kocanın parasıyla alışverişe akmak daha güzel
Slm :Kızlar
Merhaba agam
Sanada merhaba selim
Slmm bayanlar muhabbetiniz bol olsun
ucundan azıcık girdim topiginizin eger bi mahsuru yoksa
ben nerelerımı sürtüyom bı bılsenduygu hep bu böceğin yüzünden ayağını sürtmüyor buraya gelirken
cocuk yapıver gıı baya olmuş evlenelı:82:sıkılmazsınayyy çok tşk ederim
bütün muhabbet topiklerini geziyorum bugün
evliyim 2.5 senelik çocuk yok okulu bitirdim iş arıyorum bu yüzden biraz bunalım takılıyorum
değil cok sıkıcı başkasının elıne bakmakçalış ma evde otur valla en güzeli o
:))) yok yaaa boşunamı okudumm((
çok istiyorum çalışmak kendi paramı kazanmak ve alışverişe akmak istiyorum
ben nerelerımı sürtüyom bı bılsen
cocuk yapıver gıı baya olmuş evlenelı:82:sıkılmazsın
böle dıyenlere sakın kanma dıycektım
değil cok sıkıcı başkasının elıne bakmak
evde olduğum 3 ayda kocemden para alamadım
kadın dedığin kendı parasını kendı kazanır mandalın gıbı hazıra konmaz
her sabah sıcak yatağımdan kalkmak soğuk yollarda yürümek dakikalarca yollarda gitmek işe gelip çalışmak hergün onlarca kişiye laf anlatmak akşamın körüne kadar bir ofise bağlı kalmak yorgun bezgin eve gitmek ve yarın aynı çileyi çekmek sonuç 30tl zam bozdur bozdur harca kıyamam ben harcamaya çerçeve yaptırıp duvara asarım
sabah gerile gerile uyanmak mis gibi kahvaltı hazırlamak yaylana yaylana yemek tv karşısına geçmek ayaklarını uzatmak mısır patlatmak akşama kadar yayılmak akşam tekrar dinlenmiş olarak uyumak ay başı maaş zam derdi yok alışverişmi yapcan al kocandan ohhh çatır çatır harca
hangisi daha güzel :):):)
help ben işin geyiğndeyim tabiki ailevi durumunu sen bilirsin Allah hakkında hayırlısını versin canım bende çalışıyorum elimde olsa bu gün bırakırım ama olmuyor işte
boşver mılletı sen ıstersen olurdimiiiii bencede kanmamak gerek amaa çok üstüme geliveriyolar bu gidişle isteksiz bi misafir kapıyı çalıvercek bigün
her sabah sıcak yatağımdan kalkmak soğuk yollarda yürümek dakikalarca yollarda gitmek işe gelip çalışmak hergün onlarca kişiye laf anlatmak akşamın körüne kadar bir ofise bağlı kalmak yorgun bezgin eve gitmek ve yarın aynı çileyi çekmek sonuç 30tl zam bozdur bozdur harca kıyamam ben harcamaya çerçeve yaptırıp duvara asarım
sabah gerile gerile uyanmak mis gibi kahvaltı hazırlamak yaylana yaylana yemek tv karşısına geçmek ayaklarını uzatmak mısır patlatmak akşama kadar yayılmak akşam tekrar dinlenmiş olarak uyumak ay başı maaş zam derdi yok alışverişmi yapcan al kocandan ohhh çatır çatır harca
hangisi daha güzel :):):)
amin help ecmain
olsun sen yine yap bi bebiş ona bak :)
böcük doğrusun ama yinde evde pineklemeyi tercih ederim emekliliğime 8 yıl 10 ay kaldı o günleri iple çekiyorum bir kaç ay düğün iznine çıktım evde olmaktan hiç sıkılmadım
hep hayalim çiftçi olmak benim toprakla uğraşmak ekmek biçmek hayllerim için 9 yıl daha çalışmalıyım büyük bir arazi sahil kasabasnda birde sandal küçüğnden meyve bahçem keçilerim tavuklarım ineklerim bahçemde yetişen biberlerim offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?