Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

slm kızlar
cok yoğıunum gelemıyorum bı türlü

kangamm nerdesın ağzını yıdım

ee anlatın bakem neden kımseler gelmemış ve yok

Kızlar nerdesiniz....

Başım ağrıyor ve yüzümde uyuşmalar oluyor of yaa geçen akşamda böyle olmuştum..Nette baktım.Migrende olurmuş bu.Ama zamanında beyin MR ım çekilmişti bişey yoktu

Kızlar nerdesiniz....

Başım ağrıyor ve yüzümde uyuşmalar oluyor of yaa geçen akşamda böyle olmuştum..Nette baktım.Migrende olurmuş bu.Ama zamanında beyin MR ım çekilmişti bişey yoktu

ne zmn cektrmıştın cnm
tekrar gıt ıstersen ama benım gıbı kafana bıseyı takarsan midenle baş ağrın olması normal
2 gündür başım cok ağrıyo ılaç alsam hemen gecerde almıom

Boşverim geçmil olsun nazarda olabilir canım
geçenlerde bana da ağlama krizi tuttu kendimi tutamadım arada oluyo ama kociş korktu garibim ne olduğunu anlayamadı Benim karı delirde demiştir

dünde benim çok ağrıyordu ya uykusuzluktan olur yada kafaya bişeyi çok takmaktan
hemen majezik için anında kesiyor

slm kızlar
cok yoğıunum gelemıyorum bı türlü

kangamm nerdesın ağzını yıdım

ee anlatın bakem neden kımseler gelmemış ve yok

kangamm geldimm, açım mama yiycem ama yine arazi olabilirim, ay sabah sabah dersi naapıyo bu millet annamıyom :84:

Kızlar nerdesiniz....

boswer, umarım migren değil, stres tipi ağrı falandır sese, ışığa karşı tahammülsüzlük var mı? migren zaten mr'da çıkmaz ki, başka sorun var mı diye falan çektiriyorlar mr ları. ben de migrenliyim de,zor iş değildir umarım.

ne zmn cektrmıştın cnm
tekrar gıt ıstersen ama benım gıbı kafana bıseyı takarsan midenle baş ağrın olması normal
2 gündür başım cok ağrıyo ılaç alsam hemen gecerde almıom

evet, kafayatakınca sinir stres vurabiliyor, gerilim tipi ağrıdır belki de...

aferim nan böcük dirençlisin dayanıklı kangam benimmm

geçenlerde bana da ağlama krizi tuttu kendimi tutamadım arada oluyo ama kociş korktu garibim ne olduğunu anlayamadı Benim karı delirde demiştir

ahaha ağlama krizi çok normal benim için benimki de alışkın hele regl falan olıyım gör sen

Böcük MR'ı çektirdiğim sanırım 2 yıl kadar oldu.
Normalde stres beni çok etkiler muhakak bir yerlerimden patlak verir.Ama şimdi sakinim bişeyim yok.Akşamda bir problem yoktu.Sabah kalktım ağrı var.Elmacık kemiklerimden yayılan bir uyuşuklukta var..

Yorguncum bir ara gözlerim ağrıyordu ağrısıda başıma vuruyodu.Önce göz doktoruna gittim bişey çıkmadı.Sonra nöroloji uzmanına göründüm.Önce migrendiye düşündü ilaç kulladım bir ay bir işe yaramadı.Sonra doktor MR çekti.Oda temiz çıktı.Hatta dediki bana senin bir sıkıntın var ağrın hala geçmedi.Demekki biz bulamıyoruz belki daha kapsamlı bir tedavi gerekli araştırma hastanesine git.Yavaş avaş ağrılarım geçince gitmedim bir daha biryere..
Işıkla ağrım daha artıyor.Gözümün içinden bir sürü iğne giriyor sanki..

İlaçta almak istemiyorum.

Kızlar 3 kişinin 1 yıllık ayakkabı ve çantası butigoya ait olacakmış.Link'e tıklayıp mailinizi yazıyorsunuz.Arkadaşalarınıza iletiyorsunuz. Okadar

Butigo!

bende bıkez ağlama krizi gecrdım
eşimin anası yuzunden hastanelık oldumAllah bıdaha yaşatmasın bana
eşimde cok ağlamış sanıye yanımdan ayrılmamıştı

kangam ağzını yıdım geldım gtmışsın
ınş bu sfer sen gelınce bende burda olurum

dırenclı olmak lazımm bebem:82:

iyidir tatlım senden naber?

selam kuşummm nasılsın?

yıpratıcı hayatla boğuşuyorum naapayım

hmm, bak benim ilk şikayetlerim ışığa, hatta tv ekranı, pc ekranından parlak ışığa, güneşe zaten hiç bakamıyordum florasan lambalar, sonra en ufak yüksek ses, minibüs kornası, çocuk ağlaması, beynim yerinden çıkar gibi oluyordu ve benim etrafımda hiç migrenli olmadığı için ilk gittiğim gerzek nörolog'a emanet ettim kendimi mr falan işte, sonra bana her eczanede bile bulunmayan bi ilaç verdi, iyi gelmeyince dozu arttırdı, daha sonra bir ton başıma gelenden sonra beyin cerrahına gittim ve adam o ilaçları görünce şok oldu, biz bu ilaçlardan yıllardır çok uzar durarız. ah ah nörologlar hiç karışmasa migren konusuna ne kadar iyi olacak aslında demişti, ve o adam sayesinde derdimin migren olduğu anlaşıldı, ilaçları verdi...

ama o aralar o kadar çok araştırdım ki baş ağrılarını çeşit çeşitmiş. ama migrenden şüpheleniyorsan lütfen beyin cerrahına git canım nörologların alanı değilmiş çünkü

kangammmm çabuk ver okaynanayı benim elime yolam saçlarını :84::84: benim kangamı nası ağlatır

ben de artık doğal yöntemlerden faydalanmaya çalışıyom valla ama bazıları işe yaramıyor, insan hastalığını bilip öyle uygulamalı

Nörolojiye gitmemem gerektiğini söylemen iyi oldu.Daha devam ederse giderim bir beyin cerrahine..İnşallah geçer

evlılığım ılk günlerı cok ağlaıdmm ben delı mıyım neyımmaman sımdık hıc takmıom kafama
dırek cemkıırıyom yüzlerıne dıyom herseyirahat takılıom kanka
düşünüp kendımı hasta etmıycem artık

hastalıklarda değiştı kanga ne etsek boş
hersey kirli herseyın doğallıyla oynadılar
cevre pis ınsan olarak nasıl hayattayız şaşıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…