Muhammet Dilber ? Emre İlhan?

bilmiyorumki canım övüyorlarsa doğru olabilir..neden övsünlerki kötüyse..
Revizyin daha önemli bir ameliyat diyorlar. O yüzden 1. De yaptigim hatayi kbb uzmani secerek yaptığımı düşündüğüm için bu sefer plastik cerrah olsun istiyorum. Korkuyorun 3. De olurss die :-(

Revizyin daha önemli bir ameliyat diyorlar. O yüzden 1. De yaptigim hatayi kbb uzmani secerek yaptığımı düşündüğüm için bu sefer plastik cerrah olsun istiyorum. Korkuyorun 3. De olurss die :-(
canım benim devlet hastahanesindeki dr um uzman plastik cerrahtı..devlette plastik cerrah bulursun bence araştır..bende kandim çevredeki hastaneleri netten araştırarak buldum..burada özel hastanede dr yapacaktı 2500 tlye ben yaptırmadım KBB druydu..
bendevlette plastik cerraha yaptırdım..plastik cerrah düzetir bence..

ben de devlete bakayım o zaman inşallahhhhh düzeltirr. onca para vermem artık ben de. içim rahatladı valla... sağolun

Kesinlikle katılıyorum adı üstünde plastik ve estetik cerrahisi ihtisas alanları zaten estetik ... Tecrübeli biri olarak kesinlikle pilastik cerrahi diyorum !!!

bende ilk basta iki doktor arasinda kararsizdim, ikisiylede görüstüm ve muhammet beye karar verdim. albuma yeni resimler attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…