Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fiyatı nedir ?evet şimdiden 3 kişiyiz kısmetse aralık ayı için plalıyoruz ne dersiniz kızlarrr ???
dilekse arkadaşımızn dediği gibi 7500 :)canım fiyatı nedir ?
Merhaba bende kasım sonu veya aralık gibi doktor beye ameliyat olmak istiyorum nasıl haberleşiriz v organize oluruzMuhammet Dilber Bey e ameleyat olmak isteyip te uzak olduğu için olamayan arkadaşlar size sesleniyorum ! 4-5 kişi olduğumuz zaman Dilber Bey Ankaraya gelebiliyormus. Biz şimdiden 3 kişi olduk. Bize katılmak isteyen arkadaşlar buradan bir araya gelebiliriz.
Merhabalar, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat para biriktirmem gerekecek öğrenciyim :/ 7.500 haliyle fazla ama en kaliteli doktor Muhammed Bey.7500 TL
Canım 25 aralık gibi geliyor yetişebilirsen.... olmadı hayırlısı zaten gün gelir ankarada olmak zor olur gün gelir şıp diye istanbula gidiverirsin bütün koşullar uyar :))Merhabalar, ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat para biriktirmem gerekecek öğrenciyim :/ 7.500 haliyle fazla ama en kaliteli doktor Muhammed Bey.
Canım 25 aralık gibi geliyor yetişebilirsen.... olmadı hayırlısı zaten gün gelir ankarada olmak zor olur gün gelir şıp diye istanbula gidiverirsin bütün koşullar uyar :))
Teklif hala geçerli mi yoksa geç mi kaldım?Muhammet Dilber Bey e ameleyat olmak isteyip te uzak olduğu için olamayan arkadaşlar size sesleniyorum ! 4-5 kişi olduğumuz zaman Dilber Bey Ankaraya gelebiliyormus. Biz şimdiden 3 kişi olduk. Bize katılmak isteyen arkadaşlar buradan bir araya gelebiliriz.
Okeye dördüncü arıyorsunuz yani..Ben olurum hala gecerli ise teklifiniz. Cidden ben de muhammet dilbere ameliyat olmak istiyorum.evet şimdiden 3 kişiyiz kısmetse aralık ayı için plalıyoruz ne dersiniz kızlarrr ???
Geçerli ise ben de düşünebilirizOkeye dördüncü arıyorsunuz yani..Ben olurum hala gecerli ise teklifiniz. Cidden ben de muhammet dilbere ameliyat olmak istiyorum.
Geçerli ise düşünebilirim
kızlar biz ankarada çoktan ameliyatımızı olduk bırakın 4 kişiyi 15 kişi filan oldu herhalde :)