Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kötü bişey yok canım oğlum geceleri emmek için çok sık uyanıyo 3e kadar uyumadı oyun oynamak istiyor beyefendi gece gece

ayy ben bebekleree bayılırımmm herkes der senden iyi çocuk bakıcısı olurdu diye
hafta sonu arkadaşım doğum yaptı ona gittim bana diyoki sen nasıl bişeysin her gördüğün çocuğu seviyosun
uyuturum oynatırım yemek yediririm kaç kuzenime baktım ooo bayılırım

ben geldim bugün çok yoğunum yaz yaz nereye kadar noteri bile geçtim heeee

kötü bişey yok canım oğlum geceleri emmek için çok sık uyanıyo 3e kadar uyumadı oyun oynamak istiyor beyefendi gece gece

oyyy yerim ben onun bal yanaklarını

mandalin gittin mi?

müşteri geldi canım gitmek zorunda kaldım

çok tatlılar ya Allah sanada nasip etsin

Melek hadi şu sözü yaz kuzu yavvv

Hislerimin alışa geldiğinin dışına çıkma çabasısın sen..Duygularımın en yoğun yaşandığı bir mevsim bazen..Hayatla savaşım...imkansızlığa ilk inanışım...Yaşama hevesim...Herkeslerden sakındığım..Umudumun tükenmeyişisin sen..

Hissettiklerimi herkese herşeye anlatabildiğim tek sevdasın sen..Hiç bıkmadan ''seni seviyorum'' diyebildiğim tek... insan....İYİKİ DOĞDUN ..

Melek yaa üzdüm seni dimi

Yazını çok beğendim.Eşime yazacam bunu..Saolasın

Orta yaşlı bir çifti muayene odasına alıyorum. Kadında dış gebelik şüphesi var. Transvaginal ultrasonla bakacağım. Onlara arkam dönük, bir yandan ultrasonun ayarlarını yaparken bir yandan sesleniyorum; "Şimdi pantolonunuzu çıkarın, yanınızda getirdiğiniz prezervatifi açın". Hastaya döndüğümde ise manzara müthiş, adamın pantolonu aşağıda, elindeki prezervatifi açmaya çalışıyor. Karısı ise dehşete düşmüş, bir kocasına, bir bana bakıyor...

İtiraf sitesinden

cnm cok üzüldüm senın ıcın ama ınan bence hayrlısı olsun

Melek yaa üzdüm seni dimi

Yazını çok beğendim.Eşime yazacam bunu..Saolasın

cnm cok üzüldüm senın ıcın ama ınan bence hayrlısı olsun

sağolun kızlarçok teşekkürler evet hayırlısı olsun

boswer ben bişey anlamadım bekar kızın yanında ne anlatıyon öyle bakim sen
sen şimdi regl olcan ya hormonlar tavan yaptı sanırsam

leyn hormonlarla ne ilgisi var.Komik işte :))

zati hala olmadım regli sevinsemmi üzülsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…