aynenn yaaa
- aman paşam biraz yavaş olun malum ovulasyondayım
- sultanım siz istersenizde ben olmammı bağışlayın bu kulunuzu hayvanlık ettim
o değilde o valide sultanın suratı bana botoks bir osmanlı icadıdır ilk olarakta valide sultanda denenmiştir diye fikirler getiriyo yaaaaa
sadıka: hünkarım. izin verin hazırlanayım...
sülüman: lüzûm yok.
(bkz: her türlü)
Yerim, yerim ben onuay benim yeğenim kız o :)))) çok tatlı dimi teyzesiiii
Lodos yemiş, kıyıya vurmuş balık ifadeli hatçe hahatice'nin o lodos yemiş, kıyıya vurmuş balık ifadesini gördükçe bebek kalsa kendisi düşseymiş keşke demeden edemiyorum. bu kadın her bölüm ne yapıp edip içimi baymayı başarıyor
dallas gibi dizi ya:))
-mustafam
-baba!
-mehmedim
-buba
-haticam
-hünkarım
-babi
-ceyar
-su elın
-hünkarım?
Gıy gıy hatçe ya her bölüm her bölüm hep bi sebebi varhatçe yine depresyona girdi.
Annene benden de selam söyle çok tatlı yaannemin yorumu : adamın kanı koyu renk demekki şeker hastalığı var...
(off anne yaa)
süpersin ya birde validenin o isyan çıktıgında her yer yanarken bile başındaki tacını gerdanlıgını fln takmış olmasına ne dersin
hatice: lütfen beni bir daha yalnız bırakmayınız.
pargalı: puşt abine söyle!
(demedi tabi, diyemedi. makbul ibraam korkuyor zaar.)
Bu bölümün bombaları bi sülümanın sadıkaya kal demesi bi de senin bu yorumun canım ya.Allahım hala gülüyorum ya
bence nigar kalfada azdı oda halvet istiyo tabi süümnla değilde pargalıyı istiyo
bende şu sümbülün sultanıııııııııııımmm,hünkarııııııııııııııııııımm deyişine hasta oluyorum yaaa
ay susun yaaa valla canım çekti,1 tane yesem bana yeteceğini bildiğim için hiç kocişe yavşamadımbende cevizli lokummmayy canim cekti nerden bulacam simdi bu saattee
aynı şeyleri düşündüm ve bence bu halvette OLMAYACAK ! çünkü sadıka kendini kurtarmak için ben matrakçı ile evlenecektim falan diyecek bence ,sülümanda matrakçıyı duyunca kızı bırakacak...sadıkanın intikam alamadığı gibi, üstüne bir de mukoko(koptum )vah vahhhhhhh
hatun intikama geldi güyaaa görmediği (!) kalmadıı
abi muhteşem sülüman muhteşemliğini şimdi gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?