- 24 Mayıs 2019
- 9
- 7
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben de 31.05.2017 tarihinde Muhammet bey'e ameliyat oldum. Ameliyatımı çok yapmak istememişti aslında. Burnumun çok büyük olmadığını, fazla küçültme yapamacağını filan söylemişti. Detaycı olduğumu ve yarım puanlık bir küçültmede sonuçtan memnun kalmayacağımı söyledi. Burnumun önü biraz uzundu ve bu ameliyat olma kararından sonra burnumun yamuk olduğunu da öğrendim. İlk zamanlar burnumu beğeniyordum. Daha şişlik varken yandaki çöküntü filan anlaşılmıyordu. Ameliyattan sonra biraz nefes problemim vardı ama geçeceğini düşündüm. Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Şimdi burundaki yamukluğum devam ediyor ama ilaveten burnumun bir tarafında kanatlardan biri biraz içeri çökmüş durumda ve nefes problemim var. Ayrıca burnumu kavisli yaptı. Oysa bana göstedirdiği ve benim çok beğendiğim hastasının burnu kavis olmayan ve kalkık olmayan bir burundu. Yani ben gayet doğal duran bir burun istemiştim. Nefes problemim her zaman yok ama özellikle gün içinde akşam üzeri filan çok tıkanma oluyor. Günde en az iki defa burnumu temizlemezsem, sanki burnumun kanatları burnuma yapışmış gibi hissediyorum. 2018/Haziran gibi nefes problemimle ilgili kontrole gittim. Bu arada her defasında İzmir'den İstanbul'a gidiyorum. Bana burun fısfısı verdi. 3 ay kullandım. 3 ay boyunca rahatladım. Bana ameliyatlardan sonra bunun olabileceğini söyledi. Bu arada yazdıkça burnumdaki sorunlarımı da hatırlıyorum. Burun deliklerim arasında da eşitsizlik var. Göçük olan tarafta burun deliğim daha küçük. Nefes sorunum gibi ameliyattan sonra göçüklüğün de olabileceğini, burun eğiriliğinin düzelmenin zor olduğunu, çünkü kıkırdağın bir hafızasının olduğunu söyledi. Çöküklük için kıkırdak ekleriz ama o da ağırlık yapacağı için nefes almakta zorlanacağımı filan söyledi. İstersen yine de ikinci ameliyatı yaparız dedi. Kısacası bana sorunlar çözülür hissini vermedi. İzmir'de başka bir doktora gittim o da tam tersi şöyle nefes problemini hallediriz. Kıkırdak eklersek orası gerileceği için daha rahat nefes alırsın filan dedi. Yani iki doktor birbirinden çok farklı şeyler söyledi. Aslında ben burun için 2. ameliyatı düşünmüyordum. Bu haliyle kabul etmiştim. Meme küçültme ameliyatı için gitmiştim. İzmir'deki doktor ikisini de birlikte tek ameliyatta yapalım dedi. Ben de şimdi tekrar burun için de düşünmeye başladım. Tekrar Muhammet Bey'e yaptırsam mı diye de buraya tekrar baktım. Ama kendisine güvenen şekilde konuşmadı. Operasyon işinde şans faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ama o kadar problemli burunlara revizyon ameliyatı yapılırken, Muhammet Bey'in benimkine bu kadar çözümsüz yaklaşması şaşırtıyor. Zaten ben de öyle bir algı yarattı ki, sanki ameliyatla burun çok iyi olamaz gibi. O yüzden internetten çok iyi burun ameliyatları görünce şaşırıyorum ve herhalde bunlar istisnalar diyorum. Ameliyattan buyana hiçbir yere bir şey yazmadım ama artık ben de herkesin deneyimi gibi benim de deneyimimin birilerine bir fikir vermesi için yazmak istedim. Ayrıca Muhammet Bey'e ikinci ameliyatı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ya da İzmir'de iyi burun revizyonu yapan veya burun revizyonu ve meme küçültmeyi birlikte yapan iyi doktor önerisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
MerhabaArkadaşlar ben de 31.05.2017 tarihinde Muhammet bey'e ameliyat oldum. Ameliyatımı çok yapmak istememişti aslında. Burnumun çok büyük olmadığını, fazla küçültme yapamacağını filan söylemişti. Detaycı olduğumu ve yarım puanlık bir küçültmede sonuçtan memnun kalmayacağımı söyledi. Burnumun önü biraz uzundu ve bu ameliyat olma kararından sonra burnumun yamuk olduğunu da öğrendim. İlk zamanlar burnumu beğeniyordum. Daha şişlik varken yandaki çöküntü filan anlaşılmıyordu. Ameliyattan sonra biraz nefes problemim vardı ama geçeceğini düşündüm. Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Şimdi burundaki yamukluğum devam ediyor ama ilaveten burnumun bir tarafında kanatlardan biri biraz içeri çökmüş durumda ve nefes problemim var. Ayrıca burnumu kavisli yaptı. Oysa bana göstedirdiği ve benim çok beğendiğim hastasının burnu kavis olmayan ve kalkık olmayan bir burundu. Yani ben gayet doğal duran bir burun istemiştim. Nefes problemim her zaman yok ama özellikle gün içinde akşam üzeri filan çok tıkanma oluyor. Günde en az iki defa burnumu temizlemezsem, sanki burnumun kanatları burnuma yapışmış gibi hissediyorum. 2018/Haziran gibi nefes problemimle ilgili kontrole gittim. Bu arada her defasında İzmir'den İstanbul'a gidiyorum. Bana burun fısfısı verdi. 3 ay kullandım. 3 ay boyunca rahatladım. Bana ameliyatlardan sonra bunun olabileceğini söyledi. Bu arada yazdıkça burnumdaki sorunlarımı da hatırlıyorum. Burun deliklerim arasında da eşitsizlik var. Göçük olan tarafta burun deliğim daha küçük. Nefes sorunum gibi ameliyattan sonra göçüklüğün de olabileceğini, burun eğiriliğinin düzelmenin zor olduğunu, çünkü kıkırdağın bir hafızasının olduğunu söyledi. Çöküklük için kıkırdak ekleriz ama o da ağırlık yapacağı için nefes almakta zorlanacağımı filan söyledi. İstersen yine de ikinci ameliyatı yaparız dedi. Kısacası bana sorunlar çözülür hissini vermedi. İzmir'de başka bir doktora gittim o da tam tersi şöyle nefes problemini hallediriz. Kıkırdak eklersek orası gerileceği için daha rahat nefes alırsın filan dedi. Yani iki doktor birbirinden çok farklı şeyler söyledi. Aslında ben burun için 2. ameliyatı düşünmüyordum. Bu haliyle kabul etmiştim. Meme küçültme ameliyatı için gitmiştim. İzmir'deki doktor ikisini de birlikte tek ameliyatta yapalım dedi. Ben de şimdi tekrar burun için de düşünmeye başladım. Tekrar Muhammet Bey'e yaptırsam mı diye de buraya tekrar baktım. Ama kendisine güvenen şekilde konuşmadı. Operasyon işinde şans faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ama o kadar problemli burunlara revizyon ameliyatı yapılırken, Muhammet Bey'in benimkine bu kadar çözümsüz yaklaşması şaşırtıyor. Zaten ben de öyle bir algı yarattı ki, sanki ameliyatla burun çok iyi olamaz gibi. O yüzden internetten çok iyi burun ameliyatları görünce şaşırıyorum ve herhalde bunlar istisnalar diyorum. Ameliyattan buyana hiçbir yere bir şey yazmadım ama artık ben de herkesin deneyimi gibi benim de deneyimimin birilerine bir fikir vermesi için yazmak istedim. Ayrıca Muhammet Bey'e ikinci ameliyatı olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ya da İzmir'de iyi burun revizyonu yapan veya burun revizyonu ve meme küçültmeyi birlikte yapan iyi doktor önerisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Revizyonu Muhammed beye mi.oldunuz? Benim de sikayetim ayni.Mutlu olmaniz harika. Ameliyat öncesi dogru tespitle beklenen sonuca ulasmaniza sevindim.Bizim Muhammet Bey'in hastalari olarak problemimiz ameliyat öncesinde çok güzel olacak denilen burunlarimizin ameliyat sonrasi deri yapimiz ne olursa olsun bir taraftan kavisli gorunurken diger acidan cikintili kemerli gorunmesiydi.Bu goruntu bir sekilde burnun on cephedende asimetrik gorunmesine sebebiyet veriyor.Ben revizyon ameliyatida oleum simdilik burnum ilk ameliyatima gore daha iri ve daha yuksek AMA sanki ustunde hafif bir Kemer olusmus gibi.1 yilim doldugunda albumle paylasmayi dusunuyorum.
Merhaba. Ameliyat oldun mu revizyon için acabaGünaydın bir şey sormak istiyorum. Barış Çakıra amilyat oldun mu revizyon yani yapacaktınız !?
QUOTE="sadabad1, post: 60040166, member: 629622"]
Merhaba alruj
Öncelikle geçmişler olsun. Bazen diyorum ki kabullenmek lazım yapıcak bişey yok diyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Evet revizyon olmak istiyorum ve olursa büyük ihtimalle barış çakıra olurum. Tabi o da kabul ederse. Ama bunun için zamanım yok çünkü çalışıyorum. Ama olursam buradan paylaşacağım
bana revizyon dedi ama burnumun şekli ile ilgili düzeltirim gibi bir messaj vermedi çünkü uğraşöak istemedi burnum düzelsin diye giittim yamuk çıkıntılı ve sola deviye bir burnum var orjinalden bozma bir burun oldu revizyon için muhammed beye olmak korkutuyor artık bu burnu sen yaptın arkasında doktor olarak dur ve güzel bir burun çıkar ortaya hiçbir güvence yok ameliyat öncesi sağlık sorunum yokken şimdi var.. ayrıca revizyon ameliyatını 10 dakikaya sığdırmak istiyor burnum yamuk ve orta hatta alınması ve düz bir burun olması gerekiyor memnun değilim umarım revizyonun iyi olur senideBen 3.5 send once ameliyat oldum Muhammed beye. Burnumun sirtinda ve kenarlarda cikintilar olustu ame
Merhaba
Revizyonu Muhammed beye mi.oldunuz? Benim de sikayetim ayni.
maliye bakanlığını arayın size fatura kesmeden ameliyat ettiğini söyleyin parayı elden alıyor sonuçta. bakalım nasıl oluyormuş.ve son durum nefes alamıyorum muhammet bey revizyon yapmamak için şartları zorluyor bir doktor hastasını yarı yolda bırakır mı? muhammet beye ameliyat olmadan önce gayet saglıklı nefes alabiliyorum 1 sene sonra burnumda kayma oldu şu an yamuk revizyon sart dedi ama şimdi de hastane parası o bu şu bir suru şart koşuyor zorlaştırıyor.
bazı doktorlar var hastasının her sorununu çözüyor ilgileniyor aldığı parayı sonuna kadar hak etmek istiyor ama muhammet bey zaten ilk ameliyatında çok fazla para aldı ikinci ameliyat ise kendi yaptığı hatayı düzeltmek yerine işi zorlaştırıyor.. amleyat öncesi canım cicim sonrası ilgi yok çok üzgünüm