• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selam kızlar bugün benim 11. günüm.

Muhammet bey gerçekten çok tatlı bir doktor. Benim deviasyonum ve kemerli bir burnum vardı. İlk görüşmemizde kendisi baya olumsuz konuştu burnum hakkında, hatta biran beni red edeceğini sandım. İşte burun köprün çok yüksekten başlıyor o yüzden kavisli bir burun yapamam düz bir burun olur, çok büyük beklentilerin olmasın gibi şeyler dedi. Benim moralım baya bozuldu tabi, ne hayallerle gidiyorsun sonuçta oraya. Ama yinede ümidimi kesmedim kendisinden, dürüst olması benim için daha önemliydi. Ertesi gün ameliyat oldum ama gerçekten ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ameliyattan çıktıktan sonra Muhammet bey yanıma gelip elimi tuttu ve ameliyatın başarılı geçtiğini ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi :) Dün dikişlerim alındı ve bizi çok güzel uğurladı. Muhammet bey baya olumsuz konuştuğu için fazla beklentim kalmamıştı ama sonuç gerçekten çok güzel. Elinden gelenin fazlasını yapmış. Burnum düz falanda değil, güzel bir kavisli kalkık burun oldu. Şuan sadece şişlik ve morluklarım var, onlarda sabırla geçecektir inşAllah :))

Muhammet bey gerçekten çok tatlı bir doktor. Benim deviasyonum ve kemerli bir burnum vardı. İlk görüşmemizde kendisi baya olumsuz konuştu burnum hakkında, hatta biran beni red edeceğini sandım. İşte burun köprün çok yüksekten başlıyor o yüzden kavisli bir burun yapamam düz bir burun olur, çok büyük beklentilerin olmasın gibi şeyler dedi. Benim moralım baya bozuldu tabi, ne hayallerle gidiyorsun sonuçta oraya. Ama yinede ümidimi kesmedim kendisinden, dürüst olması benim için daha önemliydi. Ertesi gün ameliyat oldum ama gerçekten ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ameliyattan çıktıktan sonra Muhammet bey yanıma gelip elimi tuttu ve ameliyatın başarılı geçtiğini ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi :) Dün dikişlerim alındı ve bizi çok güzel uğurladı. Muhammet bey baya olumsuz konuştuğu için fazla beklentim kalmamıştı ama sonuç gerçekten çok güzel. Elinden gelenin fazlasını yapmış. Burnum düz falanda değil, güzel bir kavisli kalkık burun oldu. Şuan sadece şişlik ve morluklarım var, onlarda sabırla geçecektir inşAllah :))
Fiyatı söyler misiniz?

Ilk görüsmeden sonraki gün mü ameliyat oldunuz?

Screenshot_20170310-142150.webp
beş buçuk aylık burnum:)

Kizlar ameliyatimi oldum :)) simdilik memnunum atel varken bile goruntusu cok tatli geliyor.
Tamponlarim alinacak yakinda, alindiktan sonra nasil temizlememi onerirsiniz? Ben tampon varken deniz suyu spreyi kullandim ama yine de tikandi iki taraf da, bir taraftan cok az nefes alabiliyorum sadece :110: tampon ciktiktan sonra tikanmamasi icin neler yapabilirim?

Kizlar ameliyatimi oldum :)) simdilik memnunum atel varken bile goruntusu cok tatli geliyor.
Tamponlarim alinacak yakinda, alindiktan sonra nasil temizlememi onerirsiniz? Ben tampon varken deniz suyu spreyi kullandim ama yine de tikandi iki taraf da, bir taraftan cok az nefes alabiliyorum sadece :110: tampon ciktiktan sonra tikanmamasi icin neler yapabilirim?
Merhaba cok gecmis olsun.. bugun muhammed bey instagramda bi video paylasti. Ameliyattan hemen sonrasi. O size mi ait merak ettim? :)

Merhaba cok gecmis olsun.. bugun muhammed bey instagramda bi video paylasti. Ameliyattan hemen sonrasi. O size mi ait merak ettim? :)
Yaa evet ben de gordum o videoyu cok guzel gercekten :) ama benimki degil :)) benim burnum sismis ameliyat sonrasi doktor bey de o halini gormemi istememis. Keske cekseydi ama ya cok merak ediyorum :)

Selam kızlar. 6 yıl olmuş bu konuyu açalı. Uzun zamandır girememiştim. En kısa sürede 6 yıllık burnumun resimlerini yükleyeceğim. Artık bilgilerim pek güncel değil, örneğin Muhammet bey'in hangi hastanelerde ameliyat yaptığını ve fiyatlarını bilmiyorum. Ama bu zaman zarfında yaptığı yüzlerce operasyonla başarılarının giderek arttığına eminim. Yeni yaptıracak olanlara tavsiyem bir kaç doktordan randevu alın. Göreceksiniz, en güven hissedeceğiniz Muhammet bey olacak.

3 ay randevu sürecinin tarih ve 13000 Türk Lirası maliyet bedeli sonra

Good evening It will be the date of the operation after 3 months I want more of the pros and cons of Dr. Mohammad and I'm confident in this forum and thank you for all

arkadaşlar maalesef burun yapınız olacak burnu belirliyor bende ameliyat oldum ama burun yapıma baglı degişimler olmuş Allahın yarattıgını doktorlar o ölçüde degiştirebiliyor

Bugun 11. günüm, burnuma telefonum carpti sizce birsey olmus mudur? Nasil carpti anlamadim ama burnumun ucunun biraz ustune carpti. Cok acimadi ama carptigini hissettim, simdi de biraz sizliyor. 5-10 dk oldu carpali. Sekli bozulur diye korkuyorum daha cok yeni cunku :KK43: benim gibi darbe alan var mi ?

Son düzenleme:
Merhaba Muhammet bey dünya tatlısı biri ve iyi bir doktor ancak ben yaptığı işten memnun kalmadım. Sadece ben değil benimle birlikte mutsuz olan altı yedi kişi daha var. Üstelik instagramdaki olumsuz yorumları asistanı hemen siliyor ☺ naçizane tavsiyem başka doktorları da araştırın ve tercih yapacaksanız kulak burun boğazcıya değil estetik doktoruna yaptırın. Buraya konulan resimler sizi yanıltmasın beni yanılttı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Hepinize bol şans. (Umarım bu yorumu da sildirmezler )
Paylaşımınız için teşekkürler. Şu an revizyon düşünüyor musunuz? Aklınızda bir doktor var mı?

Back
X