dolunay epilasyonu linkim de eklenmiştir
artık sıkı takipçinim. Her konuda...
bencede anlatım şeklin çok güzel ve dediklerinin hepsi çok doğru bende diyette 2. ayıma gircem 6 kilo verdim yaptığım şey ekmeği kesmek ( artık günde en fazla 3 dilim yiyebiliyorum tıkıyor fazlası) biraz yemeklerden azalttım makarna pilav az yedim arada yedim hiç bir şeyi tamamen kısmadım mesela burçak kepekli bisküvisi var dışardaysam içim kıyıldıysa 3-4 tane yiyorum yetiyor zaten çayıda eskiden 2 şekerli içerdim ama 6 ay önce onu da bıraktım kahve delisiyim kahveye coffee mate atmayı bıraktım (bu zor oldu) şekeri 1 e düşürdüm kahvede falan :))) bölece gidiyor kilocuklar sana da kolay gelsin canım inş istediğin foruma ulaşırsın ulaşırız topiğin güzel olmuş :)
evet gerçektende yanlış beslenen çok kişi var hatta günde 1 öğün yiyip zayıflıcam diyenler bile var çok kötü bi durum. bencede aşırıya kaçmadan arada kaçamak yapmakta bi sıkıntı olmaz hiç yapmayınca daha çok özleyip birden yiyoruz bu seferde :) evet o da çok güzelmiş bundan sonra onu bende dikkate alıcam :))
Canim telefondan baglaniyorum.ekran cok kucuk anlayamadim tam olarak.simdi ben diyete hangi tarihte baslamaliyim?
Canim ne zaman kilo verecegiz. Yaklasti mi acaba tarih???
Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürlercanım tarihleri http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkindeki kilo verme dönemleri yazan kısımdan öğrenebilirsin. basit olarak geçecek olursam 22 ağustosta kilo verme günleri başlayacak
Akrepcik öncelikle paylaşımların için çok teşekkürlerBen bu küçülen faz ve büyüyen faza yaklaşık 3 aydır dikkat ediyorum gerçekten büyüyen fazda iştahım tavan yapıyor ama küçülen fazda yemek yemeye aşık olan ben neredeyse 1 öğünü bile zorla yiyorum , çok eneteresan gerçekten :44: bakalım bu ay da ilk kez epilasyon tarihine uyacağım, ve üzerinden limon+tuz olayını uygulayacağım, umarım bu da dolunay diyeti kadar etkili olur tekrar teşekkürler takipteyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?