Dıger konuyu okuyup anlamıştım..
Tekrar acmana gerek yok yani..
Anla ki cevap vermicem..
Dıger konuyu okuyup anlamıştım..
Tekrar acmana gerek yok yani..
Anla ki cevap vermicem..
Bir sürü arastirma yaptim ama bu ikinci ameliyat olcagi için artık korkuyorum. Yoksa burada sordugum şeye bakarsaniz sadece fiyat.Burun estetiği bölümünde onca insan deneyimlerini boşuna paylaşmıyor değil mi?
Biraz okuyun, yapın kendi araştırmanızı.
5..6 binden aşağı değildir o dr lar..devlet hastanelerinde araştırma hastanelerinde plastik cerrahi varsa onlarda yapıyor ben o şekilde yaptırdım..merhaba arkadaşlar. Albumlere bakıyorum da herkesin burnunu Ya Emre ilhan ya da Muhammet dilber estetik yapmış. Ben istanbula baya uzagim. Vandayim ama resimlerdeki arkadaslarin burnunu begenince ben de ist.da o doktorlardan birine ameliyat olsam mi diye düşünüyorum. Yalniz ameliyat maddiyatimi kasar mi bilmem. Ameliyat olan arkadaşlar. Acaba fiyatlar ne kadar???
Evet pahali imiş ama ikincisi olcak ya korkuyorumm 3. De olur die5..6 binden aşağı değildir o dr lar..devlet hastanelerinde araştırma hastanelerinde plastik cerrahi varsa onlarda yapıyor ben o şekilde yaptırdım..
ilkini kime yaptırdınız özelemiEvet pahali imiş ama ikincisi olcak ya korkuyorumm 3. De olur die
maddi durumun müsaitse yaptır dediğin dr lara ucuz ve özele hiç gitme..ucuz arıyorsan devlete yaptır daha iyi..tecrübeli drlar oluyor devlette..Evet pahali imiş ama ikincisi olcak ya korkuyorumm 3. De olur die
Evet özele yaptırdım yazin . Kendi memleketimin özel Hastanesi nde başhekimdi ameliyat yapan ama olmadi yani revizyon şart.ilkini kime yaptırdınız özelemi
neden beğenmedinki..Evet özele yaptırdım yazin . Kendi memleketimin özel Hastanesi nde başhekimdi ameliyat yapan ama olmadi yani revizyon şart.
Çok da iyi degil yani su an 8000 tl veremicm gibimaddi durumun müsaitse yaptır dediğin dr lara ucuz ve özele hiç gitme..ucuz arıyorsan devlete yaptır daha iyi..tecrübeli drlar oluyor devlette..
Yüzümde asimetrik duruyor. Sola dogru bir kemik cikintisu var .Ayrica ucu kemik kisma göre daha büyük kaldi. Burun ucunun dik olmasi da beni rahatsz ediyoneden beğenmedinki..
ben menunum bir defa yaptırdım devlette..mankenlerin burnu gibi olmadı ama iyi yani görüntüde bir gariplilk yok..Çok da iyi degil yani su an 8000 tl veremicm gibi
aynu dr a gidip anlatsan hem indirimde yapardı..Yüzümde asimetrik duruyor. Sola dogru bir kemik cikintisu var .Ayrica ucu kemik kisma göre daha büyük kaldi. Burun ucunun dik olmasi da beni rahatsz ediyo
Bizim orda devletten birini çok övüyorlar ama kbb uzmani imiş. Bn ondan guvenemiyorum açıkçası. Acaba görüşsem miben menunum bir defa yaptırdım devlette..mankenlerin burnu gibi olmadı ama iyi yani görüntüde bir gariplilk yok..
Yaa doktor biraz ters. Zaten kontroller sirasinda da sıkıntı oldu.aynu dr a gidip anlatsan hem indirimde yapardı..
bilmiyorumki canım övüyorlarsa doğru olabilir..neden övsünlerki kötüyse..Bizim orda devletten birini çok övüyorlar ama kbb uzmani imiş. Bn ondan guvenemiyorum açıkçası. Acaba görüşsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?