Muhitdin eski burun ameliyati

Allah rızası için biri de çıkıp fiyat söylesin artık yaa
Özelden yazın bari nolucak anlamıyorum ki bi fikir olucak sadece Çarşamba günü randevum var kendisiyle soran herkese özelden de olsa söyliycem verdiği fiyatı yaaa valla yeter gizem gizem gizem

Merhaba ben Muhitdin hocadan fiyat almıştım kendisi 9bin demişti. Tabi farklılık gösterebilir fiyat. Muayenesi ücretsizdi.

Merhaba bende yaklaşık 40 gün önce ameliyat oldum. Muhitdin hoca gerçekten işinde çok iyi bir doktor. Bunun yanında insan olarakta çok iyi. Sorduğum her soruya sakinlikle cevap veren aydınlatan bir doktor ki ben bu konuda gereğinden fazla tedirgindim. Şuanda 40. Günümdeyim. Şişliklerimin çoğu indi. Ve şeklinden oldukça memnunum. Ameliyat sonrası hiç bir morarma ağrı kanama yaşamadım. Memorial hastanesinde bana yardımcı olan hemşireler ne kadar doğru bir krar verdiğimi ameliyat günü ısrarla söylediler.Bu durumun insanı ne kadar rahatlattığını tahmin edebilirsiniz.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fotoğraf atar mısınjz bana

eğer sorun olmazsa fiyatı öğrenebilir miyim?

Baska kimse var mi hocaya ameliyat olan.bir de olan arkadaslar en azindan ozelden foto atsa o kadar yardimcinolurlar ki

Kimse yok galiba bende Muhittin Eski ve Kemal Fındıkçıoğlu arasında kaldım ameliyat olanlar bi resim atıverseniz bacıcanlar neolur sankim

merhaba bende 2017 mayıs ayında Muhittin hoca ya ameliyat oldum ameliyattan daha doğrusu anestziden çok korkan biri olarak görüşmeye gittim ama Muhittin hocam daha ilk görüşmede bütün korkularımı unutturdu bana ve karar verdikden sonrada hiç pişman olmadım çok şükür nedekadar doğru bir karar verdiğimi dahada iyi anlıyorum gün geçtikçe gerçekten hiç morarma ve ağrısız ameliyat sonrası iyleşme süreci geçirdim hiç kimse şuan anlamıyor estetikli olduğumu hatta ben de unutuyorum bazen sanki hep böyleymiş gibi okadar doğal ve güzel yaptıki tepki almakdan korkuyordum hiç kötü tepki almadım ameliyat olmayı düşünüyorsanız gözleriniz kapalı Muhittin Hocama ve ekibine güvenebilirsiniz.

Özelden bi fotoğrafınızı görebilir miyim güzel burnunuzun acaba :)

Merhaba arkadaşlar,
Kesinlikle tavsiye ediyorum, müthiş başarılı cerrah:) operasyon öncesi ve sonrası varolacak tüm endişelerinizi sizinle konuşarak psikolojik olarak hazırlıyor, bende panik atak olmasına rağmen tereddütsüz ameliyat oldum.Ağrısız ve umduğumdan daha güzel buruna sahip oldum.hiç düşünmeden, kendinizi emanet edebilirsiniz ,ekip,hastane ve muhittin hocam supersiniz,sonuç mutlu ben

merhaba ne kadar fiyat ödediniz acaba?özelden yazamanız mümkün mü?

ben de bu yorumları okuyup Muhittin Eski'ye ameliyat oldum bir süre önce. çok fazla hastası olmasına rağmen nedense kimse sonuçlarla ilgili yorum yazmıyor ???
merak eden arkadaşlarla samimiyetle tecrübemi uzun uzun paylaşabilirim.......

canım ben muhitdin hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum bana anlatabilirsen sevinirim

konu hala aktifse ve sorularınolan varsa cevaplayabilirim 18 haziranda ameliyat oldum muhitdin hocaya

konu hala aktifse ve sorularınolan varsa cevaplayabilirim 18 haziranda ameliyat oldum muhitdin hocaya
Sonuçtan memnun musunuz? Bende revizyon için araştırıyorum muhitdin beyi? İnce deri mi kalın derili mi burnunuz? Birde ücretleri ne kadar ?

Daha önce burada burnumu harika yaptı deyip foto atab birinin burunda mandal burun deformitesi gördüm ben, güvenim biranda sıfırlanıverdi. Ki ilerleyen günlerde burnundaki kusur daha da göze batacak hale gelecek muhtemelen. Burada onu öven mesajlar da hiç samimi gelmedi bana, aşırı reklam kokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…