canlarım geldimmm topik topik fink atarken sizi unutmuşum
günün özetini alıyım
ne zman gitce nkangaaa cumadan mıhe neşeliyken hallet işini tabii
he işte taşsız düz istiyom ben de
selam kızlar neler yaptınız bugün
off, özel sektörün cilveleri işte hamilelik bile develttekilere rahat. yok rahat olsun tabii ama özelde de rahat olabilse keşke bazı şeyler:120:
selam canikom nasılsın nerelerdesin bakalım sen
nerdesin sen.........
valla canımm özel kamu farketmiyo bence kadınlar hamile kalınca avrupada olduğu gibi 2 sene izin verilmeliohhhh yatıcaksın evde maaşında yatacak tıkır tıkır
kızlar buara bizim işler çok yoğun ya
ikimiz birden dövdük kaçacak şimdi
rapor süper fikir kaptım
aman biz kurtaracaz sanki bu dünyayı
cıks dövün acık masaj yerine geçiyor
çok iş yaptırmışlar sana mandişş azcık sırtına sırtına vuralım kireçlenme olmasın
yok la kanga
dün gıttık bugunde gtcek esım bende gtmek ıstıyom ama patron bı musaıt olamadı
tabı bende
tse belgesı ıcın denetcıler geldı
sabah berıdır beyın kalmadı bende
valla canımm özel kamu farketmiyo bence kadınlar hamile kalınca avrupada olduğu gibi 2 sene izin verilmeliohhhh yatıcaksın evde maaşında yatacak tıkır tıkır
ayyyyy sinir sistemlerimi zıplatıyorum çıldırdım aklım uçtu zaten yoktu o ayrı
haber yazdım dergiye köşe yazısı yazdım proje yaptım broşür hazırladım il gazetelerinden birine röpartaj verdim ve bu arada bu işlerin hiç biri benim işim değil bende dedimki basın medya tasarım müdürlüğünü bana mı vereceksiniz ön bilgimi bunlar kafayı sıyırdığım son nokta yaptığım herşeye sahip çıkıldı hiç birinde adım geçmiyor başkaları ben yaptım hazırladım diye çıktı piyasaya puffffffffffffffffffffffff
çok iş yaptırmışlar sana mandişş azcık sırtına sırtına vuralım kireçlenme olmasın
ayyyyy sinir sistemlerimi zıplatıyorum çıldırdım aklım uçtu zaten yoktu o ayrı
haber yazdım dergiye köşe yazısı yazdım proje yaptım broşür hazırladım il gazetelerinden birine röpartaj verdim ve bu arada bu işlerin hiç biri benim işim değil bende dedimki basın medya tasarım müdürlüğünü bana mı vereceksiniz ön bilgimi bunlar kafayı sıyırdığım son nokta yaptığım herşeye sahip çıkıldı hiç birinde adım geçmiyor başkaları ben yaptım hazırladım diye çıktı piyasaya puffffffffffffffffffffffff
ya nereye gittiniz kangaa ben annene gitmek için izin alcan sandım ama eşin niye gitsin sensiz :26:
ee bizim millet ona gerek görmeden doğuruyo niye yapsınlar kiavrupa'da doğursunlar diye motive ediyorlar
mandalin ayşe arman mısın kız sen yoksa
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi günleeeerr
of kötü durum.Neden sana yaptırıyorlarki
ayşe arman benim kadar yazmıyordur
iyi günler yorgun hoşçakal
en gariban benim sanırım vurun mandalima
dimi canım skolyoz oldum zaten burada
ee bizim millet ona gerek görmeden doğuruyo niye yapsınlar kiavrupa'da doğursunlar diye motive ediyorlar
sen arada hırla şunlara bi daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?