psıkolojık benım kı:)ben 2. amelıyattım. amelıyat oncesınde yanıma gledı doktor bey amelıyata gıdıyorum dedı, kendınızı çok yormazsınız ıniaşşh dedım:) hemen peşınden benım amelıyatıma gırdı ve dıger kız hıç şişmedı morarmadı ben davul gıbı ve mosmor çıktım:) doktor bey ılk amelıyatı ıcın cok zor bı burundu cok yordu benı dedı ve o amelıyat uzun surdu benm amelıyatım kısa surdu.madem o burun daha zordu daha uzun surdu o deglde ben nıye bukadar morardım anlamadım. sigara içenler şişermiş ben içmiyorum. normalde kolay morarmam ama doktor bey ılk gordu senın bu şişin 3. gun şişi gibi dedi ben ılk an öyleydım sonra arttı:)benım amelıyat bıraz galyana geldı gıbı gelıo bana...sonuçta ne kadarda bunye meselesı olsada doktorun amelıyat anındakı zedelemesıylede alakalı dıe dusunuorm ınşallh sonuca yansımaz sadece morluk sebebıdır
canım yanlış düşünüyorsun zedelemeyle zerre kadar alakası yok. Benimki ilk ameliyattı ve ben inanılmaz şiştim ve morardım. Hatta iki gün sonra daha da morardğımda doktor bugüne kadar bu kadar çürüyen bir hasta olmadı demişti. Simsiyahtı yüzüm kamyon çarpmış gibiydim. Bu tamamen bünye meselesi. Ben çürüyeceğimi biliyordum ameliyata girerken çünkü çok hassas ve ince deriliyim. Muhtemelen sen de böylesin. Dert etme en kötü çürük bile geçiyor :)