- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Valla böcük nettende bakıyorum şimdi modellerine valla onları gördükçe nevresim alasım geldi.
Benimde bitane daysin colorsun var pamuklu sateni onu çok beğeniyorum.
Dur netten bakayım bulabilcem mi
ruh halıme göre serıyorum:82:cok sevıyom ne edımm
ayy aksam ütü yaparken dedımkı esıme bana nevresım alsana
böle baktı
ondan gızlı alcem englısh home dan
ütüleyunce yenı gıbı miss
şuan kullandığımm kaç takım var du düşünemm
o kırmızı kalplı
englısh home
taç2
özdılek 2
bu kadar sanırım:44:
Benim gibi sık nevresim değiştiriyorsun herhalde
Valla bende bir nevresim takımı birde pike takımı var memnunum bi sorun yok.days ın sevmedım ben
sımdık korkuyom örgu battanıyelerı acmaya bısey olcek dıe
evt cnm yazın haftada 3 oluyo kışın 2 ama nevresımden cok carsaf yedeklerım var englısh home dan carsaf ve yastık kılıflarımı sık değştırıyom
kışın bıde kurumuyo kıl oluyom
rengı hemen soldu o yuzdenValla bende bir nevresim takımı birde pike takımı var memnunum bi sorun yok.
Sen neden sevmedin ki
Bende sık değştiriyorum ama senin gibi değil.
O ne lan öyle kışın haftada 2 kere nevresim mi değişir. ben haftada 1 bazende 2 haftada 1 oluyor
rengı hemen soldu o yuzden
çok mu sık:26:bazen haftada 1 oluyo kışın ama nevresm 2 kez değiştırıyom yastıklarla
dahayenı yedım o yuzden yemesem daha ıkızlar ıspanak muhabeti yapmışsınız canım çekti pazara gitcem şimdi alıp yapayımda yiyeyim hamile kalmayı düşünenler zaten bol yeşil yapraklı sebze tüketmeye başlamalıymış
Valla bana çok geldi haftada 2 kez. Ne bileyim yaneeee...
kızlar ıspanak muhabeti yapmışsınız canım çekti pazara gitcem şimdi alıp yapayımda yiyeyim hamile kalmayı düşünenler zaten bol yeşil yapraklı sebze tüketmeye başlamalıymış
evt cnm yazın haftada 3 oluyo kışın 2 ama nevresımden cok carsaf yedeklerım var englısh home dan carsaf ve yastık kılıflarımı sık değştırıyom
kışın bıde kurumuyo kıl oluyom
dahayenı yedım o yuzden yemesem daha ı
pırasayı cok severım ama lahanada
ben rahatsız oluomm esımın kılları cok dökuluo falan
ayy bıde bıngo soft kullanıyom mis gıbı kokuyoo aradan zaman gecsede
yumoşta guzeldı
böcük 23 tane nevresim takımı senin birde pike takımların uyku setlerinde vardır bir oda sadece bunları alıyor galiba
Geçen gazetede okudum, yapılan bir araştırmaya göre çok meyve sebze tüketenlerin genelde kızı oluyormuş
Bende de çok nevresim ama senin kadar değilBen de çok yıkıyorum annem kızıyor ne gerek var diye bu konuda çok titizim:18:
4 tane az mı len benim 2 tane pike takımım var 1 tanede kanaviçeden sarılmış pike takımım var ama onu hiç kullanmadım.uyku setım hıc yok cunku gereksız geldı bana cunku dantel işimde vardı göbeklısı ne bılem nesı onların zaten yorganı var dedım
4 tane yorganm var yeter dedım uyku setı almadım
pıkem az ama 4 5 tane
Allah mı söyletti ne inşallahhhhhhh
uyku setım hıc yok cunku gereksız geldı bana cunku dantel işimde vardı göbeklısı ne bılem nesı onların zaten yorganı var dedım
4 tane yorganm var yeter dedım uyku setı almadım
pıkem az ama 4 5 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?