muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bu nigarın pargalıya aşkından ne çıkacak onu merak ediyorum.bide bu halvet ,halvet kurallarına aykırı oldu.halvet haremin içinden olmuyormuydu.hatta valide üzülmüştü.sadıka gidecekse halvette olamayacak diye

Sonunu her zamanki gibi seyredemedim naptı sülüman girdi mi sadıkayla halvete:86:

Mikro buralarda mı şimdi görse sabah sabah yine halvet soruyo diycek:78:

Naf ne güzel imzan var senin öyle

Sağol canımm

osmanli serbetimi acaba:44::44: ben ondan icmistim bi kere bi yerde bi etkisini goremedim

Şerbet sülüman ile etkileşime geçiyo tek başına bi işe yaramıyo bence

Kızlar çok sağolun valla hasta olduğum için erkenden sızdım dün ama izlemiş kadar oldum yorumlarınızla

Günaydınnnn selamın hellöööööö şekerlerrrrrr akşam gelemedim yahuuuu aklı kaldı sizlerdeeee didim bunlar kaynatıyordur şimdiiiii sülüman halvete girdi beline kuvvetttt sülümannncımmmm ayyyyy hürrem duyarsa varyaaaaa sadıkanın canına okurrr

Slm millet..

Dün sonunu izleyemedim anlatabilecek birileri var mı?:18:

Selam canım :)
Sülüman Hatçeyi ziyarete gitmişti ya. Kal kal diye ısrar etti Hatçe. Oda tamam dedi. Odasının hazırlığı bittiği zaman odasına geçti. Pis Sadıkayı gördü kal dedi. Sadıka hazırlanmama izin verin dedi. Bıçak alıp gelcek ya çakaaaal ondan öle dedi tabi sülümanda ağzının suyu aka aka gerek yok dedi. Halvete ön hazırlık aşamasında bitti bizde burda çıldırdık

Aboooowwwww :18:neler olmus böle adama bak ya hazıranmasına bile müsade etmiyor sıyırmıusss,,sıdıka yandı asıl

Tşk ederim anlattıgın için buarada

Aboooowwwww :18:neler olmus böle adama bak ya hazıranmasına bile müsade etmiyor sıyırmıusss,,sıdıka yandı asıl

Tşk ederim anlattıgın için buarada

Önemli değil canım Ya anlatmak olmaz izlemen Sülümanın o bakışlarını görmen lazım. Resmen ağzının suyu aka aka baktı kıza. Hazırlanmasına müsade bile etmedi. Tutuşmuş adam halvet diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…