muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ay bu kızo kıyafetlerin içinde kaybolur ayol küçüçük bişey zaten.o gitsin feriha olarak kalsın

Canım adamın mesleğini bırak, annesi var mı ona bak.Emin ol asıl büyük sorun o

Hazal Kaya Muhteşem Yüzyıl'da Oynayacak!

Flash haber bu, yakışırKıvançta gelsin:84:

ay bu kızo kıyafetlerin içinde kaybolur ayol küçüçük bişey zaten.o gitsin feriha olarak kalsın

mahiye kardeşi misafirliğe mi gelecekmiş.hazal kayaya yakışır bence .zaten o kıyafetler kilolulara yakışıyor.yüzüde güzel yakışır yani.

bu muhteşemin yapımcıları akıllı valla hep ünlüleri topluolar reyting yaptırıolar aferin onlara acemilerle yapılan diziler tutulmuo zaten akıllılık etmişler ayşeyide kesin bu yüzden şutladılar daha sevilememişti ekranlarda işlerine yaramıodu ondan

Anam biri beni tutsun çok güldüm

.

kuzum aynen bende koptum gülmekten arkadaş kızmasın bize ama çok alakasız olmuş spartacus daha güzel msjı bugün ilk gördüğümde bayıldm güleyim

kuzum aynen bende koptum gülmekten arkadaş kızmasın bize ama çok alakasız olmuş spartacus daha güzel msjı bugün ilk gördüğümde bayıldm güleyim

Yabancı dizilerle alakalı olan bölümdeki bir başlığa yazıcaktıda başlığımı karıştırdı acaba dicemde dıdısının dıdısı gibi olucak ay neyse

Yaa zaten çok güzel bir yüzü var bide onu öle giydiricekler güzel takılar taçlar takıcaklar

mihrimah'in kiyafetlerinden verirler

mahiye kardeşi misafirliğe mi gelecekmiş.hazal kayaya yakışır bence .zaten o kıyafetler kilolulara yakışıyor.yüzüde güzel yakışır yani.
nilim anca onunkiler olurkızlar hazalın sadece yüzü güzel zaten gerisi yok ne endam ne zerafet yok o kızda.

günaydın hanımlar fragmanı izleyen var mı?

hürremin neredeyse her bölüm bir doğumunu gördük zavallı haticeye senaristler hemen düşük yaptırdılar zaten kız sorunlu iyice içine kapanacak

Selaaaaaaaaaaammmmmmm Kızlarrrrrrr

Ben de bu topiğe kendi kendime selam veriyorum he hiç cevap aldığım yok bu son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…