Ne bu şimdi . İşine gelmeyen her yoruma o zaman o senin düşüncen de .
Benim düşüncem evet başkası adına düşünemem zaten.
Hadi canım hadi git biraz adab-ı muaşeret öğren.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bu şimdi . İşine gelmeyen her yoruma o zaman o senin düşüncen de .
Benim düşüncem evet başkası adına düşünemem zaten.
Hadi canım hadi git biraz adab-ı muaşeret öğren.
niye onlar.insan degil mi? sinirlenemezler mi hicbir seye? baskalari istedigi gibi konusma hakkina sahipken onlar susmali mi? bu zamanda kimse "nezaketinden sustu" demiyor. "hatali oldugundan suclu" diyor. ogretmenlerin disaridaki hayatina bu denli karismayi nasil hak goruyorsunuz kendinizde?gerci daha dun baska konuda yazmistim. insanlar baskalarinin hayatina karismaya bayilir.
Sana verilebilecek en yerinde cevabi veriyorum . "sanane" ?Ne kadar kaba bir hanımsınız...
Yazık!
"adab-ı muaşeret" ten evvel sen de insanlık ve vicdan nedir onu öğren. Pek sayin naif kibar nazik hanim.
En yakın zamanda IP adresinizden bulunduğunuz il , ilçe ve semti tespit ettirip ilgili cami imamına gönüllü olarak vekilliğini üstlenebileceğimi teklif edeceğim...Sana verilebilecek en yerinde cevabi veriyorum . "sanane" ?![]()
arkadas konusunda yazmis. isine gelene anons yaptiran imam kendisi zorda kalinca yapmamis diye. konuya gelince ben olsam direkt bankayi arar iptal ettirirdim savundugum bu degil. sadece ogretmene yapilan haksizlik. o uslubu is yerinde sinif ortaminda yapmamis ki. burda dert yanmis kizcagiz. ama disarda da "aaa ogretmene baaakk ne bicim. giyinmis ne bicim konusmus" vs deme hakkina sahip oluyo insanlar. iste kimse kendine bakmaz hep baskalarini elestirmeye bayilir.Öğretmenler sinirlenmesin deniyor zaten kimse . Öğretmen hanımın üslubunu ve tarzını elestiriyor herkes.
Nezaketli insanlar da sinirlenebiliyor zaten. Ama görevi olmadığı halde işini yapmayanlara küfür ederek değil.
arkadas konusunda yazmis. isine gelene anons yaptiran imam kendisi zorda kalinca yapmamis diye. konuya gelince ben olsam direkt bankayi arar iptal ettirirdim savundugum bu degil. sadece ogretmene yapilan haksizlik. o uslubu is yerinde sinif ortaminda yapmamis ki. burda dert yanmis kizcagiz. ama disarda da "aaa ogretmene baaakk ne bicim. giyinmis ne bicim konusmus" vs deme hakkina sahip oluyo insanlar. iste kimse kendine bakmaz hep baskalarini elestirmeye bayilir.
ben burayi samimi gorup de o sekilde yazmis oldugunu dusunuyorum acikcasi.Hanımefendi başka yorumda da yazdım zaten sinirlenmez demiyorum.
Görevi olmadığı halde işini yapmayan insanlara küfür ederek sinirlenemez.
Ayrıca nezaket her zaman susmak değildir.
Nezaket sahibi insanlar da sinirlenir hatta tartışmaya da girer ama bu üslup ile değil.
O gülme emojisini koyunca inanılmaz bozuldum biliyor musun?
Ben vicdanlı bir insanım merak etme.Ayrıca insanlık sahibiyim de. Mesela işime gelmeyince insanlara hayvan falan demiyorum.
iste onu siz bilemezsiniz. onyargiyla yaklasmayin lutfen.Dışarıda bu tarz bir insandan sınıfta da pek birşey beklenemez zaten.
Iki gozumude kirpiyorumSiteye yeni giriş yaptım, etiketlenmişim, konuyu anlamadım henüz okuyamadığım için ama sanırım toplu katliam yaşanacak türden bir topik.
Cevap Evetse bana bir göz kırpın yeter![]()