- 27 Şubat 2017
- 47
- 16
- 3
teşekkür ederim cevaplarınız için :)) sizin adınıza çok sevindim umarım ben de yeni burnumu severim :) haftaya ameliyatım çok az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cevaplarınız için :)) sizin adınıza çok sevindim umarım ben de yeni burnumu severim :) haftaya ameliyatım çok az kaldı
5 ay oldu benim:)Ameliyat olalı ne kdr oldu cnm
Hala tam şekli oturmamış o zmn cnm daha ne kdr değişebilir diyorsun şimdi değil mi ama inan 9. Aya kdr fln öyle bir değişiyor ki daha da kavislenip güzelleşiyor5 ay oldu benim:)
evet zaten hala şiş olduğu belli:) inşallah sonra da güzel olur bekliyoruz işte mcbur:)Hala tam şekli oturmamış o zmn cnm daha ne kdr değişebilir diyorsun şimdi değil mi ama inan 9. Aya kdr fln öyle bir değişiyor ki daha da kavislenip güzelleşiyor
Fiyatı söyler misiniz?Selam kızlar bugün benim 11. günüm.
Muhammet bey gerçekten çok tatlı bir doktor. Benim deviasyonum ve kemerli bir burnum vardı. İlk görüşmemizde kendisi baya olumsuz konuştu burnum hakkında, hatta biran beni red edeceğini sandım. İşte burun köprün çok yüksekten başlıyor o yüzden kavisli bir burun yapamam düz bir burun olur, çok büyük beklentilerin olmasın gibi şeyler dedi. Benim moralım baya bozuldu tabi, ne hayallerle gidiyorsun sonuçta oraya. Ama yinede ümidimi kesmedim kendisinden, dürüst olması benim için daha önemliydi. Ertesi gün ameliyat oldum ama gerçekten ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ameliyattan çıktıktan sonra Muhammet bey yanıma gelip elimi tuttu ve ameliyatın başarılı geçtiğini ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi :) Dün dikişlerim alındı ve bizi çok güzel uğurladı. Muhammet bey baya olumsuz konuştuğu için fazla beklentim kalmamıştı ama sonuç gerçekten çok güzel. Elinden gelenin fazlasını yapmış. Burnum düz falanda değil, güzel bir kavisli kalkık burun oldu. Şuan sadece şişlik ve morluklarım var, onlarda sabırla geçecektir inşAllah :))
Ilk görüsmeden sonraki gün mü ameliyat oldunuz?Selam kızlar bugün benim 11. günüm.
Muhammet bey gerçekten çok tatlı bir doktor. Benim deviasyonum ve kemerli bir burnum vardı. İlk görüşmemizde kendisi baya olumsuz konuştu burnum hakkında, hatta biran beni red edeceğini sandım. İşte burun köprün çok yüksekten başlıyor o yüzden kavisli bir burun yapamam düz bir burun olur, çok büyük beklentilerin olmasın gibi şeyler dedi. Benim moralım baya bozuldu tabi, ne hayallerle gidiyorsun sonuçta oraya. Ama yinede ümidimi kesmedim kendisinden, dürüst olması benim için daha önemliydi. Ertesi gün ameliyat oldum ama gerçekten ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ameliyattan çıktıktan sonra Muhammet bey yanıma gelip elimi tuttu ve ameliyatın başarılı geçtiğini ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi :) Dün dikişlerim alındı ve bizi çok güzel uğurladı. Muhammet bey baya olumsuz konuştuğu için fazla beklentim kalmamıştı ama sonuç gerçekten çok güzel. Elinden gelenin fazlasını yapmış. Burnum düz falanda değil, güzel bir kavisli kalkık burun oldu. Şuan sadece şişlik ve morluklarım var, onlarda sabırla geçecektir inşAllah :))
EvetIlk görüsmeden sonraki gün mü ameliyat oldunuz?
Keske ben de oyle yapsaydim ya bekle bekle bitmiyor :) fotograf paylasma sansiniz var mi
Ben yurtdışından geldiğim için öyle ayarlandı :) özelden atarım fotoğraflarıKeske ben de oyle yapsaydim ya bekle bekle bitmiyor :) fotograf paylasma sansiniz var mi
Merhaba cok gecmis olsun.. bugun muhammed bey instagramda bi video paylasti. Ameliyattan hemen sonrasi. O size mi ait merak ettim? :)Kizlar ameliyatimi oldum :)) simdilik memnunum atel varken bile goruntusu cok tatli geliyor.
Tamponlarim alinacak yakinda, alindiktan sonra nasil temizlememi onerirsiniz? Ben tampon varken deniz suyu spreyi kullandim ama yine de tikandi iki taraf da, bir taraftan cok az nefes alabiliyorum sadecetampon ciktiktan sonra tikanmamasi icin neler yapabilirim?
Yaa evet ben de gordum o videoyu cok guzel gercekten :) ama benimki degil :)) benim burnum sismis ameliyat sonrasi doktor bey de o halini gormemi istememis. Keske cekseydi ama ya cok merak ediyorum :)Merhaba cok gecmis olsun.. bugun muhammed bey instagramda bi video paylasti. Ameliyattan hemen sonrasi. O size mi ait merak ettim? :)
Paylaşımınız için teşekkürler. Şu an revizyon düşünüyor musunuz? Aklınızda bir doktor var mı?Merhaba Muhammet bey dünya tatlısı biri ve iyi bir doktor ancak ben yaptığı işten memnun kalmadım. Sadece ben değil benimle birlikte mutsuz olan altı yedi kişi daha var. Üstelik instagramdaki olumsuz yorumları asistanı hemen siliyor ☺ naçizane tavsiyem başka doktorları da araştırın ve tercih yapacaksanız kulak burun boğazcıya değil estetik doktoruna yaptırın. Buraya konulan resimler sizi yanıltmasın beni yanılttı ve maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Hepinize bol şans. (Umarım bu yorumu da sildirmezler )