Merhabalar.. Ben lise 3 e gidiyorum ve matematik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.Fakat çevremdeki bazı insanlar mühendisliği bir bayanın yapmasının zor olduğundan bahsediyorlar. Özellikle matematik mühendislerinin iş bulamadığından vs... İş alanı nasıldır? Tabi hangi üniversiteden mezun olduğunada bakar ama İtü, Ytü mezunu da  aynı şekilde iş bulma sıkıntısı yaşar mı?:44::44:

sana hayat boyu başarılar diliyorm:)
 sana hayat boyu başarılar diliyorm:) 

hangi üniversite?
 hangi üniversite? 

genelde yarı yarıya olur=))
 genelde yarı yarıya olur=))  ama o da memnun, zaten önemli olan iş hayatı ve iş hayatında kadında çok rahat her mühendisliği yapıyor. eğer ilgin varsa yaz yani mühendislik,endüstri konusunda bilgi almak istersen yardımcı olabilirim=)
 ama o da memnun, zaten önemli olan iş hayatı ve iş hayatında kadında çok rahat her mühendisliği yapıyor. eğer ilgin varsa yaz yani mühendislik,endüstri konusunda bilgi almak istersen yardımcı olabilirim=) eğer kafam rahat olsun öyle hırpalanmayayım diyorsan daha kolay meslek seç yol yakınken=))
 eğer kafam rahat olsun öyle hırpalanmayayım diyorsan daha kolay meslek seç yol yakınken=))