Muhammet Dilber Ankara'da :)

dilekse

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
16
5
18
36
Muhammet Dilber Bey e ameleyat olmak isteyip te uzak olduğu için olamayan arkadaşlar size sesleniyorum ! 4-5 kişi olduğumuz zaman Dilber Bey Ankaraya gelebiliyormus. Biz şimdiden 3 kişi olduk. Bize katılmak isteyen arkadaşlar buradan bir araya gelebiliriz.

Muhammet Dilber Bey e ameleyat olmak isteyip te uzak olduğu için olamayan arkadaşlar size sesleniyorum ! 4-5 kişi olduğumuz zaman Dilber Bey Ankaraya gelebiliyormus. Biz şimdiden 3 kişi olduk. Bize katılmak isteyen arkadaşlar buradan bir araya gelebiliriz.
Merhaba bende kasım sonu veya aralık gibi doktor beye ameliyat olmak istiyorum nasıl haberleşiriz v organize oluruz

Merhabalar, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat para biriktirmem gerekecek öğrenciyim :/ 7.500 haliyle fazla ama en kaliteli doktor Muhammed Bey.
Canım 25 aralık gibi geliyor yetişebilirsen.... olmadı hayırlısı zaten gün gelir ankarada olmak zor olur gün gelir şıp diye istanbula gidiverirsin bütün koşullar uyar :))

Teklif hala geçerli mi yoksa geç mi kaldım?

Back
X