Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bana görücü gelmedi direk istediler

hee ondan olabilir donnelerdeki sakinlik bizdeki, kıyamet benimkindede görücü isteme söz hepsi bir arada

şimdi aracı teyze aradı geliyorlarmş
ayyy çok iticii
bekliyoruz onun agzı kulaklarında ewliliği çok bişe sanıyor

niye itici donne bence hoş ya adetler ayy süzülmeler falan hoş yani

eee canım bütün işler bitti saat 1 de gelmeleri gereken misafir toplulugu bu saate kalşınca boş oturuyorsun yapacak bişey yokki kıyamet olsn

tadını çıkar hemen geçiyo ben özledim çok zor bi gebelik geçirdim ama yinede özledim..

bende çok zor geçiriyorum valla ama yine de keyfini çıkarmaya çalışıyorum. plesanta aşağıda dedi doktor 2 haftadır diken üstündeyim. erken doğum riski varmış. ama karnım acıkınca ya da sinirlenince hemen tekmelemeye başlıyor ya oğlum herşeyi unutuyorum valla

tadını çıkar hemen geçiyo ben özledim çok zor bi gebelik geçirdim ama yinede özledim..

ayyy lovel bacım ne yapsam bende doğurmayıp içimde mi tutsam dursun oracıkta olurmu canım ya her anının ayrı güzelliği var oyyy kokla kokla öp dur onu

bana da gelmediler cnm
severek evlenince öyle oluyor ..
ama ilk cocugu ewde kadınlarla görmek de bana çok itici geliyor yaa :S

ilk defamı görüşecekler öncesinde kızla oğlan bir buluşup konuşsaydılar ya

hee ondan olabilir donnelerdeki sakinlik bizdeki, kıyamet benimkindede görücü isteme söz hepsi bir arada

niye itici donne bence hoş ya adetler ayy süzülmeler falan hoş yani

bana hoş gelmiyor
önce bayanla bay görüşmeli ondan sonra kadınlar gelip ewe oturup süzmeler başlamalı...
koca koca kadınlar damat adayını alıp gelicekler.. bir sürü kadınların içine sonra yanlız bi odaya bırakılıp konusulucak herkes uygun görürse arastırma falan filann gereksizzzz

ayyy lovel bacım ne yapsam bende doğurmayıp içimde mi tutsam dursun oracıkta olurmu canım ya her anının ayrı güzelliği var oyyy kokla kokla öp dur onu

ben diyorum hiç doğurasım yok böyle ne güzel 24 saat benimle işe geliyorum işte eve gidiyorum evde geçen eşime dedim doğurup annene bırakasım gelmiyo böyle çok iyi hiç özlemiyorum oğlumu hep yanımda dedim delirdin sen galiba şimdiden kıskanıyomusun dedi

işler çok yoğun dosyalar hiç bitmiyo sabahtan bi dosya aldım elime onla öğlen ettim öğleden sonra mola vere vere yapıcam dosyalarımı

dünya işi bitmez duygucum

sizede diyolardır bebek doğur geçer regl ağrısı diye ama inanmayın geçmiyoooooooo

kandırıkçılar hep kandırıyo bizi zaten

eee canım bütün işler bitti saat 1 de gelmeleri gereken misafir toplulugu bu saate kalşınca boş oturuyorsun yapacak bişey yokki kıyamet olsn

hayırlısı olsun ne diyeyim

açıkman ve sinirlenmen o kadar çabuk ve etkili mi

allah korusun canım bebişini ve seni inş. vaktinde gelir oğluşun ben erken doğum yaptım 36 haftalık doğdu oğluşum

sizede diyolardır bebek doğur geçer regl ağrısı diye ama inanmayın geçmiyoooooooo

aslında genelde benim olmaz regl ağrım.Kırk yılda bir.Birde bu ağrıya alışık olmadığımdan beni sıkıyor.Belkide siz,nki gibi şiddetlide değildir.Ay ben çocuk nasıl doğurcam yahu

açıkman ve sinirlenmen o kadar çabuk ve etkili mi

seslere bile tepki veriyor. hele kaynanamla yanyanaysam onu sevmiyorum huzursuz oluyorum ya hemen tekmelemeye başlıyor. sanırım babannesini hiç sevmeyecek

allah korusun canım bebişini ve seni inş. vaktinde gelir oğluşun ben erken doğum yaptım 36 haftalık doğdu oğluşum

inşallah canım sağol inş 30 lu haftalara gelebiliriz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…