muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bende burdayım kuzularrrr kocişte çalışıo puff çok sıkıldım

ben bundan başka hürrem tanımam..

ben bundan başka hürrem tanımam..

aynen canım 2003 dizisini izledimde gülbenin konuşması sesi hiç yakışmamış kırımdan değil direk istanbul doğma büyüme gbi konuşuo seside kalın artı hiç cilveli değil adamda tipsiz zaten tanıyamadm ama kısa boylu falan cilve yapılcak değilmiş yane nerde bizim sülüman nerde ordaki süleymen

Son düzenleme:
olsun daha iyi işte yalnız keyfine bak.bizimki evde o da pc başında çıt çıkarsam gürültü yapma deyip duruyo.takmış aşağıdaki ev sahiplerini

benm kocişte aynı yavaş yürü ses çıkarma falan filan hiç bende tam aksi tüm gün odadan odaya giderken koşarak giderim alttakileri hiç sevmemde ondan adam kapıya gelip gelip duruodu en sonra suratına kapattım bidaha utandı herhal

genç irisi gülben ergen,sesi de kart

kızlarr sohbet alanı diye yazıyorum knu dışı olcak ama etrafınızda eşi pilot olan varmı yada bilgidğinz sizce iyimi kötümü ?

kızlarr sohbet alanı diye yazıyorum knu dışı olcak ama etrafınızda eşi pilot olan varmı yada bilgidğinz sizce iyimi kötümü ?
benim var ama yaşı genç değil emekli oldu.türk yıldızları var ya onun komutanıydı.çok süper bi insan.ne olduki

sevgilim olucak galiba ama ben hiç istemiyorum onsuz uyucaksam ilerde, özel günlerin çoğunda yanımda olmıcaksa ne anlamı var evliliğimizin

pilot olmasın vazgeçir bence..
hostesler var,sora uzak diyarlara yolculuk ve oralarda mecburi konaklamalar falan..
canın sıkılmasın boşuna..
bence yani..

evet ya bende aynı şekilde düşünüyorum ki hep derdim hayatta pilot eşi olmak istemezdim dye insan büyük konuşmıcakmış.. ayrıca çok güzel bi ünversiteden mezun çevresi ve yabancı dili var çok güzel bi iş sahibi olabilir ama pilotluğun maaşı cezbediyor onu:84:

sevgilim olucak galiba ama ben hiç istemiyorum onsuz uyucaksam ilerde, özel günlerin çoğunda yanımda olmıcaksa ne anlamı var evliliğimizin

tabi bu açıdan bakılırsa bilemiyorum.ayrı kaldığınız günler olabilir.ama evlilikte bi tek bu dertler yokki.diğer konularda aranız iyi olursa bunun hiçbir önemi yok bence iyi biriyse ve seni mutlu ederse bunu hiç düşünme.inan bana başka şeyler insanı bundan çok daha fazla üzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…