ay bu kızo kıyafetlerin içinde kaybolur ayol küçüçük bişey zaten.o gitsin feriha olarak kalsın
Canım adamın mesleğini bırak, annesi var mı ona bak.Emin ol asıl büyük sorun otabi bu açıdan bakılırsa bilemiyorum.ayrı kaldığınız günler olabilir.ama evlilikte bi tek bu dertler yokki.diğer konularda aranız iyi olursa bunun hiçbir önemi yok bence iyi biriyse ve seni mutlu ederse bunu hiç düşünme.inan bana başka şeyler insanı bundan çok daha fazla üzer
Hazal Kaya Muhteşem Yüzyıl'da Oynayacak!
ay bu kızo kıyafetlerin içinde kaybolur ayol küçüçük bişey zaten.o gitsin feriha olarak kalsın
Anam biri beni tutsun çok güldüm
.
kuzum aynen bende koptum gülmekten arkadaş kızmasın bize ama çok alakasız olmuş spartacus daha güzel msjı bugün ilk gördüğümde bayıldm güleyim
Yaa zaten çok güzel bir yüzü var bide onu öle giydiricekler güzel takılar taçlar takıcaklar
mihrimah'in kiyafetlerinden verirler
nilim anca onunkiler olurmahiye kardeşi misafirliğe mi gelecekmiş.hazal kayaya yakışır bence .zaten o kıyafetler kilolulara yakışıyor.yüzüde güzel yakışır yani.
selam kardelencim selam ver sen ben cevaplarımSelaaaaaaaaaaammmmmmm Kızlarrrrrrr
Ben de bu topiğe kendi kendime selam veriyorum he hiç cevap aldığım yok bu son
selam kardelencim selam ver sen ben cevaplarım
Selaaaaaaaaaaammmmmmm Kızlarrrrrrr
Ben de bu topiğe kendi kendime selam veriyorum he hiç cevap aldığım yok bu son
Oh beeee sesimi duyan biri çıktıSelam canım nasılsın
iyiyim kardelencim okula gidicem de hazırlanıyorum.akşam gel bende girebilirsem sohbet ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?