- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
bilmediğim için sordum hani ağdayı yapıştır çek yapıyorsun ya özel bölgede bebişe birşey yaparmı diye aklıma geldi
cinsiyeti belli değil dimi hala göstermedi
help bünyeye yapıya göre değişiyor canım ben acı hissetmedim bir tek yer hariç
oo muhabbet koyu,ağdaydı,bebekti
Ben epilasyon aletiyle alıyorum.Temiz ve hızlı.Acısına dayanamadığımdan Emla sürüyorum tabi
Mandalin acıyo ama sonunda huzura kavuşmak varya ondan dayanıyorum walla kılda keramet olsa orda çıkmazdı zaten
allah sağlıklı hayırlı evlat versin efsun ama kız olsada fena olmaz mini etek giiiymiş bacakalrı topalak kısa kollu kollar topalak bembeyaz :)
anaaaaaaaaaam yerim onu benn bende çok istiyorum
imeklerken bez görünecek totosundaa eteğin altından
anaaaaaaaaaam yerim onu benn bende çok istiyorum
imeklerken bez görünecek totosundaa eteğin altından
ayyy görüntü çok hoş bide kız uyyyy yirim seni
ayy şimdi kanacam yok istemiyom çocuk filann
Çok para kazanırsa yaptırıcam :2:lazer yöntemi ile buldum kolaylığı ağdaya dayanamıyorum
Ben ösledimNaaaaaaaaan ben geldim
birileri beni özlemiş sanırım
Aynen zamanında çok jiletledimbende eldivenle deniyorum
bi nevi agda gibi ama yapışıp kalmıyo acıda yok yani
lazeride denicektim ewlisin çocuk olur filan yarım kalır die hiç başlayamadım keşkem yaptırsaymıştım çoktan bu illet biterdi
Aferim en temizi:90:Ağda muhabbeti bende ağda yapıyorum
düşünüyorumda bir ilk sene düşünmüyoruzamin ecmain canım sen ne zaman yapacan bebiş
allah sağlıklı hayırlı evlat versin efsun ama kız olsada fena olmaz mini etek giiiymiş bacakalrı topalak kısa kollu kollar topalak bembeyaz :)
ıkı dk ağda heryer
hıc kremkullanmam acı
hıssetmım cunku
kaynana sevdam benı gamsız yaptı acı yokk apla
help hamile kalmadan önce daha iyi gibime geliyor hamilelikte öyle bir derdinin olmaması
yaaa help mecburi gibi görme bebişi dünyanın en tatlı şeyi o eğer gerçekten istemiyorsan konuş eşinle mutlu olamayacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?