Muhammet Dilber'e Ankara'da ameliyat olmak isteyenler

280415

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
277
20
118
arkadaşlar 3-4 kişi toplaşabilirsek Muhammet Dilber ankaraya gelip ameliyat yapabiliyormuş. İlgilenen olur mu?

ben düşünüyorum 9 marttan sonra. eğer muhammet beye ameliyat olmaya karar verirsem istanbula gidicem ankara'da olmazsa..bu haftasonuda ankarada olacak doktor bey görüşmeler için.

ben düşünüyorum 9 marttan sonra. eğer muhammet beye ameliyat olmaya karar verirsem istanbula gidicem ankara'da olmazsa..bu haftasonuda ankarada olacak doktor bey görüşmeler için.
aa ben de o civarlarda düşünüyorum. haftasonu anlaraya kesin gelecek mi peki? ameliyat yapmak için mi geliyor? siz nerden öğrendiniz? çok isterim ankarada ameliyat olmayı.

aslında geçen hafta geleceğini söylemişti ayarlayamamış bu haftasonuna kaldı.bana da kendisine ameliyat olan bir arkadaşım söyledi.ameliyat yapacak mı bilmiyorum.

aslında geçen hafta geleceğini söylemişti ayarlayamamış bu haftasonuna kaldı.bana da kendisine ameliyat olan bir arkadaşım söyledi.ameliyat yapacak mı bilmiyorum.
Sanırım aralıkta ameliyat yaptığı hastalarını kontrole gelir :(

hay Allah ya. ben de çok isterim ankarada ona ameliyat olmak. acaba süreçten beni de bilgilendirebilir misiniz?
doktoru ara bilgi al bence. haftasonu gelicem dedi ama kaçta gelcek ya da cumartesi mi pazar mı belli değil henüz. görüşmek istiyorum dersin uygunsa sanada haber verirler..

doktoru ara bilgi al bence. haftasonu gelicem dedi ama kaçta gelcek ya da cumartesi mi pazar mı belli değil henüz. görüşmek istiyorum dersin uygunsa sanada haber verirler..
Sordum bana ankaraya temmuzda gelecek dediler?!?!?
Ameliyatları da o zmn yapacakmış.

Sordum bana ankaraya temmuzda gelecek dediler?!?!?
Ameliyatları da o zmn yapacakmış.
benim ameliyat olan arkadaşımı kontrol edecek. o rica ettiği için belki benimle görüşecek belki de bu hafta gelmesi de iptal oldu normalde de geçen haftaydı çünkü..

benim ameliyat olan arkadaşımı kontrol edecek. o rica ettiği için belki benimle görüşecek belki de bu hafta gelmesi de iptal oldu normalde de geçen haftaydı çünkü..

yani eğer ameliyat için ekstra kişiye ihtiyaç olursa beni banko yazabilirsiniz :)

arkadaslar bende revizyon olcam kendisiyle görüşmek isterim nolur benlede irtibata geçin

Back
X