ayrıca kendisi instagram hesabında genelde ince derili yaptığı burunları paylaşıyor çünkü ince derili burunları daha zarif sekilde yapabiliyorlar, kalın deriliye göre daha fazla küçültebiliyorlar ayrıca kavis de verebiliyorlar ince deri her zaman avantajdır. benim malesef pek ince deri değil ben de kalın derili burunları nasıl yaptığını merak ediyorum yok mu burda kalın derili olup da kendisine ameliyat olan, keşke olmasaydım diyen ya da keşke daha önce olsaydım diyen, memnun olan olmayan varsa yazarsa çok sevinirim, ameliyat günü yaklaşıyor ve ben tedirginim her an vazgeçebilirim bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Sonradan süleyman taş denen doktoru araştırdım ve en az barış çakır tarzı iyi burunlar yapıyor hala araştırmadayım son kararımı veremedim. muhammet diberin burunları fazla sevimli ve kusursuz yüzüm minicik kaşık kadar bana yakışmayabilir diye düşündüm . gölgeli köşeli hatta hafif kemerli bir burun yapabilecek birini hala araştırmaktayım . sizin ameliyattan sonrada bilgilendirmeniz iyi olacaktır. bu ay benimde karar vermem gerekiyor birine.göğüs hastalıkları doktoru kendi sıradan kulakburun boğazcısına yönlendiricek yoksa . durumum acil çocuk yapabilmem için burnumun açılması lazım. yani hamile kalmamı önermemişti doktor ağır nefes darlığım var ve yazın doğurmamı önermemişti .zaman daralıyor günü tutturmak için :)