Ben de Muhammet Dilber e ameliyat olmak istetim ama reddedildim. Ameliyat yapmak istemediği bir hastasıyım. Neredeyse 20 yıldır ameliyat isterim, bir şekilde erteleyip durdum. Araştırdım burada ismi çok geçiyor , yaptığı burunlar da güzel, Deviasyonum olduğu için de KBB cidir iyidir mantığındaydım. Muayene etti kem kümleri başladı. Yok yüzüm asimetrikmiş, beklentim çok yüksekmiş, kemiğim çok eğriymiş, burun ucum orta kalın deriliymiş, kemikli kısmım ince deriliymiş vs va beni kibarca reddetti. 200 tl de alıp gönderdi. (Zaten sinir bozucu şeylerden biri de bu, reddediyorsan o parayı alma, ben ameliyat olmak için sizi beğeniyorum, siz belki kendinizce geçerli nedenlerinizle redddiyorsunuz, almayın o 200 tl yi) Resmen hasta seçiyor. Sayın dr, işiniz bu, burunlar çeşit çeşit bunu düzeltmek de sizin işiniz, bunu devlet hastanesinde bedava da yapmıyorsunuz, emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.Revizyonu belki seçebilir ne de olsa başka birinin yaptığı burun. Basit,uğraştırmayacak, sonu garantili burunları seçiyor, zaten hasta bolluğu var, aradan seçim. Kendisi açısından en rahat ameliyat konforu sağlayan burunları tercih eden, dr etiğine yakıştıramadığım bir dr olarak yerini almıştır