Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, bunu denemek istiyordum, senin ölçüler daha güvenlidir
Yarışmada başarılar
Teşekkür ederimmmEllerine sağlık canımHarika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimYarismada basarilar diliyorum canm ellerine saglik
teşekkür ederimellerinize saglık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederimGünaydın :)
Çok cici ve nefis görünüyorlar ellerinize sağlık yarışmada sonsuz başarılar dilerim :)
Teşekkür ederimEllerine sağlık, çok güzel olmus,yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ediyorum canimellerine.saglik akasyacim
bende bu ocak uzerinde yapiyorum...cok guzel bi tarif
basarilar diliyorumm
Teşekkür ederimçok güzel görünüyor başarılar Akasya
TeşekkürlerEllerıne saglık cnm cok guzel gorunuyor
Bır degısıgını denemıstım bır kere cok begenmıstık
Basarılar dılıyorum
Tarifler arasinda buda guzelmis bunuda yapabilirim dedigim bir tarifti ve senin yaptigina cok sevindimm canimm ellerine saglikkk BASARILARRR...Merhabalar
Bu tarifi denemek istedim ve yapmışken yarışmaya katılmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz
MALZEMELER:
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 paket kakao (25 gr)
Karton Bardak (Ben 10 adet kullandım)
Muhallebi için;
1 litre süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı toz şeker
1 paket kremşanti
Süslemek için antep fıstığı
Eki Görüntüle 1624211
YAPILIŞI:
ilk olarak yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz sonra bütün sıvı malzemeleri bu karışıma ekleyip biraz daha çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 1624215 Eki Görüntüle 1624219
Un, vanilya, kakao ve kabartma tozunu ayrı bir kapta karıştırıyoruz ve eleyerek sıvı malzemeye ekliyoruz.
Eki Görüntüle 1624220 Eki Görüntüle 1624221 Eki Görüntüle 1624225
Homojen bir karışım elde edene kadar yavaş yavaş karıştırıyoruz.Eki Görüntüle 1624235
Hamurumuzu karton bardaklara pay ediyoruz. Bardakları yarıya kadar doldurmamız yeterli.
Eki Görüntüle 1624239
Bardakları fırın tepsisine diziyoruz ve 160 derecede 35 dk pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1624241
Keklerimiz pişerken muhallebiyi hazırlıyoruz.
Tencereye önce sütü sonra diğer malzemeleri ekliyoruz ve kısık ateşte koyulaşana kadar çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 1624254 Eki Görüntüle 1624258
Muhallebi iyice soğuduktan sonra içine 1 paket kremşanti ekliyoruz ve pürüzsüzleşene kadar çırpıyoruz.
Eki Görüntüle 1624262 Eki Görüntüle 1624263
Pişen keklerimizi soğuduktan sonra fırından çıkarıyoruz.
Eki Görüntüle 1624264
Bardaktan çıkardığımız kekin içini çay kaşığı ile oyup bardak şekli veriyoruz.
Eki Görüntüle 1624265
Oyduğumuz keklerin içini muhallebi ile dolduruyoruz. Eki Görüntüle 1624266 Eki Görüntüle 1624267
Bundan sonrası yaratıcılığınıza kalıyor istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsinizAfiyet olsun
Eki Görüntüle 1624268
TORKU
Biz, Konya Şeker’iz
Biz, Anadolu’nun verimli topraklarını işleyen, doğal üretim yapan 900 bin çiftçiyiz ve kendi ürettiğimizi yine kendi fabrikalarımızda işleyerek kendi markamızla sizlere ulaştırıyoruz. Markamız Torku ile evlerinize, sofralarınıza geliyoruz.
Üreticimizin emeğini tarladan sofranıza getiriyoruz.
Tohumumuzu kendimiz üretiyoruz, gübremizi yemimizi kendimiz üretiyoruz. Güvenle tüketin diye araya kimseyi sokmadan kendi fabrikalarımızda doğallığı, sağlığı ve kaliteyi her şeyin üzerinde tutarak Anadolu toprağının bereketini, emeğimizi sizlere ulaştırıyoruz.
Bereketli toprağımız bizim en kıymetli hazinemiz. Sadece bugünü düşünerek hareket etmiyor, bu hazineyi yarınlara, çocuklarımıza daha da güzelleştirerek bırakmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla hem tohumumuzu hem toprağımızı koruyoruz. Yarını da düşünerek Konya Ovası’na 14 milyon ağaç diktik dikmeye devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?