Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

:))) yok yaaa boşunamı okudumm ((
çok istiyorum çalışmak kendi paramı kazanmak ve alışverişe akmak istiyorum

duygu hep bu böceğin yüzünden ayağını sürtmüyor buraya gelirken
ben nerelerımı sürtüyom bı bılsen
ayyy çok tşk ederim
bütün muhabbet topiklerini geziyorum bugün
evliyim 2.5 senelik çocuk yok okulu bitirdim iş arıyorum bu yüzden biraz bunalım takılıyorum
cocuk yapıver gıı baya olmuş evlenelı:82:sıkılmazsın
böle dıyenlere sakın kanma dıycektım
çalış ma evde otur valla en güzeli o
değil cok sıkıcı başkasının elıne bakmak
evde olduğum 3 ayda kocemden para alamadım
:))) yok yaaa boşunamı okudumm ((
çok istiyorum çalışmak kendi paramı kazanmak ve alışverişe akmak istiyorum

kadın dedığin kendı parasını kendı kazanır mandalın gıbı hazıra konmaz

01.09.11 1214 PM Sipariş Sevk Edildi
01.10.11 09: 10:00 AM Uçak Merkez Noktasından Uçtu.
01.11.11 08 :00:00 AM Gümrük muayenesi ve postaya verilmesi için bekliyor.

siparişlerım daha gelmedı bee
poff:26:

dimiiiii bencede kanmamak gerek amaa çok üstüme geliveriyolar bu gidişle isteksiz bi misafir kapıyı çalıvercek bigün

her sabah sıcak yatağımdan kalkmak soğuk yollarda yürümek dakikalarca yollarda gitmek işe gelip çalışmak hergün onlarca kişiye laf anlatmak akşamın körüne kadar bir ofise bağlı kalmak yorgun bezgin eve gitmek ve yarın aynı çileyi çekmek sonuç 30tl zam bozdur bozdur harca kıyamam ben harcamaya çerçeve yaptırıp duvara asarım

sabah gerile gerile uyanmak mis gibi kahvaltı hazırlamak yaylana yaylana yemek tv karşısına geçmek ayaklarını uzatmak mısır patlatmak akşama kadar yayılmak akşam tekrar dinlenmiş olarak uyumak ay başı maaş zam derdi yok alışverişmi yapcan al kocandan ohhh çatır çatır harca

hangisi daha güzel :):):)

ahh ahh 2.si çok güzel biliyom
ama koca parası yetmiyo ki
kıyısından köşesinden maaşı kırpacam biriktirecemde alışverişe gidecem pehhh
buda çok zor ayyy :26:

yok yok o dünyanın en güzel yaratığını yapıver hem sıkılmazsın :)

böcük hazıra konmak gibisi yok erkek adam çalışır kadın yer :) ahhhh ahhhh

valla başkasının parasını yemek daha güzel emek vermediğin için harcaması kolay oluyor :):):)

help ben işin geyiğndeyim tabiki ailevi durumunu sen bilirsin Allah hakkında hayırlısını versin canım bende çalışıyorum elimde olsa bu gün bırakırım ama olmuyor işte

help ben işin geyiğndeyim tabiki ailevi durumunu sen bilirsin Allah hakkında hayırlısını versin canım bende çalışıyorum elimde olsa bu gün bırakırım ama olmuyor işte

anlıyorumm canımm
adı üstünde geyik muhabbeti
allah hepimizin hakkında hayırlısını wersin

dimiiiii bencede kanmamak gerek amaa çok üstüme geliveriyolar bu gidişle isteksiz bi misafir kapıyı çalıvercek bigün
boşver mılletı sen ıstersen olur
sakın öle bı hata etme

ılkı güzel eğer bıraz düşünürsen ınsan hayatta kötu ayy buda mı özlenır dedığı herseyı özler mısal ben
kırada oturduğumuz tek derdımın oyuncaklarım olduğu evımı ıstıyom
ozmnda evımız olsun ısterdım
sonra liseye gelınce orta okulu orta okuldada hep lıseye özenırdım sımdık özluyorum
bundan önce hıc sevmedığim işimi bıle özledım neden mı aksamları annemı görup öpuyordum sımdık
bı sürü sey sayılabılır ama çalışmaının neresı guzel dersen
kendı paranı kazanıp rahatca harcamak guzel
sağlıklı oldğununda kanıtıdır calısmak

evde pıneklemek bana göre hıc deıl

annemı aradım rüyamda hep bebiş göruyom
yoksa bısıymı var dedı
yok valla dedım
ozmn ablanda var dedı
ana yüreği

böcük doğrusun ama yinde evde pineklemeyi tercih ederim emekliliğime 8 yıl 10 ay kaldı o günleri iple çekiyorum bir kaç ay düğün iznine çıktım evde olmaktan hiç sıkılmadım

hep hayalim çiftçi olmak benim toprakla uğraşmak ekmek biçmek hayllerim için 9 yıl daha çalışmalıyım büyük bir arazi sahil kasabasnda birde sandal küçüğnden meyve bahçem keçilerim tavuklarım ineklerim bahçemde yetişen biberlerim offff

sen öle düşünüyon tatlım ama ben öle düşünmuyrumçalışmak cok gurur verırcı gelıo
sağlıklı olduğum sürece calısmak ısterım hee keske ctesı de tatıl olsa ozmn daha cok ısterım
1 gün yetmıoo

ben yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…