şuanda yolda olan görücüler var ve ev halkı sakin uykulu oturuyor öylemi anaa bizim evde kıyametler kopuyordu
görümcen ne diyor bu duruma
iyi çok şükür canım tepikleyip duruyor
bana görücü gelmedi direk istediler
bana görücü gelmedi direk istediler
şimdi aracı teyze aradı geliyorlarmş
ayyy çok iticii
bekliyoruz onun agzı kulaklarında ewliliği çok bişe sanıyor
bugün nerdeydin bakem yoklamada yoktun
eminim dediğin gibi olur
eminim dediğin gibi olur
tadını çıkar hemen geçiyo ben özledim çok zor bi gebelik geçirdim ama yinede özledim..
tadını çıkar hemen geçiyo ben özledim çok zor bi gebelik geçirdim ama yinede özledim..
bana da gelmediler cnm
severek evlenince öyle oluyor ..
ama ilk cocugu ewde kadınlarla görmek de bana çok itici geliyor yaa :S
hee ondan olabilir donnelerdeki sakinlik bizdeki, kıyamet benimkindede görücü isteme söz hepsi bir arada
niye itici donne bence hoş ya adetler ayy süzülmeler falan hoş yani
ayyy lovel bacım ne yapsam bende doğurmayıp içimde mi tutsam dursun oracıkta olurmu canım ya her anının ayrı güzelliği var oyyy kokla kokla öp dur onu
işler çok yoğun dosyalar hiç bitmiyo sabahtan bi dosya aldım elime onla öğlen ettim öğleden sonra mola vere vere yapıcam dosyalarımı
sizede diyolardır bebek doğur geçer regl ağrısı diye ama inanmayın geçmiyoooooooo
eee canım bütün işler bitti saat 1 de gelmeleri gereken misafir toplulugu bu saate kalşınca boş oturuyorsun yapacak bişey yokki kıyamet olsn
bende çok zor geçiriyorum valla ama yine de keyfini çıkarmaya çalışıyorum. plesanta aşağıda dedi doktor 2 haftadır diken üstündeyim. erken doğum riski varmış. ama karnım acıkınca ya da sinirlenince hemen tekmelemeye başlıyor ya oğlum herşeyi unutuyorum valla
bende çok zor geçiriyorum valla ama yine de keyfini çıkarmaya çalışıyorum. plesanta aşağıda dedi doktor 2 haftadır diken üstündeyim. erken doğum riski varmış. ama karnım acıkınca ya da sinirlenince hemen tekmelemeye başlıyor ya oğlum herşeyi unutuyorum valla
sizede diyolardır bebek doğur geçer regl ağrısı diye ama inanmayın geçmiyoooooooo
açıkman ve sinirlenmen o kadar çabuk ve etkili mi
allah korusun canım bebişini ve seni inş. vaktinde gelir oğluşun ben erken doğum yaptım 36 haftalık doğdu oğluşum
nolıyy yaa burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?