muhasebeci arkadaşlar

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.326
46.982
arkadaşlar merhaba bu yazı boş geçirmemek için bir akrabamızın muhasebecisinin yanında işe başlayacağım. Bu sene 1.sınıfı bitirdim genel muhasebe dersleri aldık.Bu işin daha şirketler muhasebesi falan var bunları daha görmedim. Çalışmak istediğim için bu yıl stajyer almamışlar. Eğer genel muhasebe bilgim yeterli olmayacaksa başka birininde hakkına girmiş olmak istemiyorum. Mal alış, satış, iade, maliyet hesapları, kar zarar vs. bunları bilmek muhasebeci yanında çalışmak için yeterli midir?

öğretirler sana stajyer almamış demişsin zaten canım o kadar çok şey için heveslenme genelde dışar işine gönderirler

bu bılgıler yeterlı
bıde sana orda sıgorta gırıs cıkısıda ogretırler
ıse baslama fesıh ogretırler
ıyı bı donem gecırırsın
merak etme hak yemıs olmazsın

öğretirler sana stajyer almamış demişsin zaten canım o kadar çok şey için heveslenme genelde dışar işine gönderirler

maliyet kar zarar hesabı yaptırmazlar sana korkma şimdiden :KK66:
büyük ihtimalle evrak girişi yapacaksın.zor değil.yaparsın

bu bılgıler yeterlı
bıde sana orda sıgorta gırıs cıkısıda ogretırler
ıse baslama fesıh ogretırler
ıyı bı donem gecırırsın
merak etme hak yemıs olmazsın

Kızlar çok çok sağolun. Para falan istemiyorum, teorikte öğrendiğimi pratiğe döküp öğrenmek istiyorum deyip öyle girdim işe. Stajyer almadıklarını duyuncada vicdanım rahat etmedi. Rahatlattınız beni hepinize teker teker tekrar teşekkürler :)

arkadaşlar merhaba bu yazı boş geçirmemek için bir akrabamızın muhasebecisinin yanında işe başlayacağım. Bu sene 1.sınıfı bitirdim genel muhasebe dersleri aldık.Bu işin daha şirketler muhasebesi falan var bunları daha görmedim. Çalışmak istediğim için bu yıl stajyer almamışlar. Eğer genel muhasebe bilgim yeterli olmayacaksa başka birininde hakkına girmiş olmak istemiyorum. Mal alış, satış, iade, maliyet hesapları, kar zarar vs. bunları bilmek muhasebeci yanında çalışmak için yeterli midir?

bence yeterli..

X