Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hava güzelmi bilmem ben ofis duvarlarından başka bişiy görmüyorum
olsun cnm hafta sonu böyle olursa görürsün
http://img524.imageshack.us/img524/212/dsc01589q.jpg

bundan 3 dene aldım 2 sı hedıye
3 farklı renk
cok yoğunum hepsını ekleyemem
bu renk çok güzel bencede bunu hediye etme bunu kullan cnm hatta fiyatı ne kadar benimde ruj alasım varda:26::26:
Kocem geceye döndü bu akşam hafta sonuna kadar gece gidecekmiş aradı az önce
üzülme cnm işi olsunca gece çalışsın benim eşimde iş bulsa gece gitmesine razıyım valla

evlilik yıl dönümnüz kutlu olsun cnm he kııı ne sevgililer günü artık karı koca olduk sevgililkmi kaldı geçti bizden o işler

Hacı dizi dizi diyorsun ne dizi len yönetmen sen misin koca mı

Yok caım ya hafta sonuda evin duvarlarını görüyorum :)

Allah hayırlısını versin canım iş konusunda

İnşallah bulur tatlım

sevgililer günü olur her fırsatı değerlendirmek lazım sevgililer gününü kutlamaya kastamonu gidek dedim baktık hoşumuza gitti karar verdik hem tatil hem kısa dinlenme hem gezi hem kutlama oh

Yok caım ya hafta sonuda evin duvarlarını görüyorum :)

Allah hayırlısını versin canım iş konusunda
saol cnm inşş
İnşallah bulur tatlım
inş cnm saol
sevgililer günü olur her fırsatı değerlendirmek lazım sevgililer gününü kutlamaya kastamonu gidek dedim baktık hoşumuza gitti karar verdik hem tatil hem kısa dinlenme hem gezi hem kutlama oh
ohh ne güzel cnm valla ben öyle günlere takılıp kalmıyorum doğum günümü evlilik yıl dönümümüz kutlasa yeter

nisa bende takılmam hatta bugün yıldönümü filan demese aklıma bile gelmez bizimki tatil maksat

bu gün erken çıkıyorum hoşçakalın kızlar

saol cnm inşş

inş cnm saol

ohh ne güzel cnm valla ben öyle günlere takılıp kalmıyorum doğum günümü evlilik yıl dönümümüz kutlasa yeter

kaç senelik evlisin canım sen?

nisa bende takılmam hatta bugün yıldönümü filan demese aklıma bile gelmez bizimki tatil maksat

bu gün erken çıkıyorum hoşçakalın kızlar

görüşürüz şeker :80::80:

cok zor ama alıştın sen sanırm
hedıy etmıycemkı o nerden cıktı
sıtesıne bı bakım cnm ama sanırım 25 30 tl cıvarı
Ne bilim olum ikisini vericem falan diyince
ben mı dedım amanınn yanlış demışım
evlilik yıl dönümnüz kutlu olsun cnm he kııı ne sevgililer günü artık karı koca olduk sevgililkmi kaldı geçti bizden o işler
gectı yaa gectı
Hacı dizi dizi diyorsun ne dizi len yönetmen sen misin koca mı

ben yazıom kocem yönetıyo

Son düzenleme:

bak böcükk hepimiz yanlış anlamışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…