Candela merhaba canım,
Nete girmeye yeni fırsatım oldu. Tamponlar alınırken acıdı mı? Tecrübelerini paylaşır mısın?
Alçı alındıktan sonra yeni şeklini beğendin mi? Çevrendekilerin yorumu ne?
Resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
İnşallah sonuç istediğin gibi olmuştur...
gunaydınlar efendim :) tamponlar alınırken acı yok cnm sadece tamponu gorebilmek icin bi alet var burnunu azcık actıgı o eger dikişlerine gelirse cok cok az acıtıyo önemli birşey degil yani..alçı alınırkende acı yok sadece alcının altındaki bantları cektigi icin sislikten dolayı bi hassaslasma oluyo ama acı degil yani , dikişler alınırkendee hiç acımıyo amaa hiç kıpırdamazsanız :) ben ürktüm bi cektim kendimi dikişte doktorun elinde daha kesmemiş.. e acıdı tabi ama bnm hatamdı yani.sakince beklerseniz oda acısız bi işlem.. ben burnumu goremedim arkadaslar.. muhammet bey göstermedi carsamba gunu bandajlar alındıktan sonra dedi. ama ben hile yaptım yandaki camdan baktım. o haliyle bile okdr mutlu oldmki .begendim yani. cok sevindim cıkar cıkmaz bi arkdasımı ve sevgilimi aradm.. zaten eve geldigimde de sevgilim oooo güzel olmuss hııı bakim cevir hıı cok güzel diye yorumlarda bulundu daha bi çoştum :) bandajlı fotografımıkoyucam birazdan