muhitdin eskiye birkaç sene önce burun ameliyatı olmuştum ameliyattan önce burnum gerçek anlamda kötüydü çoğu arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu (başka doktorlara) açıkcası korkularım vardı ne de olsa yüzünüzün ortası diğer doktorların yaptıklarını gördükçe korkularım daha artmıştı çünkü arkadaşlarımın çoğunun ifadeleri sesleri vb inde farklılıklar vardı fakat ameliyattan önce muhitdin beyin rahatlatmaları korkularımı atlatmada iyi geldî ameliyattan sonra ifadelerimde yada vbinde hiçbir değişiklik olmadı ve hiçkimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor dikiş izi bile yok burnumda KESİNLİKLE BİR NUMARA HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
selam, ben resim gösteremem ona botoks yaptırıyorum fakat görüşmeye gidin binlercesinden bir kaçını gördüğünüzde fikir sahibi olursunuz. ondan mutsuz olan yok .benim referanslarım erkek ve en zoru da erkek burnudur.hiç düşünmeyin gidin konuşun.web sitesinde www.muhitdineski.com telefonu var.çok nazik, titiz ve yetenekli bir hoca.fiyatıda afaki düzeylerde yüksetmiyomuş ve gatanın doktorlarından mış kendisi. ama yaptığı hiç bi burunu göremedim henüz
MAİL ATTIM KENDİSİ SAOLSUN DÖNDÜLER fakat fiatı bütcemi aşıyor daha uygun doktorlar aramam lazımselam, ben resim gösteremem ona botoks yaptırıyorum fakat görüşmeye gidin binlercesinden bir kaçını gördüğünüzde fikir sahibi olursunuz. ondan mutsuz olan yok .benim referanslarım erkek ve en zoru da erkek burnudur.hiç düşünmeyin gidin konuşun.web sitesinde www.muhitdineski.com telefonu var.çok nazik, titiz ve yetenekli bir hoca.
Resim paylaşabilir misiniz? Ya da özelden yardımcı olabilir misiniz lütfen? Çünkü Hoca hakkında doğru düzgün bilgi yok internette malesefmuhitdin eskiye birkaç sene önce burun ameliyatı olmuştum ameliyattan önce burnum gerçek anlamda kötüydü çoğu arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu (başka doktorlara) açıkcası korkularım vardı ne de olsa yüzünüzün ortası diğer doktorların yaptıklarını gördükçe korkularım daha artmıştı çünkü arkadaşlarımın çoğunun ifadeleri sesleri vb inde farklılıklar vardı fakat ameliyattan önce muhitdin beyin rahatlatmaları korkularımı atlatmada iyi geldî ameliyattan sonra ifadelerimde yada vbinde hiçbir değişiklik olmadı ve hiçkimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor dikiş izi bile yok burnumda KESİNLİKLE BİR NUMARA HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
Resim paylaşabilir misiniz? Ya da özelden yardımcı olabilir misiniz lütfen? Çünkü Hoca hakkında doğru düzgün bilgi yok internette malesef((
Kızlar ben bugün kendisine revizyon ameliyatı oluyorum saat 5te. İlerleyen günlerde fotoğrafları sizle paylaşabilirim.
muhitdin eskiye birkaç sene önce burun ameliyatı olmuştum ameliyattan önce burnum gerçek anlamda kötüydü çoğu arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu (başka doktorlara) açıkcası korkularım vardı ne de olsa yüzünüzün ortası diğer doktorların yaptıklarını gördükçe korkularım daha artmıştı çünkü arkadaşlarımın çoğunun ifadeleri sesleri vb inde farklılıklar vardı fakat ameliyattan önce muhitdin beyin rahatlatmaları korkularımı atlatmada iyi geldî ameliyattan sonra ifadelerimde yada vbinde hiçbir değişiklik olmadı ve hiçkimse burnumun estetik olduğunu anlamıyor dikiş izi bile yok burnumda KESİNLİKLE BİR NUMARA HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
Kızlar ben bugün kendisine revizyon ameliyatı oluyorum saat 5te. İlerleyen günlerde fotoğrafları sizle paylaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?