Önemli değil canımYa anlatmak olmaz izlemen Sülümanın o bakışlarını görmen lazım. Resmen ağzının suyu aka aka baktı kıza. Hazırlanmasına müsade bile etmedi. Tutuşmuş adam halvet diye
anammm kıytırık cariyeyle matrakçı kırıştırıyodu gördüm ........im
ulennnnnnnnnnnnnn
iboda nigarımı elleyip elleyip duru kadının halveti geldi yavv yazıkkk
Kızlar dizi topiğine yazmıyomusunuz artık :26: burdan mı yazışıcaz halvetle ilgili :97:
amanın öpiştüler lenn vallaha seslerini duydum laaaaaaaaaaaaaaaaa ohaaa
yoksa cik cik miydi
anaaaağğ nigar aşklarını öğrendi hürremgillen leogilin
nigara bak sen iyi yaptı valla
sülüman naptın hani hürreme aşıktın olmadı yani bizim padişahlarımızda neymiş yarım kalan halvet tamamlancak
kız elin evinde halvetmi olurrr sülümana bakın hele cozuttu hünkarımmmmmmmmm
ne dicek
- ibran hatcemm bi çıkın hele halvetim geldiii suyu ısıtın
aynenn yaaa
- aman paşam biraz yavaş olun malum ovulasyondayım
- sultanım siz istersenizde ben olmammı bağışlayın bu kulunuzu hayvanlık ettim
o değilde o valide sultanın suratı bana botoks bir osmanlı icadıdır ilk olarakta valide sultanda denenmiştir diye fikirler getiriyo yaaaaa
sadıka: hünkarım. izin verin hazırlanayım...
sülüman: lüzûm yok.
(bkz: her türlü)
sultansüleyman ne kadar azgın kadına nasıl öptü iyi oldu o viktoryaya hazırlıksız yakalandı aferin padişaha inş hamile kalır padişah uğurlu kavuğunu giymişti
gülfem nereliydi hatunlar :26:
Kaanuni'nin 3. hanımı ise; Gülfem Hatun adlı 1497'de İstanbul'da doğmuş, 65 yaşında olduğu halde yine İstanbul'da vefat eden bu zevcesi 51 sene süren izdivaç müddetiyle görülüyor ki evliliği 14 yaşındayken vukubulmuştur. Muraâd adlı bir şeh.zadesini babası boğdurtmuştur
googledan buldum bunuda ama o şehzadeyidemi boğdurtmuş. o doğduktan sonra ölmedimi
babası boğdurtmuş
bende doğduktan sonra ölmüş şehzadesi o yüzden de eski saraya yollanmamış diye biliyodum :26:
babası boğdurtmuş
bende doğduktan sonra ölmüş şehzadesi o yüzden de eski saraya yollanmamış diye biliyodum :26:
ne anlamı var ki o olmayan halvetin
bu adamın hamuru bozuk
meleklerim birde şu kellesi uçurulan yeniçeri mustafa,fatmagüldeki mustafaya benziyor dimi ikiside çiyan göz
Aynen aynen ben ilk gördüğümde benzetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?