Muhammed Dilbere ameliyat olmayı düşünüyorum

monarosaeaea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
248
123
103
kızlar ameliyat olanlar özellikle içime sindi muhammed bey ama ödeme direk mii yappılıyor taksit imkanı var mı. çok istiyorm bu ay içersinde ama parayı 4 ay içersinde denkleştiririm. :( okul başlaamadan yaptırmak istiyorum :(

kızlar ameliyat olanlar özellikle içime sindi muhammed bey ama ödeme direk mii yappılıyor taksit imkanı var mı. çok istiyorm bu ay içersinde ama parayı 4 ay içersinde denkleştiririm. :KK43: okul başlaamadan yaptırmak istiyorum :KK43:
Muhammed dilber doğru yaptıranlar çok memnun ama İstanbul'da işte

-
kızlar ameliyat olanlar özellikle içime sindi muhammed bey ama ödeme direk mii yappılıyor taksit imkanı var mı. çok istiyorm bu ay içersinde ama parayı 4 ay içersinde denkleştiririm. :KK43: okul başlaamadan yaptırmak istiyorum :KK43:
Daha 3 ay önce kız kardeşim burun ameliyatı oldu. Bizde Muhammed Bey e yaptırmaya karar vermiştik fakat fiyat konusunda uzlaşamadık.bayağı yüksek bir miktar peşinat istediler bizim de o kadar yüksek bir miktar peşinat verebilmemiz mümkün değildi.Daha sonrasında çevremizde ki insanların tavsiyesi üzerine
TANFER | Health & Aesthetic Center gittik ve gerçekten iyiki de gitmişiz dedik.çok ilgili çok samimi ve anlayışlı bir klinik. ödeyebildiğimiz kadar peşinatımızı verdik ve geri kalan miktarı taksitlendirme yaptık.yapılan estetikden de kardeşim çok memnun tam istediği gibi bir sonuç aldı.eğer ki gitmeyi düşünürsen tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
muhammet bey peşinatlı çalışmıyor, ben de ona oldum ameliyat olduğunuz gün ödemeyi yapıyorsunuz. ameliyatı yapmadan peşinat olarak para aldığını duymadım. Muhammet beye taksit yapıyor diyemediğim gibi peşinat aldığını da söyleyemem.
ameliyat günü almak da kolay değil hemen olmak istemişsiniz ama bence sizi ameliyat edip etmeyeceğini ve hemen ameliyat olup olamayacağınızı bir görüşün derim.
sevgiler..

ekimde arkadaşım revizyon ameliyatı olacak hocaya 2 bin gibi kapora verdiğini söyledi çok yoğunmuş çünkü doktor 18 bine anlaşmışlar.geri kalan kısmı da ameliyat olacağı gün verecekmiş.

Küçük burun seviyorsanız muhammed bey bu konuda iyi burda yüzü iri olup burnu çok küçülen depresyonda olan kadınlar var :) size tavsiyem yüzünüze uygun burun isteyin .

Canı
muhammet bey peşinatlı çalışmıyor, ben de ona oldum ameliyat olduğunuz gün ödemeyi yapıyorsunuz. ameliyatı yapmadan peşinat olarak para aldığını duymadım. Muhammet beye taksit yapıyor diyemediğim gibi peşinat aldığını da söyleyemem.
ameliyat günü almak da kolay değil hemen olmak istemişsiniz ama bence sizi ameliyat edip etmeyeceğini ve hemen ameliyat olup olamayacağınızı bir görüşün derim.
sevgiler..

memnun kaldın mı bende gidicem ailem fiyatını çok buldu kendim çalıştıgım parayla yapacağım ama korkuyorum da daha kötü olursam diye benim burnum yandan kötü önden çokta rahatsız edici bir görüntüsü yok. Onun dışında nefes sorunu yaşıyorum asıl sıkıntım bu ama yaparken estetik yönünü düşündüm çünkü soradan bi yerde yaptırıp burnu düşen yamulan çok insan tanıyorum

Küçük burun seviyorsanız muhammed bey bu konuda iyi burda yüzü iri olup burnu çok küçülen depresyonda olan kadınlar var :) size tavsiyem yüzünüze uygun burun isteyin .
YüÜme göre yapmasını istiyorum illa küçük olsun falan istemiyorum çünkü küçük bir yüzüm yok. Zaten orda öncrden shop yapıldığını söylediler ordan anlarız

Burdan bir arkadaş benim yüzüm iri bana küçük burun yapmayın demiş muhammed bey e zaten sana küçük burun gitmez demiş ama kızın yüzünde çok küçük burun var şuan....bu konularda çok dikkatli olun.

Burdan bir arkadaş benim yüzüm iri bana küçük burun yapmayın demiş muhammed bey e zaten sana küçük burun gitmez demiş ama kızın yüzünde çok küçük burun var şuan....bu konularda çok dikkatli olun.
Genel olarak herkes memnun oldugundan düşünüyorum zaten başka biri de sinmedi içime bilemedim şümdi Yaptıgı burunları beğeniyorum çok kalkık değil delikleri görünmüyor

Çok değil mi 18 bin Ben o fiyatı konuşmadım
Canım senin piyasadan haberin yok galiba 10 binden basliyor en düşük 30 40 bin alan bile var :) ameliyat mecburi değilse olmayın çünkü çok riskli bende 4 bine oldum ilk ameliyati şimdi 20 bine yakın para vericem duzeltilcek diye terapilere 10 bine yakın para verdim 1 yıl çalışamadım 2 bin maaş alıyordum 24 bin zarar okul kurs onlarida biraktim 1 yilda kaybim bide yaşadığım psikoloji k zararın telafisi yok :( daha ne söyliyim

Canım senin piyasadan haberin yok galiba 10 binden basliyor en düşük 30 40 bin alan bile var :) ameliyat mecburi değilse olmayın çünkü çok riskli bende 4 bine oldum ilk ameliyati şimdi 20 bine yakın para vericem duzeltilcek diye terapilere 10 bine yakın para verdim 1 yıl çalışamadım 2 bin maaş alıyordum 24 bin zarar okul kurs onlarida biraktim 1 yilda kaybim bide yaşadığım psikoloji k zararın telafisi yok :KK43: daha ne söyliyim
Bana da 11 binden başlıyor dedi muhammed bey bilemiyorum servet ödeyemem ya. Çok istekli değilim ama kemik eğriliği nefes almamı engelliyor o yüzden kbb doktoru oldugug için seçtim sıradan birine verip riske atamadım kendimi.

Canı

memnun kaldın mı bende gidicem ailem fiyatını çok buldu kendim çalıştıgım parayla yapacağım ama korkuyorum da daha kötü olursam diye benim burnum yandan kötü önden çokta rahatsız edici bir görüntüsü yok. Onun dışında nefes sorunu yaşıyorum asıl sıkıntım bu ama yaparken estetik yönünü düşündüm çünkü soradan bi yerde yaptırıp burnu düşen yamulan çok insan tanıyorum

canım ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün geçti, şu an için memnunum, şişlikleri henüz tam geçmedi şekil olarak tam sonuç için 6 ayın dolması gerek ama çok doğal bir burnum var, fotoğraf üzerinden tam bu şekilde olacak demiyor, burun yapına yüzüne bakarak nasıl olacağını söylüyor, zaten sen önce beğendiğin olmasını istediğin gibi fotoğraflarla git, daha önceden ameliyat olmuş fotoğrafları paylaşılmış öncesi sonrası olan hastaların fotoğraflarıyla git, böyle olursa beğenmem dediklerini de kaydet telefonuna, mesela ben bu burun bende yapılır mı diye sorduklarım oldu ya da şöyle olsun asla istemem dediklerim de oldu, bana burun yapıma göre olur ya da olmaz söyledi zaten. ama ilk görüşmede fark ettim ki yüz yapımla istediğim burun arasında uçurum var, cilt tipi de etkiliyor kalın deri ince deri mevzusu, ayrıca yüzün küçüklüğü büyüklüğü çenenin ileride geride olması bunlar hep yapılacak burun şeklini etkiliyor, ameliyat öncesi görüşmede ise şöyle yapın böyle yapın demedim siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın dedim, tamamen dr a bırakmak da doğru değil biliyorum ama benimki revizyon olduğu için risk daha fazla olması nedeniyle dr a bıraktım. bu ameliyatta tam memnuniyet söz konusu değildir canım beklentinle alakalı. ha şu da var ki bazen kişinin yapısına bağlı olarak burun kıkırdağı uzayabiliyor, eğrilik (kıkırdak hafızasından dolayı) tekrar geri gelebiliyor, bunlar dr un önceden bileceği şeyler değil hastanın kendisiyle alakalı.

Back
X