• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su diyeti / su orucu

kaderak08

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhabalar öncelikle , bu konuyu açmadaki amaç belki birlikte yapmak isteyen arkadaşlar vardır beraber yaparız motive oluruz . Hayatımın son 10 yılını obez diyebileceğimiz kilolarda geçirdim . Ha bugün ha yarım derken 105 kilo oldum . Herhangi bir sağlık problemim yok . Aşırı özgüvensizim aynalara bakamıyorum artık. En son ne zaman fotoğraf çekildim onu bile hatırlamıyorum. En fazla selfie devamı yok. Ailemde hem anne tarafında hem baba tarafında şeker hastalığı var . Bu kiloların önüne geçemezsem korkarım öyle olacağım. İşin sağlıklı sağlıksız kısmını geçtim ben ve su diyetine karar verdim. Şuan 29. Saatteyim az önce tartıldım 97.400 kendimi zorlamak istiyorum.

Aynı senin gibiyim ha bugün ha yarın diyorum bu sıralar başladım diyete falan ama zor 110 olmuştum şuan 107 devam etmek istiyorum bezen tatlı krizlerim tutuyor bakalım inşaallah zayıflarız...

Su diyeti zor cidden , ama şu kiloları düzene sokmamız lazım 😂

Off cok zor kac kez denemeye kalktim ayni gun biraktim. Dogum kilolarimi veremedim bende 15 kilo fazlam var. Suan bir gaza geldim ama esimden dolayo yapabilir miyim bilmem. Gece bile disardan yemek soyluyor, nefsime hakim olamayabilirim. Yinede bir denesem hic fena olmaz.

Hadi ozaman bende bugün itibariyle başlıyorum bana katılın lütfen hedef 21 gün

Back
X