muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

botoks bir osmanlı icadıdır ve ilk valide sultanda denenmiştir

-her türlü kısmında artık yerlere yatılır

ay benim yeğenim kız o :)))) çok tatlı dimi teyzesiiii
Yerim, yerim ben onu

hatice'nin o lodos yemiş, kıyıya vurmuş balık ifadesini gördükçe bebek kalsa kendisi düşseymiş keşke demeden edemiyorum. bu kadın her bölüm ne yapıp edip içimi baymayı başarıyor
Lodos yemiş, kıyıya vurmuş balık ifadeli hatçe ha

dallas gibi dizi ya:))

-mustafam
-baba!
-mehmedim
-buba
-haticam
-hünkarım
-babi
-ceyar
-su elın
-hünkarım?
Çatlıycam artık yapma alya

hatçe yine depresyona girdi.
Gıy gıy hatçe ya her bölüm her bölüm hep bi sebebi var

annemin yorumu : adamın kanı koyu renk demekki şeker hastalığı var...
(off anne yaa )
Annene benden de selam söyle çok tatlı ya

o valide '' daye '' derken ben hayattan soyutlanıyorum ruhum bedenden ayrılıyo valla kadınlıgım ölüyo ya

süpersin ya birde validenin o isyan çıktıgında her yer yanarken bile başındaki tacını gerdanlıgını fln takmış olmasına ne dersin

ha bide o var sanırsın mıss turkkey güzeli o dekolteler ne kırıtmalar yazık yavuz sultan selim erken gitmişş validenin başınada vurmuşşş

hatice niye öyle bakıyo biliomusunuz hatun evlenince gözünün feri söndü siz bakmayın onun öle durduguna muzurluktan öyle o kudurgun

hatice: lütfen beni bir daha yalnız bırakmayınız.
pargalı: puşt abine söyle!
(demedi tabi, diyemedi. makbul ibraam korkuyor zaar.)

Bu bölümün bombaları bi sülümanın sadıkaya kal demesi bi de senin bu yorumun canım ya.Allahım hala gülüyorum ya

bende şu sümbülün sultanıııııııııııımmm,hünkarııııııııııııııııııımm deyişine hasta oluyorum yaaa

kızlarr imza toplayıp leo yu getirin banaaaaa çocuk ortalıkta kaldı...leo yazıp 2222 ye göndersem gelmemi

hatunlar ben gider haftaya aynı saatte buluşmak dileğiyleeeee hoşcakalınnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80:

bende cevizli lokummm ayy canim cekti nerden bulacam simdi bu saattee
ay susun yaaa valla canım çekti,1 tane yesem bana yeteceğini bildiğim için hiç kocişe yavşamadım

sadıkanın intikam alamadığı gibi, üstüne bir de mukoko(koptum ) vah vahhhhhhh

hatun intikama geldi güyaaa görmediği (!) kalmadıı

abi muhteşem sülüman muhteşemliğini şimdi gösterecek
aynı şeyleri düşündüm ve bence bu halvette OLMAYACAK ! çünkü sadıka kendini kurtarmak için ben matrakçı ile evlenecektim falan diyecek bence ,sülümanda matrakçıyı duyunca kızı bırakacak...
bıçağı olmadığı için,halvete girmek istemeyecektir,ya kuzu kuzu yatacak,yada halveti unutup sülümana böyle söyleyecek başka seçeneği yok

yok haftada bir olmaz,biz hep burdayız :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…