• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammed Dilber Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkürler cnm ya dikkatimi çeken bişi oldu kendi fotomda da anladım ameliyat öncesi çekildiğim resimlere baktım burnum o kadar büyük degildi benim çünkü kendi telefonumla digitalim ile cektiğim resimleri biliyorum o foto makinası doktor beydeki yani biraz büyük gösteriyo ... ameliyat sonrası fotograflarda herhangi bişey yok
:)hileli makine:)ben daha cekıln resmlerımı gormedm yorum yapamayacagm:)

evet cnm ayın 15 inde ameliyat oldum saat 1 de oldum pazartesiden sonra doktor bey sanırım ankaraya gidicekmiş o yüzden bigün erken alsın farketmez aksama doğru alıcak 6 gibi gelirsin dedi tamam dedim
ankara işi dun netleşmemişti bana pazartesı ara dedı saatı konuşalım dedi ıyı bende 6 ya dogru ıstım.sen enrde oturuyosn:)

:26:

benım ameliyat sonrası resimlerimi gostedi zaten hemen ardından da bana yolladı

Umaycım resimlerin çok güzel. Burnun gerçekten güzel olmuş. İki delik arasındaki fark gittikçe daha azalmış daha da azalacak bence. Çok güzel olmuşsun cnm güle güle kullan :)

Umaycım resimlerin çok güzel. Burnun gerçekten güzel olmuş. İki delik arasındaki fark gittikçe daha azalmış daha da azalacak bence. Çok güzel olmuşsun cnm güle güle kullan :)

evet canım delikler arasındakı fark azaldı inşallah bende bundan 3 ay sonra daha pozitif bakabilirim.

teşekkürler cnm ya dikkatimi çeken bişi oldu kendi fotomda da anladım ameliyat öncesi çekildiğim resimlere baktım burnum o kadar büyük degildi benim çünkü kendi telefonumla digitalim ile cektiğim resimleri biliyorum o foto makinası doktor beydeki yani biraz büyük gösteriyo ... ameliyat sonrası fotograflarda herhangi bişey yok

umay ben senı bırebır gormus bırı olarak sana ılk tepkım sana hıc gerek yok demıstım hatırlarsan gıt bıde benım fotoları gor dersınkı kafam komple burun dersın:S

ben aralık sonuna kadar farklı bır dr. deıstırmessem bu kısıye olucam lkafam karısık ama ıkı ısım var bır tanesı muhammed dılber bır tanesı suleyman candan ya o ya o olcak ama kesınlıkle aralık sonu olacak bakalım kım olucak haydı hayırlısı dıelım :) umay senın burun kanatlarını darallttımı dr.?

dünden bugune benden bi kaç foto ekledım:)sonrasını birlikte gorecegiz inşallh.bugun ki halimi de ekledım amelıyata gırmeden hemen oncesınıde:)

ben umay ın fotolarını falan göremedim arkadaşlar çok yeniyim burda arkadaş olarak eklenenler falan mı görebiliyo sadece bi el atın:)

arkadaşlar ya benim burnumun bantlı olan kısmında içerde yani alçının altında çok fena kaşınma oluyor dokunamıyorumda çıldırıcamm :(((((((((((( sizdede oluyor mu

ben aralık sonuna kadar farklı bır dr. deıstırmessem bu kısıye olucam lkafam karısık ama ıkı ısım var bır tanesı muhammed dılber bır tanesı suleyman candan ya o ya o olcak ama kesınlıkle aralık sonu olacak bakalım kım olucak haydı hayırlısı dıelım :) umay senın burun kanatlarını darallttımı dr.?

hadı canım hayırlısı; benım burnumu kuçulttuğu için kanatlarıda daraltmıştır herhalde.

arkadaşlar ya benim burnumun bantlı olan kısmında içerde yani alçının altında çok fena kaşınma oluyor dokunamıyorumda çıldırıcamm :(((((((((((( sizdede oluyor mu
eveeetttt...havasızlkdan ve ıyıleştiği ıcın kasınıyor.alcı daha cok kalsn dedıgımde muahmmet beyde kaşındıgı zaman nasıl da ısteyecksn cıkarılmasını dedı:)

evet canım banada oluyordu yapabılecek bışey yok. kaşıntı geldığınde unutmaya calış başka şeylerle meşgul ol.

cnm benim fotolarım var bakabilirsin:1:

canım cok guzel olmuş senın burnun. inşallah benımkıde oyle olur. epey olmuş senın resımler, şimdiki halınıde yuklersen cok sevınırım, gerçekten 6 ay yada 1 sene sonra barız bır farklılık oluyacakmı onu cok merak ediyorum. sen hala memnunsun dımı? bı sorun sonradan cıkmaz ınşallah burunlarımızda.
ayrıca deneyımlı bırı olarak sana sorayım artık ne zaman sonra burnum eskısı gıbı yumuşayacak, istediğim gibi silmek sıkmak ıstıyorumç acaba budamı bunyeyle alakalı. bılgı verırsen sevınırım canım.

kendı cektıklerımıde koydum ama onlar bıraz uzaktan herhalde neyse gene yakından bı resım cekersem koyarım yarın falan. sen ne zaman oldun ameliyatı?
sende resım eklede bızde bakalım. benımde sol tarafım sağıma gore daha cok şişti ve sol deliğimin içinde odem oluşmuş hala da var heralde o delşkten çok rahat nefes alamıyorum. ama genede eskısıne gore ıyı yavaş yavaş gecer ınşallah. gerçı içerde odem oluşmasınıda ilk defa kendımde şahit oluyorum. senın durumun nasıl benımde en baştan berı bı yamukluk vardı. senın delikler orantılı mı?

merhaba umay;
amelıyat olalı ne kadar oldu ilk ayımda bendede o şekildeydı ama sonra düzeldi şuan sadece önden eğri duruyo umarım seninde düzelir resimlerini göremedim ama sıkıntı yapma kendını geçer zamanla

Back
X