Muhitdin eski burun ameliyati

Muhitdin eskiye ameliyat olanlar yorum yapsin lutfen ozellikle resimlerinizi gormek cok faydali olacaktir listemdeki doktorlar arasinda kendisi ile gorustum ameliyat resimlerini gosterdi lakin resimler cok oldugu icin o kisa zamanda pek degerlendiremiyorsunuz. O yuzden ameliyat olanlar lutfen resimkoysunlar .. offf ne zormus bu karar kismi

Kendisiyle görüştüm ilgili ve gerçekçi bir yaklaşımı vardı fakat hakkında hiç yorum bulamadım.
Muhitdin Eski hakkında yorum yapabilecek, bilgisi olan kimse yok mu?

muhitdin eskiye birkaç sene önce burun ameliyatı olmuştum ameliyattan önce burnum gerçek anlamda kötüydü çoğu arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu (başka doktorlara) açıkcası korkularım vardı ne de olsa yüzünüzün ortası diğer doktorların yaptıklarını gördükçe korkularım daha artmıştı çünkü arkadaşlarımın çoğunun ifadeleri sesleri vb inde farklılıklar vardı fakat ameliyattan önce muhitdin beyin rahatlatmaları korkularımı atlatmada iyi geldî ameliyattan sonra ifadelerimde yada vbinde hiçbir değişiklik olmadı ve hiçkimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor dikiş izi bile yok burnumda KESİNLİKLE BİR NUMARA HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

Resimleri görebilir miyiz?Benim gibi Muhitdin Hoca yı düşünenlere yardımı olur

fiyatıda afaki düzeylerde yüksetmiyomuş ve gatanın doktorlarından mış kendisi. ama yaptığı hiç bi burunu göremedim henüz

fiyatıda afaki düzeylerde yüksetmiyomuş ve gatanın doktorlarından mış kendisi. ama yaptığı hiç bi burunu göremedim henüz
selam, ben resim gösteremem ona botoks yaptırıyorum fakat görüşmeye gidin binlercesinden bir kaçını gördüğünüzde fikir sahibi olursunuz. ondan mutsuz olan yok .benim referanslarım erkek ve en zoru da erkek burnudur.hiç düşünmeyin gidin konuşun.web sitesinde www.muhitdineski.com telefonu var.çok nazik, titiz ve yetenekli bir hoca.

MAİL ATTIM KENDİSİ SAOLSUN DÖNDÜLER fakat fiatı bütcemi aşıyor daha uygun doktorlar aramam lazım

Resim paylaşabilir misiniz? Ya da özelden yardımcı olabilir misiniz lütfen? Çünkü Hoca hakkında doğru düzgün bilgi yok internette malesef((

rkadaşlar ücreti ne kadar muhittin hocanın
ayrıca foto atabilir misiniz
benim burnum biraz geniş ve etli bu tip burnu olupta olumlu sonuç alan var mı

Kızlar ben bugün kendisine revizyon ameliyatı oluyorum saat 5te. İlerleyen günlerde fotoğrafları sizle paylaşabilirim.

mrb. ben 10 gün önce Muhitdin hocama burun estetiği oldum. Zor bir burun yapısına sahip olmama ragmen ameliyatım çok kolay geçti. ve 10 gün olmasına ragmen burnum çok güzel görünüyor. Ağrısız, kanamasız, rahat bir ameliyat süreci geçirdim. herkese tavsiye ederim. hocamın ellerine sağlık. güzel görünmek bütün bayanların hakkı. kendinizi samimi ve yetenekli ellerine bırakın ve Muhitdin hocamla görüşün derim.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende 18 gün önce Muhitdin Eski hocaya ameliyat oldum. Ben doktor seçimimi bu forum sayesinde yaptım esasen,Ankaradaki birçok doktorun listesini çıkardım ve onlara ameliyat olmuş insanları üye olmadığım halde takip ettim ama asimetriler, uzun şişlik morluklar burun ucu sıkıntıları ve daha birçok sebepden ağır ağır birçok doktoru eledim. Muhitdin hocaya aslında sadece burun içi başvurdum, (ancak kemiğim kalın olacağından kemiğede müdehale edildi) çok hızlı mail attı ve birkaç gün sonra muayeneye gittik. hayatınızda görebileceğiniz en mütevazi doktorlardan biri, ben kendisi ile salı günü görüştüm perşembe akşamı ameliyat oldum, bir şekilde size güven veriyor şu an bile bu kadar kısa sürede ameliyat olduğuma şaşırıyorum. Salı günü muayene sonrası kan , ekg gibi gerekli rutin testler yapıldı ve perşembe 5 de hastaneye yatış yaptım. Akabinde aneztezi doktoru ziyaret etti ve bir takım bilgiler verdı, astım hastası da olduğum için aneztesi ile ilgili çok çekincelerim vardı.Ama hiç bir sıkıntı yaşamadım ameliyattan çıktığım anda ve hastanede geçirdiğim ertesi güne kadar en ufak bir ağrım olmadı ki aynı katta başka doktorların hastalarıda mevcuttu ve gözlerinin altı kömür sürülmüş gibiydi . Benim yalnızca şişliklerim oldu ki ben aynı zamanda subsizyon da yaptırdığım için yanaklarım şişti, ergenlikten kalan akne skarları içeriden kesilerek kendi yağım enjekte edildi.Yüzümdeki değişim inanılmaz akne skarlarım inanılmaz fark etti.Burnum ile ilgili endişem ben kalın derili ve yağlı bir cilde sahibip oldıuğumdan nispeten daha çok şişimin olacağına kendimi hazırlamıştım, alçım çıktığında gerçekten çok şişti ama akabinde takılan bandajları çıkardığımda şişlerim çok çok azdı, bugün Hocamla randevum vardı ve şişlerin çok az dedi ve masaj verdi, hocam en başından beri ben çok titiz çalışırım demişti. Farkı kendimi diğer doktorlara ameliyat olan hastalar ile mukayese ettiğimde anlıyorum,hiç morarmadım, günlerce nefes problemi yaşamadım tamponlar ertesi gün çıkınca nefes aldım ama ardından bir açılıp kapandı ama grip hissi gibi yineden nefes alıyordum ve mübağlasız en ufak ağrım bile olmadı ben ilk haftadan sonra iki tarafdan nefes almaya başladım çok yeni olmama rağmen hiçbir asimetri yok, yalnızca sabah şiş burun ile kalkıyorum gün içinde iniyor. Bu bir süre devam edecek. Burun ameliyatı ve akne skarlarından şikayet eden herkese Muhitdin Eski hocamı tavsiye ediyorum. Ameliyat öncesinden sonrasına kadar bir arkadaş edası ile en büyük destekçilerinizden biri gibi..İnanılmaz memnun kaldım, tüm bunları detayları ile yazdım çünkü ben buradaki hemen hemen tüm yorumları okudum. Umarım sizede faydası olur.Hastanedeki hemşireler bile hocaya nasıl ulaştınız diye sordu neden dedim, Muhitdin hoca hem çok başarılı hem hastası ile bu kadar ilgilenen başka doktor yoktur dediler. Bu arada tampon konusuna değinmeden edemeyeceğim, çünkü internette korku filmi gibi deneyimler dolaşıyor, bu yüzden bende çok korktum ama hiçbirşey hissetmedim. Sonuç olarak doğru doktorla karşılaştığınız takdirde herşey çok daha kolay oluyor. Umarım sizlere bir faydası var. Muhitdin eski hocaya gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.

resim gonderebilir misiniz lutfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…