryerim ağrıyor sinirlerim laçka offf...
oo yemekler konuşulmuş akşam fırında balık yaptım kızlar kokusu tadı herşeyi harika olmuştu bunu benmi yaptım diye şaşırdım süperdi
Bugün eşimin doğum günü..Bense heran regli olabilirim acayip sıkıntılıyım.Heryerim ağrıyor sinirlerim laçka offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?