- 15 Mayıs 2016
- 211
- 420
- 103
Muhtar kabahatli bu net de
Bekar kadının adresini alan iyi niyetli değildir bakışı da paranoya içermiyor mu kimlik mavi olsaydı getirmezdi vs
İşte bu nedenle insanlar artık yardımcı olmuyor aman bana ne yenisini çıkarsın deyip geçse idi adam bari sapık damgası yemezdi
Muhtarlığa kimliği götürüp bıraksa ve beni arayıp haber vermelerini rica etseydi ben de Allah razı olsun der, hala iyi insanlar varmış diye düşünür geçerdim. Fakat burda adresime kadar alıyor ve eve getiriyor, ne münasebet yani. Kötü niyetli değilse bile izansızlıktır bu yaptığı. Uzaktan ay ne iyi insan gibi görünüyor olabilir ama bir yabancı oldugunu ve hadsizlik ettiğini unutmayalım. ve keşke dediğiniz gibi bana ne deyip geçseydi, bu kadar uzatılmış bir girişim bana göre ürkütücü ve can sıkıyor.
Fakat asıl suçlunun muhtarlık görevlisi oldugu da çok açık.
İnsanların akıllarına,kalplerine bakıp niyetini okuyamıyoruz, nasıl bir güvenle bir kadının adresi yoldan geçen bir adama
veriliyor ben buna takmış durumdayım. Ayrıca dediğim gibi ev telefonuna dadanan biri var ve adres veren muhtarlık telefonu da vermiş olabilir.
Bunlar birleşince kuşkularımda haksız olmadıgımı düşünüyorum.