Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bilmediğim için sordum hani ağdayı yapıştır çek yapıyorsun ya özel bölgede bebişe birşey yaparmı diye aklıma geldi

cinsiyeti belli değil dimi hala göstermedi

cıııık göstermedi bu ay sonuna öğrenecez inşallah tek sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyo gülüm

oo muhabbet koyu,ağdaydı,bebekti

Ben epilasyon aletiyle alıyorum.Temiz ve hızlı.Acısına dayanamadığımdan Emla sürüyorum tabi

Mandalin acıyo ama sonunda huzura kavuşmak varya ondan dayanıyorum walla kılda keramet olsa orda çıkmazdı zaten

Allah sağlıklı hayırlı evlat versin efsun ama kız olsada fena olmaz mini etek giiiymiş bacakalrı topalak kısa kollu kollar topalak bembeyaz :)

help bünyeye yapıya göre değişiyor canım ben acı hissetmedim bir tek yer hariç

hımmm anladım inş
bende yaptırcam
çocuk istemiyom ama nası olsa olacak kurtuluş yok
ondan sona solugu güzellik merkezinde lazer yaptırırken alcemm

oo muhabbet koyu,ağdaydı,bebekti

Ben epilasyon aletiyle alıyorum.Temiz ve hızlı.Acısına dayanamadığımdan Emla sürüyorum tabi

önceden bende öyle yapardım

Mandalin acıyo ama sonunda huzura kavuşmak varya ondan dayanıyorum walla kılda keramet olsa orda çıkmazdı zaten

kılda keramet diye kim demiş ya kökü kurusun saç kaş kirpik hariç tüm kılların :)

allah sağlıklı hayırlı evlat versin efsun ama kız olsada fena olmaz mini etek giiiymiş bacakalrı topalak kısa kollu kollar topalak bembeyaz :)

anaaaaaaaaaam yerim onu benn bende çok istiyorum
imeklerken bez görünecek totosundaa eteğin altından

ıkı dk ağda heryer
hıc kremkullanmam acı
hıssetmım cunku
kaynana sevdam benı gamsız yaptı acı yokk apla

help hamile kalmadan önce daha iyi gibime geliyor hamilelikte öyle bir derdinin olmaması

yaaa help mecburi gibi görme bebişi dünyanın en tatlı şeyi o eğer gerçekten istemiyorsan konuş eşinle mutlu olamayacaksan

lazer yöntemi ile buldum kolaylığı ağdaya dayanamıyorum
Çok para kazanırsa yaptırıcam :2:
Naaaaaaaaan ben geldim
birileri beni özlemiş sanırım
Ben ösledim
Aynen zamanında çok jiletledim
Ağda muhabbeti bende ağda yapıyorum
Aferim en temizi:90:

Hamilelik kadar mucizevi bişey yok
eşinle senin aşkınızın meyvesi düşün işte minik bir melek
bakıma muhtaç size muhtaç

ayyy istemiyom keşke tek sorun eşim olsa onu kandırmak kolay
annemgil ve çewremdekiler çok konuşuyo sinir oluyorum yaa 2.5 senedir yediler bitirdiler beni 5 yaşında yegenim var o bile yaaaa psikolojimi bozdular iyicee
ve aslına bakarsan ben hiç çocuk yapmam niyeyse hiç içimden gelmiyo
allahım günah yazmasın
hani darısı sana dediklernde amin diyesim bile gelmiyoo bende bi sorun var galiba

help sorun olduğundan değildir kendinii hazır hissetmiyorsun boşver çevreyi canım 24 saati sen yaşayacaksın o güzellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…