Muhasebecilik

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Mrb kızlar ben bi iş buldum ecza deposunda Muhasebecilik maaşı 1200 tl aksam yaz aylarında 7:30 A kadar çalışılıyormuş servisi var iş ortamını bilmiyorum düzgün bi iş istiyorum ihtiyacım yok ama sıkılıyorum. Bide bana muhasebeciliğin çok ama çok zor olduğunu söylediler 1 sene bankada gişede çalıştım zorlanır mıyım gercekten zor mu sizce şartlar nasıl

ön muhasebeye bakacaksan çok zorlanmazsın canım.
En azından deneyim olmuş olur değerlendir derim

Maaş nasıl sizce çok mu kötü herkes nasıl alıyo acaba gerçi bankada çalışan insan heryerde çalışır

Canım yine sen bilirsin ama bana sanki maaş az gibi geldi akşam 19.30'a kadar çalışacaksın bir de.

Aslında bu yaşadığın yerle bağlı bir durum o kadar saat çalışacaksın en az 1500 vermeleri gerekir. Detaylari cevreyi sen daha iyi biliyorsun biz içeriğini bilmeden yorum yapıyoruz canım kafana yattiysa dene en azından

O kadar çalışmaya normalde cok az ama ülke standartlarinda cok da kotu sayilmaz
Bankacilik yapmışsınız daha once. Bence cok rahat yaparsınız. Hayırlı olsun

Mrb kızlar ben bi iş buldum ecza deposunda Muhasebecilik maaşı 1200 tl aksam yaz aylarında 7:30 A kadar çalışılıyormuş servisi var iş ortamını bilmiyorum düzgün bi iş istiyorum ihtiyacım yok ama sıkılıyorum. Bide bana muhasebeciliğin çok ama çok zor olduğunu söylediler 1 sene bankada gişede çalıştım zorlanır mıyım gercekten zor mu sizce şartlar nasıl
Bende muhasebeciyim ön muhasebeye bakacaksan çok kolay bankacılık geçmişinde varmış yaparsın ama resmi muhasebede tecrüben ve bilgin yoksa zorlanırsın biraz

X