kabul ettım bendeee cıtı pıtı tatlı bı hatunsun sen =)ıyı edıyonus cnm ama dıkkatlı ol üzülcen şeylre göz yumma
evt banka daha ıyı tabe inş.olur cnm
bu arada ben sana msj atım facemı ıstemıştın
bende ıyım cnm h sonu cumadan anama gttım 2 gün kaldım
gezdım tozdum alışveriş ettım kürkçü dükkanına döndum gerı
öle annemlerde memlekete gıttı kışa ancak gelırler
mandış havan batsın
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Akşamları uyuyamıyorum.Sabahları uyanamıyorum.İş yerinde uyukluyorum ne garip çelişki bu ya
Geçtiğimiz hafta içi kızımın odası boyandı.Normalde evimizde kiler yok çocuk odasını kullanıyorduk.O yüzden evin içine kiler yaptırdık hafta sonu..Ev battı..Eşim temizledi saolsun.Temizlik olayını iyi benimsedi valla..Temizlikçi çağıralımda duvarları camları kapıları sildirelim diyor
Dün akşam ustalar gelip kileri boyayıp kapısını takacaklardı.Birde kızımın mobilyası gelecekti.Gelmediler bugüne ertelediler sinir oldum.Yapılan program aksayınca çok sinirleniyorum ya..Neyse geç olsun güç olmasın diyorum artık...
Hımm birde 31+5 te çalışabilir raporumu almış bulunuyorum..Mayıs sonuna kadar çalışacam sonra gelsin izin..
Bizden özetler bu kadar.Sizlerde iyisinizdir umarım
kabul ettım bendeee cıtı pıtı tatlı bı hatunsun sen =)
begendım
bna dua edın persembe 2. gorusmem varr ıns olurrr
bocuk sende basvursana bankalara 30 u gecınce almıyolar dha
valla ılerlersın hemde bankada ıyı oluyo
neler neler aldın bakım
kız senın o beyaz penyenın mavısıde bende var =)
tıkatımı cektudeee
Gunaydın canım
sıcaklardan oluyo hep kımın agzı acılırsa uyanamıyorum dıye dert yanıyo sende hamıssın dha cok etkılenırsın tabı ,
bn ıyıyım persembe gunu gorusmem var ıns olumlu gecer onu dusunuyorum sadece
Günaydın kızlar
Akşamları uyuyamıyorum.Sabahları uyanamıyorum.İş yerinde uyukluyorum ne garip çelişki bu ya
Geçtiğimiz hafta içi kızımın odası boyandı.Normalde evimizde kiler yok çocuk odasını kullanıyorduk.O yüzden evin içine kiler yaptırdık hafta sonu..Ev battı..Eşim temizledi saolsun.Temizlik olayını iyi benimsedi valla..Temizlikçi çağıralımda duvarları camları kapıları sildirelim diyor
Dün akşam ustalar gelip kileri boyayıp kapısını takacaklardı.Birde kızımın mobilyası gelecekti.Gelmediler bugüne ertelediler sinir oldum.Yapılan program aksayınca çok sinirleniyorum ya..Neyse geç olsun güç olmasın diyorum artık...
Hımm birde 31+5 te çalışabilir raporumu almış bulunuyorum..Mayıs sonuna kadar çalışacam sonra gelsin izin..
Bizden özetler bu kadar.Sizlerde iyisinizdir umarım
günaydın cnmm
evt ıyıce ağırlaştınnormaldır cnm bıde düşünkı tam mevsımınde cıkıyorsun ızne yazın hıc uyulmuyo normal ınsanlar bıle yanı hamış olmyanlar bıle
hayrlı olsun cnm resım ısterız
ben evde kilerı cok sevıyorum kısmet ınş kendı evıme olur
güle güle kullanın tatlım
Artık yazında kızım uyutmaz böcük..Uykular haram bana
Odamız son halini alınca resim paylaşacam..Çok heyecanlıyım nasıl olacak bakalım
bocukkk kafam karıstı ya benı ıkı yerden de aradılar bırıyle gorusmustum o 2. gorusmeye aradı sanmıstım bu baska yermıs numaramı nerden buldularsa anlamadım:26:ama persembe gnu goruscem yıne bakalım ısı bırakmadan ıs aramaya devamsağol cnm amme bana arkadaşlık gelmedı senın:26:sen özelden yaz hele bı adını nasıl baktın resımlerıme hemde kafam karıştı
olabılır cnm aslında ama banka işi zor yaa
ben 2 pantolon aldım bı tayt aldım o kadar para yok en cok annemle babama hedıyeler aldım yeğelrıme oyuncaklar aldım öle
İnsallah canım sagol ...İnşallah perşembe iyi haberlerle gelirsin canım...
bocukkk kafam karıstı ya benı ıkı yerden de aradılar bırıyle gorusmustum o 2. gorusmeye aradı sanmıstım bu baska yermıs numaramı nerden buldularsa anlamadım:26:ama persembe gnu goruscem yıne bakalım ısı bırakmadan ıs aramaya devam
bn senı tanıyom kıss yanlıs kısıyı eklemedım merak etme
ama bn sımdı baktımda sadece senn adın olanı degıl esının ve senın adın olanı eklemısım
sımdı senıde ekledım
banka ısı zorda bıyerden baslamak gerek napım bu adamın kahrını cekmek dha zor
he tmm sımdı cnm onu sil çünkü onu eşim kullanıo yenı ekleştığımız bızım
hayrlısı olsun bul tabe
anlattığına göre heryer oradan ıyı gıbı
İnşallah perşembe iyi haberlerle gelirsin canım...
tmm canım sılıyorum sımdı ,he tmm sımdı cnm onu sil çünkü onu eşim kullanıo yenı ekleştığımız bızım
hayrlısı olsun bul tabe
anlattığına göre heryer oradan ıyı gıbı
Nasıl yani Eşinle senin ismin olan face bendede ekli..Eşinmi o şimdi
tmm canım sılıyorum sımdı ,
yanı ıkı sırket aradı benı ıkısıde yapıkredı ıcın =)
ıkısıylede goruscem benn
Gunaydınlarrr
cugara içme len zabah zabahtüttürdün sevmım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?