- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
Evet. Yoksa işinde ehil. O konuda memnun kaldı eşim. Burun içi kemik kırığı , eti , sinusleri için ameliyat olmuştu. Hiç morarma vs olmadı. Rahat atlattı iyileşme sürecini.Anlamadım parlamak derken ün yapmak falan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Yoksa işinde ehil. O konuda memnun kaldı eşim. Burun içi kemik kırığı , eti , sinusleri için ameliyat olmuştu. Hiç morarma vs olmadı. Rahat atlattı iyileşme sürecini.Anlamadım parlamak derken ün yapmak falan mı
Hmm evet cok kisi memnun baya sorunlari varmis esinin gecmis olsunEvet. Yoksa işinde ehil. O konuda memnun kaldı eşim. Burun içi kemik kırığı , eti , sinusleri için ameliyat olmuştu. Hiç morarma vs olmadı. Rahat atlattı iyileşme sürecini.
Tövbe estagfurullah
Cocuguna isim ariyorsun da onerilerin bunlar sandim bir an yuregime iniyordu![]()
Ahahah ben de aynen böyle sandımTövbe estagfurullah
Cocuguna isim ariyorsun da onerilerin bunlar sandim bir an yuregime iniyordu![]()
Ay aman ayyyy...
Bir ara Muhammet'in annesi Dilber vardı, hoooop ne oluyor dedim başlığı okuyunca...![]()
Hadi ya tahliye oldu mu o .......tukKör olasıca kadın, çoktan tahliye oldu bile olan yavruya olmuştu![]()
Hadi ya tahliye oldu mu o .......tuk![]()
Olmaz mı 2 sene mi ne kaldı içerde
Annem anlatmıştı çıktığında saçlar boyalı eller ojeli değişmiş diyordu Allah ıslah etsin
o zaman muhammet dilber.gercekten çok başarılı.bu arada bekir bey revizyon için 6000 dediEstetik bölümüne mi acsaydim bu konularda biraz cahilim.kusura bakmayin direk. Yazdim muahmemt. Beyin amleiayt fiyati 8000 den başlıyor bekir beyin 6000. Amleiayyyat fiyati.bekir beyin revizyon parasi sanirim 9000 den başlıyor.muhammet beyin revizyon fiyati 14000 para ilk amleiyat icin yeteri kadr varda doktoea karar vermek cok zor
Evet kesinlikleBen de ikisini de begeniyordum henüz ameliyat olmadım ama sonunda muhammet dilber e karar verdim. Yaptıgı burunlar önden cok hos duruyo ki bence burun estetiginde zor olan ön profilinden guzel durmasını saglamak