Muhtarlık adres bilgilerimi paylaşmış

Muhtar kabahatli bu net de

Bekar kadının adresini alan iyi niyetli değildir bakışı da paranoya içermiyor mu kimlik mavi olsaydı getirmezdi vs

İşte bu nedenle insanlar artık yardımcı olmuyor aman bana ne yenisini çıkarsın deyip geçse idi adam bari sapık damgası yemezdi

Muhtarlığa kimliği götürüp bıraksa ve beni arayıp haber vermelerini rica etseydi ben de Allah razı olsun der, hala iyi insanlar varmış diye düşünür geçerdim. Fakat burda adresime kadar alıyor ve eve getiriyor, ne münasebet yani. Kötü niyetli değilse bile izansızlıktır bu yaptığı. Uzaktan ay ne iyi insan gibi görünüyor olabilir ama bir yabancı oldugunu ve hadsizlik ettiğini unutmayalım. ve keşke dediğiniz gibi bana ne deyip geçseydi, bu kadar uzatılmış bir girişim bana göre ürkütücü ve can sıkıyor.
Fakat asıl suçlunun muhtarlık görevlisi oldugu da çok açık.
İnsanların akıllarına,kalplerine bakıp niyetini okuyamıyoruz, nasıl bir güvenle bir kadının adresi yoldan geçen bir adama
veriliyor ben buna takmış durumdayım. Ayrıca dediğim gibi ev telefonuna dadanan biri var ve adres veren muhtarlık telefonu da vermiş olabilir.
Bunlar birleşince kuşkularımda haksız olmadıgımı düşünüyorum.

Adam belaliniz olsa, kactiginiz eski sevgiliniz falan olsa ne olacakti? Cok buyuk bir sorumsuzluk bu.

Bence sikayet edebiliyorsaniz edin. Birinin basina is gelmesin.

Burada konu sahibi ve kimligi getiren kisi ozelinde degil olay genelinde yorum yapmak gerek bence.

Güvenliğe sorun belki bir bayandı, ya da gerçekten iyi niyetli de olabilir. Eve kadar getirmeyi kendisi de istememiş olabilir. güvenliğe bırakmıştır sadece. Sonuçta kimliğinizi bulduğunda sizin bekar yalnız yaşayan biri olduğunuzu biliyor anlamına gelmiyor. Tedbirlerinizi alın tabiki ama gerilmeyin. Muhtarlıkla da görüşün, sakin bir şekilde nasıl birisiydi, o mu bırakmak istemedi falan diye. Onları suçlar şekilde konuşmayın ki işin aslını öğrenebilin. Aldığınız bilgiler doğrultusunda işlem yaparsınız

Kimliklerimizde medeni durumumuz yazıyor, o açıdan söyledim. Güvenlik görevlisi iki gündür yok yarın inşallah her şeyi öğreneceğim.

Kimliklerimizde medeni durumumuz yazıyor, o açıdan söyledim. Güvenlik görevlisi iki gündür yok yarın inşallah her şeyi öğreneceğim.
Endişelerinizi anlıyorum ben de yalnız yaşadığım dönemde çok korkuyodum, insanların yalnız yaşadığımı öğrenmesinden.Ve evime bir kere de hırsız girmişti. Sadece şuan ne hissettiğinizi anlıyorum. Tedbir alın ama kötü şeyler düşünüp huzurunuzu kaçırmayın.

Kargo kuryesi falan gelince içerde biri varmış gibi tamam ben açıyorum kapıyı falan diye bağırmışlığım çoktur. :)

Muhtar kabahatli bu net de

Bekar kadının adresini alan iyi niyetli değildir bakışı da paranoya içermiyor mu kimlik mavi olsaydı getirmezdi vs

İşte bu nedenle insanlar artık yardımcı olmuyor aman bana ne yenisini çıkarsın deyip geçse idi adam bari sapık damgası yemezdi

Orada garip olan sen nüfus cüzdanını buldun muhtar veya karakola götürür bırakırsın ok. Sonra kalkıp bir de evine götürür musun? Ben bu evine goturme isine uğraşmam açıkçası. Kapıyı çaldı açtın adamın biri kimliğiniz buyrun diyor çok saçma değil mi?

Diğer yandan konu sahibi adresinizi mugtardan aldigini nerden biliyorsunuz. Belki bu arada seni takip eden biri vs. Bir şekil çantadan veya cuzdanindan otobüste markette aşırdi. Bir konuşma başlatmak için böyle bir yola başvurmuş birisi olabilir. Önce gidin muhtar ile görüşün.

Ya da bulan kişi muhtara vermiştir, muhtarliktan biri getirip güvenliğe bırakmış da olabilir. Belki güvenlik yanlış anladı.

Orada garip olan sen nüfus cüzdanını buldun muhtar veya karakola götürür bırakırsın ok. Sonra kalkıp bir de evine götürür musun? Ben bu evine goturme isine uğraşmam açıkçası. Kapıyı çaldı açtın adamın biri kimliğiniz buyrun diyor çok saçma değil mi?

Diğer yandan konu sahibi adresinizi mugtardan aldigini nerden biliyorsunuz. Belki bu arada seni takip eden biri vs. Bir şekil çantadan veya cuzdanindan otobüste markette aşırdi. Bir konuşma başlatmak için böyle bir yola başvurmuş birisi olabilir. Önce gidin muhtar ile görüşün.

Ya da bulan kişi muhtara vermiştir, muhtarliktan biri getirip güvenliğe bırakmış da olabilir. Belki güvenlik yanlış anladı.

Keşke öyle olsaydı ama muhtarlıktan birinin getirmesi imkansıza yakın. Ellerinde tomar tomar kayıp kimlikler var bazen bulanlar teslim ediyor ama haber bile vermiyorlar. Böyle bir görevleri olduğunu iddia etmiyorum tabii ama telefon açmazken eve getirmeleri çok çok zor. Getiren adam söylemiş zaten buldum ve muhtarlığa gidip adresi aldım diye. Sonra da guvenlik bizi aradı.
Cüzdandan, çantadan alınma ihtimali yoktu çünkü cüzdanımdan çıkarmışım, evden aceleyle çıkarken farkedip pantolonumun arka cebine koydum nasıl olmuşsa ordan düşmüş. Evden çıktım beş dakika geçmeden minübüse bindim yani evimin cok yakınında bir yerde düşürdüm kimliği.

Takip etmek isteyen yine gelir bulur. Bir sapık var ama kimliğinizi bulup getiren değil.

Belki yan sitede oturuyor orada bulduğuna göre geçerken güvenliğe bırakırım dedi

Yani adam kimliği getirdiğine göre kesin kötü niyetli yalnız bir kadın var diye getirdi varsayımını hala kabul etmek istemiyorum

Zira korku toplumunun bu kadar genişlemesini onaylamıyorum

Adam her ne yapacak ise her an her yerde yapabilir bunun için kimliği bulup muhtardan adres alıp eve gelmesi ütopik değil mi

Evde yalnız yakalasa ve bir zarar verecek olsa aynen mahkemelerimiz de böyle bir karar verirdi arkamdan, haklısınız. Cunku sapıklarımız hep iyi niyetlidir. Mantıklı olan kimliği oraya bırakıp beni aramalarını rica etmektir. Nasıl bir çağda ve dunyada yaşadığımız barizken bekar bir kadının adresini alan biri hakkında ben iyi düşünemiyorum. Bulduğu kimlik kartı mavi olsaydı gene aynı yolları arşınlayacak ve uğraşacak mıydı acaba...Yalnızken eve yemek bile istemiyorum, neresinden bakarsanız bakın muhtarlığın yaptıgı sınırları aşıyor.

Haklisiniz elbetde. Sikayet edin mutlaka

Belki yan sitede oturuyor orada bulduğuna göre geçerken güvenliğe bırakırım dedi

Yani adam kimliği getirdiğine göre kesin kötü niyetli yalnız bir kadın var diye getirdi varsayımını hala kabul etmek istemiyorum

Adam her ne yapacak ise her an her yerde yapabilir bunun için kimliği bulup muhtardan adres alıp eve gelmesi ütopik değil mi

İyi ama adam beni önceden gözüne kestirdi demiyorum. Kötü biriyse fırsat ayağına gelmiş olacaktı, olay bundan ibaret. Kötü niyetli olsa eliyle getirmez mantığını da, kötü niyetli olsa şeker vermezdi demek gibi görüyorum. İyilik etmek istemiş de olabilir ama durup düşünüp yanlış anlaşılabileceğini farketmesi gerekirdi. Beni böyle sorulara yönelttikten sonra dünya iyisi de olsa neye yarar... Bir an önce çözer rahatlarım inşallah.

Adamdan bağımsız düşünün.

Diyelim konu sahibi eski sevgilisinden kaçıyor ve adam konu sahibinin peşinde. Belki eski eşi. Muhtarlık önüne gelene adres verebilir mi?

Siz hiç tanımadığınız ama elinde TC kimlik numaranıza kadar her bilginizin olduğu insanlara ev adresinizin verilmesini ister misiniz?

İyi ama adam beni önceden gözüne kestirdi demiyorum. Kötü biriyse fırsat ayağına gelmiş olacaktı, olay bundan ibaret. Kötü niyetli olsa eliyle getirmez mantığını da, kötü niyetli olsa şeker vermezdi demek gibi görüyorum. İyilik etmek istemiş de olabilir ama durup düşünüp yanlış anlaşılabileceğini farketmesi gerekirdi. Beni böyle sorulara yönelttikten sonra dünya iyisi de olsa neye yarar... Bir an önce çözer rahatlarım inşallah.

Ben sizi anladım da

Bundan karşı tarafın rahatsız olabileceği benim aklıma gelmez o adamın da aklına gelmemiştir yani burada adam hadsiz ilan edildi bana kalırsa da fazla basit düşünen normal bir kişi

Diyelim konu sahibi eski sevgilisinden kaçıyor ve adam konu sahibinin peşinde. Belki eski eşi. Muhtarlık önüne gelene adres verebilir mi?

Siz hiç tanımadığınız ama elinde TC kimlik numaranıza kadar her bilginizin olduğu insanlara ev adresinizin verilmesini ister misiniz?

Muhtarlık hatalı zaten o konu tartışmasız

adam alıp kapıya kadar geldiğine göre kötü niyetlidir kimlik erkeğe ait olsaydı getirmeye uğraşmazdı fikrine karşıyım sadece

Ortalama bir insan kimliği evine getirmez ki, en iyi ihtimalle muhtara bırakır. Eve getirmek istemesi ilginç. İyi niyetli göremedim. Muhtarı şikayet et.

Yapacağım en son şeylerden biridir herhalde bulduğum kimliği kişinin evine götürmek. :deli:

Valla son olaylardan sonra güven duygusunun sadece bir yanilsama olduğunu düşünmeye başladım.

Neyse adam iyi niyetli veya kötü niyetli fark etmez. Muhtara gelip - gecerli sebebi olsun olmasin - aradığı kişinin açık adresini rahatça alabilmesi yanlış.

Selam kızlar,
Oturdugum mahallede nüfus cuzdanımı düşürmüşüm. Bulan kişi de muhtarlığa gitmiş ve kimliğimi oraya bırakmak yerine adresimi almış. Aslında cumleyi doğru kurarsak, muhtarlıktaki görevliler nüfus cuzdanımı o kişiden almak yerine adresimi vermeyi uygun bulmuşlar. Sonra aynı gün sitenin güvenlik görevlisine bırakmış bulan kişi, haber verildi aldık.
Şu an net bir bilgiye sahip değilim, güvenlik görevlisi mi apartmana kadar gelmesine izin vermedi yoksa muhtarlık sadece yaşadığım sitenin ismini mi söyledi bilemiyorum ama bu işte bir yanlışlık yok mu? Nasıl ev adresimi verebilirler hırlısı var hırsızı var onu da geç sapığı var manyağı var bu nasıl bir saçmalıktır?
Bir de şimdi ev telefonuna dadanan biri var ve kafam atmış durumda. Telefon numarasını da vermemişlerdir herhalde ya da tesadüftür ama elinde bütün bilgilerim + adresim de olan bir yabancı beni tedirgin ediyor açıkçası. Ne yapabilirim bu konuda? Yarın muhtarlıktan bilgi alacağım öncelikle.
Daha önemli bir nokta var ben beni telefon da taciz eden sapığı hatta beni ölümle tehdit etti dava ettim cepl kağıdında adresim yazıyordu ona gidendede diyorlarki resmen bizi uğraştırmayın aranızda bulun birbirinizi çok saçma adam zaten sapık
Birde adresim eline geçmişti çok korkmuştum

oturduğum yerde bir market sahibi vardı adam tüm mahalleyi tanırdı hatta komşu mahalleyi bile çevresi ve müşterisi genişti ama iş birisi adres sormaya geldimi adam kimseye adres vermezdi yabancı birisi gelse x kişiyi sorsa ki en çok adres sorma olayını yaşıyan birisi vermezdi adres kırk dereden su getirir ya belalıysa ya hırsızsa ya kaçtığı biriyse diye söylerdi hep.

Bana göre de normal değil adres sorup getirmesi,muhtara bırakması gerekiyordu,endişelenmekte haklısınız. .vakit kaybetmeden muhtara gidin ondan da bilgi alırsınız o kişiyle ilgili daha sonra muhtarı mutlaka şikayet edin bilgilerinizi hiç bir şekilde paylaşamaz çok büyük yanlış yapmış,çok geçmiş olsun .

oturduğum yerde bir market sahibi vardı adam tüm mahalleyi tanırdı hatta komşu mahalleyi bile çevresi ve müşterisi genişti ama iş birisi adres sormaya geldimi adam kimseye adres vermezdi yabancı birisi gelse x kişiyi sorsa ki en çok adres sorma olayını yaşıyan birisi vermezdi adres kırk dereden su getirir ya belalıysa ya hırsızsa ya kaçtığı biriyse diye söylerdi hep.

İnsanlar biraz uyanık olsun bu amcayı takdir ettim :)

Kadın eski kocadan eski sevgiliden kaçıyor olabilir. Adam kimlikte boşanmış yazıyorsa gidip saldırayım diye düşünüyor olabilir...Allah korusun memleket sapık manyak dolu. muhtarın yaptığının yasadışı olması zatwn ayrı da bu adam hiç mi gazete okumuyor?

Back
X