Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Valla böcük nettende bakıyorum şimdi modellerine valla onları gördükçe nevresim alasım geldi.
Benimde bitane daysin colorsun var pamuklu sateni onu çok beğeniyorum.
Dur netten bakayım bulabilcem mi

days ın sevmedım ben
sımdık korkuyom örgu battanıyelerı acmaya bısey olcek dıe

şuan kullandığımm kaç takım var du düşünemm
o kırmızı kalplı
englısh home
taç2
özdılek 2
bu kadar sanırım:44:

Benim gibi sık nevresim değiştiriyorsun herhalde

evt cnm yazın haftada 3 oluyo kışın 2 ama nevresımden cok carsaf yedeklerım var englısh home dan carsaf ve yastık kılıflarımı sık değştırıyom
kışın bıde kurumuyo kıl oluyom

evt cnm yazın haftada 3 oluyo kışın 2 ama nevresımden cok carsaf yedeklerım var englısh home dan carsaf ve yastık kılıflarımı sık değştırıyom

Bende sık değştiriyorum ama senin gibi değil.
O ne lan öyle kışın haftada 2 kere nevresim mi değişir. ben haftada 1 bazende 2 haftada 1 oluyor

Valla bende bir nevresim takımı birde pike takımı var memnunum bi sorun yok.
Sen neden sevmedin ki
rengı hemen soldu o yuzden
Bende sık değştiriyorum ama senin gibi değil.
O ne lan öyle kışın haftada 2 kere nevresim mi değişir. ben haftada 1 bazende 2 haftada 1 oluyor

çok mu sık:26:bazen haftada 1 oluyo kışın ama nevresm 2 kez değiştırıyom yastıklarla

kızlar ıspanak muhabeti yapmışsınız canım çekti pazara gitcem şimdi alıp yapayımda yiyeyim hamile kalmayı düşünenler zaten bol yeşil yapraklı sebze tüketmeye başlamalıymış

böcük 23 tane nevresim takımı senin birde pike takımların uyku setlerinde vardır bir oda sadece bunları alıyor galiba

kızlar ıspanak muhabeti yapmışsınız canım çekti pazara gitcem şimdi alıp yapayımda yiyeyim hamile kalmayı düşünenler zaten bol yeşil yapraklı sebze tüketmeye başlamalıymış
dahayenı yedım o yuzden yemesem daha ı
pırasayı cok severım ama lahanada

Valla bana çok geldi haftada 2 kez. Ne bileyim yaneeee...

ben rahatsız oluomm esımın kılları cok dökuluo falan
ayy bıde bıngo soft kullanıyom mis gıbı kokuyoo aradan zaman gecsede
yumoşta guzeldı

Geçen gazetede okudum, yapılan bir araştırmaya göre çok meyve sebze tüketenlerin genelde kızı oluyormuş

Bende de çok nevresim ama senin kadar değilBen de çok yıkıyorum annem kızıyor ne gerek var diye bu konuda çok titizim:18:

Bingü Soft kırmızı di mi .
Biz ilk evlendiğimizde onu kullanmıştım. çok güzel kokuyor.
O kokunun yeri başka bende

böcük 23 tane nevresim takımı senin birde pike takımların uyku setlerinde vardır bir oda sadece bunları alıyor galiba

uyku setım hıc yok cunku gereksız geldı bana cunku dantel işimde vardı göbeklısı ne bılem nesı onların zaten yorganı var dedım
4 tane yorganm var yeter dedım uyku setı almadım
pıkem az ama 4 5 tane

Bende de çok nevresim ama senin kadar değilBen de çok yıkıyorum annem kızıyor ne gerek var diye bu konuda çok titizim:18:

Ya bende titizimdir bu konuda ama haftada 2 kere ne biliyim çok geldi bana

4 tane az mı len benim 2 tane pike takımım var 1 tanede kanaviçeden sarılmış pike takımım var ama onu hiç kullanmadım.
Allah mı söyletti ne inşallahhhhhhh

İnşallah canım

böcük bir gün sergisini yap bize fotolarını çekip

haftada bir değişiyorum ben hafta sonları köklü temizlik eğer artı kirlenmemişse toplam 3 yada 4 tane bana yetiyor

böcük dantelleride senmi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…