şaka mi yapiosun fotolari ya anlamadn yada dalga geciosun suan benmle siyah sacli olan simdiki halimÇok tatlı olmuş darısı başıma :))
iste cnku gerizekaliyim ben bu revizyonu hele hic olmamam gerekiodu dalga gecti suratimlacanim yapilmadan once guzelmis ya keşke hic yaptırmasaydin.
üzülme tatlim ya zamnla oturur belki..doktor ne diyo?iste cnku gerizekaliyim ben bu revizyonu hele hic olmamam gerekiodu dalga gecti suratimla
vala kavga ettk 1. ay kontrolume kendim zorla gtmstm git mahkmeye ver dedi beni 6 ay sonra gordgn goruntu son goruntu olcak dedi subatta 6 ay doluyo isteüzülme tatlim ya zamnla oturur belki..doktor ne diyo?
bazi doktorlar gerçekten dayaklik ya..bunun donusu yok farkinda degil mivala kavga ettk 1. ay kontrolume kendim zorla gtmstm git mahkmeye ver dedi beni 6 ay sonra gordgn goruntu son goruntu olcak dedi subatta 6 ay doluyo iste
vala en dogrusunu yapiosun ben 5 aydri aynaya falan bakmiorum artk hayata kustumbazi doktorlar gerçekten dayaklik ya..bunun donusu yok farkinda degil mibnmde burnum kemerli,ameliyat olanlar hic memnun degil o yüzden yanasmiyorum bnde hicc.
bidaha ameliyat mumkun degilnmi peki canimvala en dogrusunu yapiosun ben 5 aydri aynaya falan bakmiorum artk hayata kustum
vala mumkun degilmis ole dedi zaten burn kemigimde icerde parcalar eksik gozle goruluo dokununcada bi kucuk kemik parcasi eksik zatende artk kimseye guvenmiorum burdaki coookkk cokkk unlu doktorlarinda hallerini tavirlarini gordukden snra lanet olsun dedim bu isi oyuncak yapmislar hayatimizin icine siciolar baska biseleri yok dilerim benden cookk daha kotu hallere duser de benm tum bu yasadiklarimi anlar o mal doktorumdabidaha ameliyat mumkun degilnmi peki canim
cok üzüldüm tatlim yaa...bu halinlede baris bnce bn kemerli burnumla bile bakiom aynayavala mumkun degilmis ole dedi zaten burn kemigimde icerde parcalar eksik gozle goruluo dokununcada bi kucuk kemik parcasi eksik zatende artk kimseye guvenmiorum burdaki coookkk cokkk unlu doktorlarinda hallerini tavirlarini gordukden snra lanet olsun dedim bu isi oyuncak yapmislar hayatimizin icine siciolar baska biseleri yok dilerim benden cookk daha kotu hallere duser de benm tum bu yasadiklarimi anlar o mal doktorumda
evet cok haklisin ama 1. Ameliyatimdan snra muhtesem iyi hissediodum kendimi begeniodum hosuma gidio ozguvenim gelmis ama ne yazikki 4 yil surdu tum bu guzellikler bu okadar komikki hele gun isiginda gor sen beni kikirdaklar belli oluo coken kisimlar iyice ortaya cikio bok gbi oluorum anlicagncok üzüldüm tatlim yaa...bu halinlede baris bnce bn kemerli burnumla bile bakiom aynaya
bnm dayiminda öyle oldu..bide yüzüne gore cok cok ufak bi burun yaptılar, kisacasi hic güzel olmadi..ama 2. ameliyatı da olmadi daha kötü olur diye.evet cok haklisin ama 1. Ameliyatimdan snra muhtesem iyi hissediodum kendimi begeniodum hosuma gidio ozguvenim gelmis ama ne yazikki 4 yil surdu tum bu guzellikler bu okadar komikki hele gun isiginda gor sen beni kikirdaklar belli oluo coken kisimlar iyice ortaya cikio bok gbi oluorum anlicagn
cok uzuldm onun icinde vala bide dogal burun yapcaz diolar ya gordun iste o gomlekli hic ameliyat olmamis burnum onun bile bunla alakasi yokkkbnm dayiminda öyle oldu..bide yüzüne gore cok cok ufak bi burun yaptılar, kisacasi hic güzel olmadi..ama 2. ameliyatı da olmadi daha kötü olur diye.
gayet güzelmiş yaa nesinden rahatsız oluyodun eski burnunun canim?cok uzuldm onun icinde vala bide dogal burun yapcaz diolar ya gordun iste o gomlekli hic ameliyat olmamis burnum onun bile bunla alakasi yokkk
kemerinden artk kemerim yok ama bu ikinci ameliyatla onden goruntu gtti bak sana yandan cekilmis bi foto atim buda dun cekilmstigayet güzelmiş yaa nesinden rahatsız oluyodun eski burnunun canim?
bakim canimkemerinden artk kemerim yok ama bu ikinci ameliyatla onden goruntu gtti bak sana yandan cekilmis bi foto atim buda dun cekilmsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?