- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Hoşgeldinn
İyiyiz sen nasılsın...
hoşbuldum valla pek iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum ama çok uykum var yani çalışasım yok..
mekanı cennet olsun annenin .çok üzüldüm ya..
Keşke benim annemde uzakta olsaydı..Sesini duymak yeterdi..
Şimdi anne diye toprağa sarılıyorum
pardon canım umarım seni üzmemişimdir.benimde babam çok hasta 1 haftadır hastanede yatıyor.aklım hep onlarda gidemiyorum.vede uzun bir sürede göremiyeceğim.biraz sıkıntılıyım.annene allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.............
Kızlar selammm
benide aranıza alın bak hiç pişman olmazsınız
hergün burda olurum,topiğimizin nöbetçisi olurum
ne diyorsunuz bakalım??:82::82:
Geçmiş olsun babana.Nesi var canım
hoşgeldin sefa getirdin ikiz ben seni hangi topikten hatırlıyorum sanırım selinden kuzenden
selam kızlar nasılsınız....................
Kızlar selammm
benide aranıza alın bak hiç pişman olmazsınız
hergün burda olurum,topiğimizin nöbetçisi olurum
ne diyorsunuz bakalım??:82::82:
canım bir ay içinde felç gibi oldu.hiç yürüyemiyor.yemek yiyemiyor.eli kolu bacağı hiç tutmuyor.abim istanbulda doktor onun yanına gitmişlerdi.orda 15-20 gündür araştırdılar.bir virüs bulaşmış ve tam zamanında gitmişler.şimdi tedavi görüyor.aslında boyun fıtığı var ileri boyutta ameliyat için gitmişlerdi.farklı bir hastalık çıktı onunla uğraşıyorlar..........
aslm hoşgeldin sen nasılsın
ikiz selin yada kuzen sana sormuştu dimi ikizler burcumusun ikiz bebeklerin varmı diye dimi yanlış hatırlamıyorum inşallah
tatlı kıs ikizle senin alıntını harıştırdım kusura bakma hoşgeldin tekrar nasılsın
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
canım bir ay içinde felç gibi oldu.hiç yürüyemiyor.yemek yiyemiyor.eli kolu bacağı hiç tutmuyor.abim istanbulda doktor onun yanına gitmişlerdi.orda 15-20 gündür araştırdılar.bir virüs bulaşmış ve tam zamanında gitmişler.şimdi tedavi görüyor.aslında boyun fıtığı var ileri boyutta ameliyat için gitmişlerdi.farklı bir hastalık çıktı onunla uğraşıyorlar..........
çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin
evet canım......................
sizler çalışıyorsunuz sanırım.işyerinden sohbet...................
sizler çalışıyorsunuz sanırım.işyerinden sohbet...................
canıım mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?