muhtesem ötesi burnumm

konuyu açtığında attigin fotoda kotu duruyodu..ama bu resimlerde begendim bn cnm gayet güzel bnce.

Kuzum benim yaaaaa moralini bozma lutfen ve saclarini derhal röfle yaptir cok ama cok guzelsin hic canini sikma benim de burnum kemerli iki kez ameliyat gunu vazgectim korkudan ne olur tatlim bozma moralini

Kuzum benim yaaaaa moralini bozma lutfen ve saclarini derhal röfle yaptir cok ama cok guzelsin hic canini sikma benim de burnum kemerli iki kez ameliyat gunu vazgectim korkudan ne olur tatlim bozma moralini
cok saol gokcecim bu sacida daha bir hafta oluo boyatali eskiden cok severdm koyu renk fujlar kiyafetler falan ama rtk hic bise icimden gelmio yapmak istemiorum

bnce güzel canim..sen cok kotu goruosun sadece o kdr..yuzun çok güzel zaten

Sacmalama tatlim"selen23, post: 38805929, member: 631143"]cok saol gokcecim bu sacida daha bir hafta oluo boyatali eskiden cok severdm koyu renk fujlar kiyafetler falan ama rtk hic bise icimden gelmio yapmak istemiorum[/QUOTE]
Sacmalama tatlim hala cok guzelsin hic canini sikma yüzün o kadar guzel ki burnunu begenmiyosun ama inan o kadar uzuldugun kadar da yok sikma canini bozma moralini oyle hayata küsecek kadar da durum vahim degil kuzum:)))

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun umarım daha iyisindir ,doktorunun kim olduğunu öğrenebilirmiyim?

Bence abartıyosun canım gerçi insan kendinde olanı her zaman abartır ama bence sen fazla abartıyosun, hala taş gibi bir kızsın iki saç baş makyaj yapsan kendine geliceksin,madem ameliyat olamicaksın bu saatten sonra artık kendini sıkma bu kadar,burnunun şeklinide beğenmediysen aç dava doktora,sen değil onlar düşünsün.

Selencim yaa öyle bir sinirle yazmışsınki okurken sinirimden aynen senin psikolojide kahkaha attim okudukça. bi ara benim hallerimi hatırladım.canım bak 6ay demişsin ama ben senin 6ayda değil ezan 8ay enfazlada 3sene içinde şeklini alicagini dusunuyorum.bak babamin normal ilk deviasyon ameliyati tam 2senede anca oturdu dolma gibi yanları ucu top gibiydi.2.senesini doldurunca adam kendine geldi.sonra seninki revizyon.evet gerçekçi olayim tam eskisi gibi incelmez ama diyorum bak görürsün.gözünün seni rahatsız etmeyecek kadar inceldiği zamanları göreceksin.sadece zaman.ben 6ayda tam inmedigine %100 şahidim çünkü kemiğin oturması bile zaten fizyolojik olarak 1sene alır.inan canım yaa valla üzme kendini bak inan ciddiyim yaaa

Bide eğer çok rahatsız ediyosa seni kesinlikle röfle yaptır diyen kişiye katiliyorum.ben artik okadar kötüydümki psikoloğum,seni aynada kendini en az yadırgatacak bi yöntem bulalım dedi.sordu bana: neyi özlüyosun.yüzümü eskisi gibi görebilmeyi isterdim.dediki ozaman kuaföre git ve yüz hatlarini ortayq çikartacak bi saç modeli yapmasini söyle dedi.canim şimdi okadar iyiyimki.gittim kuaföre yüz hatlarimi ortaya çıkartacak burnumu yüzümde uzun gösterecek bi model yapın dedim.ve çok çok iyiyim yagırgama bende benim için asla geçmeyecek belki değişimim büyük olduğu için ama inan eğer şuan seni rahatsiz ediyosa çözüm kesinlikle kuaförde.git ve burun sırtını nasıl bi saç modeli daha ince gösterir de açık açık beğenmiyorum burnumun kalinliğını de.sana öneriler söyler.sadece şu zamanı en güzel şekilde atmak önemli çokta güzel bi kızsin ve bence kesinlikle yüzüne çok yqkişmiş sen beğenmiyo olsan bile tarafsız olarak objektif söylüyorum çok güzel gorünüyo bende burun köküm oradan başlasın diye neler vermezdim üzme nolur kendini çok güzelsin burnunda bu haliyle gerçekten güzelliğini ortaya çikarmiş sen beğenmesen bile!..

Eski burnunda güzelmiş,şimdiki halide güzel.
Keşke hiç elletmeseydin.Kemerli bir burun yoksa ameliyat gereksiz ,tv de ünlülerde dahil burun ameliyatı güzel kimseyi görmedim,hep sorunlu çirkin burunlar var.
Şimdi de güzel burnun bencw

kızlar yakında bende ameliyat olucam dr semih sutay nolur yardımcı olun
bir arkadaşım tavsiye etti burnunu yaptırmış gayette güzel ama çok korkuyorum

iste cnku gerizekaliyim ben bu revizyonu hele hic olmamam gerekiodu dalga gecti suratimla
Ben de revizyon oldum 10 gün önce ve sonuç çok kötü zamanla düzelir diyordum ama seni görünce çok üzüldüm asla da Hakkımı helal etmiyorum doktora

kemerinden artk kemerim yok ama bu ikinci ameliyatla onden goruntu gtti bak sana yandan cekilmis bi foto atim buda dun cekilmsti
o kemer sadece tam yandan belli oluyor valla br
n insanlarin yandan goruntusunu hic hatirlamiyotim bile he
p onden goruntusu aklimda.. yandan goruntu yapcaz diye onden mahvediyoruz kendinizi burnunuzun dengesini duzenini bozduruyoruz sonuc aynalara bakamiyoruz

selencim, başlığı görünce güzel bi burun daha göreyim diye açtım ama latife ettiğini sonradan anladım.. ilk önden yolladığın fotoda şişliklerin çok belli ama sonraki fotolarda gerçekten harikasın! önden burnu ince göstermek için konturlu makyaj yapmanı öneririm.. ayrıca yanlış hatırlamıosam henüz 5 aylık olmalı burnun.. masajlarını yap benim de 4 aylık olacak ve hala çok şiş.. ama sorun yapmıyorum çünkü ineceğini biliyorum.. doktorun seni tam olarak mutlu edecek bi burun yapmamış olabilir ama kendin için biraz iyimser ol. arkadaşların dediği gibi saçını değiştir mesela.. ama bikez daha diyorum sonraki fotolarda hiç bi kusur göremedim, çok güzelsin!

bende cok begendımm kesınlıkle haksızlık edıyosunn yuzun gerçekten cok guzelll maşallahh vee bı sende ınecekdırr kalın derılı olduğun ıcın belkıdee şiştir olamazmı nedıyor dr ve kımdı ögrenebılırmıyım

Merhaba ben ameliyat olalı 12. Gün şu anda pişman oldum burnumdan yana bir sorun yok simdi sis oldugu halde bile sekli duzgun ama gözlerimin şekli ve ifadesi değişti boş boş bakıyorum. Zamanla düzelir mi bilmiyorum . Aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba???

düzelir korkma ilk zamanlar öyle oluyor umarım sonradan burnunda sorunlar çıkmaz işte sonradan çöküyor falanlar filanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…