muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Önemli değil canım Ya anlatmak olmaz izlemen Sülümanın o bakışlarını görmen lazım. Resmen ağzının suyu aka aka baktı kıza. Hazırlanmasına müsade bile etmedi. Tutuşmuş adam halvet diye

Bu resmen değişik bi kadın aramak yani:26:Çok canın çektiyse git hürreme

anammm kıytırık cariyeyle matrakçı kırıştırıyodu gördüm ........im

ulennnnnnnnnnnnnn

iboda nigarımı elleyip elleyip duru kadının halveti geldi yavv yazıkkk

kadının halveti geleli cok oldu rüyalarına gırıoo baksanaa yazık nigarımaaa:98:nigarımada halvet

Kızlar dizi topiğine yazmıyomusunuz artık :26: burdan mı yazışıcaz halvetle ilgili :97:

nayır orası tarihçi dolu

amanın öpiştüler lenn vallaha seslerini duydum laaaaaaaaaaaaaaaaa ohaaa

yoksa cik cik miydi

cik cik

anaaaağğ nigar aşklarını öğrendi hürremgillen leogilin

jetgillerrr ailesi vardı ya birarada meg
bugunde fatmagülgiller var

nigara bak sen iyi yaptı valla

ne yaptı ahıye ne dedi nigar orayı kacırdım:26:

sülüman naptın hani hürreme aşıktın olmadı yani bizim padişahlarımızda neymiş yarım kalan halvet tamamlancak

pis sülümann erkek degılmı

kız elin evinde halvetmi olurrr sülümana bakın hele cozuttu hünkarımmmmmmmmm

ne dicek
- ibran hatcemm bi çıkın hele halvetim geldiii suyu ısıtın

koptum yaaaayorumlar bah helebu süloo misafirlik felan bılmıyo yaaaauyus oldum böle olunca asklarına inancım kacıyoo

sultansüleyman ne kadar azgın kadına nasıl öptü iyi oldu o viktoryaya hazırlıksız yakalandı aferin padişaha inş hamile kalır padişah uğurlu kavuğunu giymişti

iyiki atatürk padişahlık devrini bitirmiş şimdi olsaydı kadınlar kıskançlıktan erkek cineyati artardı. adam önüne gelenle halvet oluyor neden bir osmanlı kadını göremedik biz bu dizede o zaman bizim soyumuz yabancı hep

mahidevran osmanlı kadını hatta manisalı. ama onunda evlatcıgı ölüyo o yüzden soyumuz hep yabancı.

HEPİMİZ HALVET ÇOCUĞUYUZ

o zamanda türk kadınına değer vermemişler mahidevranı sevmiyordum ama türk olduğunu söyleyince kanım ısındı

Hürrem duyunca kafayı yiyecek

neysee haftaya özetini izlerim,,Sülümana deli oluyorum yaaa deliiiiiiii

gülfem nereliydi hatunlar :26:

Kaanuni'nin 3. hanımı ise; Gülfem Hatun adlı 1497'de İstanbul'da doğmuş, 65 yaşında olduğu halde yine İstanbul'da vefat eden bu zevcesi 51 sene süren izdivaç müddetiyle görülüyor ki evliliği 14 yaşındayken vukubulmuştur. Muraâd adlı bir şeh.zadesini babası boğdurtmuştur

googledan buldum bunuda ama o şehzadeyidemi boğdurtmuş. o doğduktan sonra ölmedimi

babası boğdurtmuş
bende doğduktan sonra ölmüş şehzadesi o yüzden de eski saraya yollanmamış diye biliyodum :26:

Vikipediden baktım şimdi. Sanırım arkadaşın bahsettiği o sitede yanlış bilgi veriyorlar.

Gülfem Hatun - Vikipedi

1512 ile 1515 yılları arasında Şehzade Murad'ı doğurduğu söylenen Kanuni Sultan Süleyman'ın 3.eşidir.Saray cariyelerinden geldiği söylenmektedir.Kanuni aynı Mahmud'da olduğu gibi bu çoçukla da ilgilenmemiş olduğu sanılabilir.Lakin bu küçük şehzade 1-2 yaşlarında hastalanıp vefat etmiştir. Gülfem Hatun 1-2 yıllık sultanlığından sonra da yaşamına sarayda hareme yardım ederek devam ettirmiş ve yine gözlerini sarayda kapamıştır

meleklerim birde şu kellesi uçurulan yeniçeri mustafa,fatmagüldeki mustafaya benziyor dimi ikiside çiyan göz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…